Value Provider –kumppanuusohjelma laajeni instrumentointituotteisiin

Sonepar Suomi Oy on saanut ensimmäisenä tukkuliikkeenä maailmassa ABB Value Provider -sertifikaatin koskien ABB:n instrumentointituotteita.

Soneparin teknisen osaamisen kehittäminen ABB:n kumppanuusohjelman avulla on ollut yksi keskeinen elementti Soneparin ja ABB:n yhteisessä tekemisessä. Tavoitteena on, että Sonepar ja ABB pystyvät yhdessä palvelemaan asiakkaita entistä kattavammin teknisen osaamisen, saatavuuden, tilaus-toimituslogistiikan ja henkilökohtaisen palvelun avulla.

Asiakkaat pystyvät nyt keskittämään perinteisten tukkukauppatuotteiden lisäksi myös teknistä osaamista vaativien instrumentointituotteiden ja palveluiden tehokkaan hankinnan yhteen paikkaan – Soneparille.

Ratkaisuosaamisen edelläkävijä

- Tekninen ratkaisuosaaminen on keskeinen osa palvelua, mitä Sonepar haluaa teollisuusasiakkaillensa tarjota. ABB Value Provider - ohjelma mahdollistaa organisaatiossamme osaamisen kehittämisen systemaattisella ja laadukkaalla tavalla kohti tavoitetta. Sonepar haluaa olla tukkumarkkinoilla edelläkävijä ratkaisuosaamisessa ja siitä osoituksena on se, että Sonepar on ensimmäisenä tukkuliikkeenä maailmassa ansainnut ABB Value Provider -kumppanuuden, tiivistää Sähkönjakelun ja Teollisuuden myyntijohtaja Allan Sothmann Soneparita.

ABB:n myyntijohtaja Tatu Mattila on myös erittäin tyytyväinen Value Provider -yhteistyön laajenemisesta. - On hienoa, että Sonepar on nyt myös mittalaitteiden osalta ABB:n kumppanina tarjoten maanlaajuisen myyntiverkostonsa, suuren ammattilaisten verkkokaupan ja asiantuntijoiden osaamista. Tämä on iso ja tärkeä askel kohti yhteistä tavoitettamme tehdä mittaustekniikasta helppoa. Yhteistyö on syntynyt, ja kehittyy edelleen, asiakkaiden tarpeiden pohjalta.

Tämä avaa monille uusia mahdollisuuksia hankintojen keskittämisen, varastoinnin ja toiminnan tehostamisen osalta.

 

Lue myös: Teknisesti osaava ja sertifioitu kumppani »

Sertifioidun kumppanin kanssa vältät nämä haasteet

  • Monien hankintakanavien yhtäaikaisen hallinnoinnin
  • Suuret varastointikustannukset
  • Hajautetun vastuun tehottomuuden
  • Teknisen osaamisen löytämisen eri osaajilta