SG lanseerasi uuden vaihehimmennettävän Tunable White LEDDim tekniikan ja siihen liittyvät tuoteperheet.

ä yksinkertainen tekniikka on saatavilla kaikissa yleisimmissä SG:n valaisimissa niin koteihin kuin julkisiin kohteisiin. Esimerkiksi alasvalo Junistar Isosafe TW sekä pintaan asennettavassa yleisvalaisin DISC:ssä voidaan valaisimen kirkkautta ja värilämpötilaa säätää helposti saman SG:n LEDDim Smart säätimen kautta – vaihehimmennyksenä. Säätimeen voidaan asettaa helposti myös neljä esiasetusta. Kaapeloinnin osalta nolla, vaihe ja maa riittävät ja esim. Dali-järjestelmälle ei ole tarvetta. Värilämpötilan säätöalueina on aina kaksi vaihtoehtoa: 2700-6500K tai 2000-4000K.

SG TW LEDDim Smart säädintä voi käyttää manuaalisesti seinästä tai yhdistää sen bluetoothilla omaan älypuhelimeen ja SG:n sovellukseen. Näin asiakkaalla on käytössä täysi valaistuksenohjaus sovelluksen kautta. TW LEDDim on helppoasenteinen- ja käyttöinen, sekä hyvin kustannustehokas Tunable White ratkaisu niin koteihin kuin julkisiin kohteisiin soveltuville valaisimille.

 

SLO:n varastoimat tuotteet

Snro Nimike
40 033 52 TW LEDDim SMART
42 418 19 Junistar IsoSafe TW LEDDim 2-4K VA
42 254 37 DISC 480 TW LEDDim 27-65 VA

Ledvance -tuoteuutuuksia

Esittelyssä Pole, Lantern, Surface ja UpDown

Pixer LED – nykyaikaisen työympäristön valaistukseen

Pixer LED on tehokas ja matalan kiusahäikäisyn (UGR19) omaava toimistovalaisin.

Valovoimaa Zephyristä Varkauden hiihtoladuille

Voimatel on saneerannut Varkauden ulkoilureittien valaistusta projektissa, jossa 750 valaisinta päivitettiin Feilo Sylvanian Zephyreihin. Lue, mitä Voimatelin projektivastaava Joonas Turunen kertoo valaistusprojektista ja yhteistyöstä SLO:n kanssa.