Nestorin valikoimassa on pitkään ollut kaksi versiota telineestä, toisessa on kääntyvä ja toisessa kiinteä sisäkehikko. Nyt versioiden eroja yritetään tuoda selkeämmin ilmi tuotteiden paremmalla nimeämisellä. Molemmat telineet ovat saatavilla 2000 mm ja 2200 mm korkeina.

Modulaarinen ristikytkentäjärjestelmä

NC-1000 on ETSI-mitoitukseen perustuva modulaarinen valokaapeleiden ristikytkentäjärjestelmä, joka on suunniteltu suuriin kuitukytkentöihin.

Järjestelmä koostuu kytkentätelineistä lisätarvikkeineen, esikalustetuista liitinpaneeleista sekä jaotinmoduuleista. Asennukset voidaan tehdä telineiden etupuolelta, jolloin ne voidaan sijoittaa seinää vasten tai selät vastakkain. Telineitä voi myös kytkeä yhteen ja kuituja voi viedä suoraan telineestä toiseen.

ODF-teline kääntyvällä sisäkehikolla

Alkuperäinen NC-1000 (versio 1) on nykyään ”NC-1000 ODF-teline, kääntyvä”, jossa on kääntyvä sisäkehikko.

Se soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa samaan kaappiin sijoitetaan sekä jatkoksia että päätepaneeleita. Jatkoslevyjen käsittely vaatii kääntyvän sisäkehyksen.

Kääntyvän sisäkehikon lisäksi telineen vakiovarustukseen kuuluvat kuitujen ja kytkentäkaapeleiden hallintaan liittyvät ohjaimet, sivuverhoilut, pariovet eteen sekä säätöjalat. Lisävarusteita ovat esimerkiksi jatkoslevytelineet, jatkoslevyt sekä seinäkiinnityssarja.

ODF-teline kiinteällä sisäkehikolla

Alkuperäisen telineen pohjalta kehitetty telineen toinen versio on nykyään ”NC-1000 ODF-teline, kiinteä”, jossa sisäkehikko on kiinteä.

Kiinteä malli soveltuu parhaiten kohteisiin, missä jatkoslevyt on sijoitettu erilliseen sisäjatkoskaappiin (esimerkiksi sisäjatkoskaappi NC-1000, snro: 7284294) ja pelkät ristikytkentäpaneelit varsinaiseen ODF-telineeseen. Se sisältää enemmän kaapelien kuljetustilaa ja -ohjureita kaapin vasemmassa reunassa, jolloin koko kaapin kapasiteetti saadaan paremmin käyttöön.

Vakiovarustukseen kuuluu kiinnityskiskot liitinpaneeleille, kuitujen ja kytkentäkaapeleiden hallintaan liittyvät ohjaimet, kiinteät sivuseinät, kiinteä takaseinä, pariovet eteen sekä säätöjalat. Telineiden lisävarusteena on seinäkiinnityssarja.

 

Snro Tuote
72 840 71 NC-1000 ODF-teline, kääntyvä 2200 mm
72 840 72 NC-1000 ODF-teline, kääntyvä 2000 mm
72 845 20 NC-1000 ODF-teline, kiinteä 2200 mm
72 845 21 NC-1000 ODF-teline, kiinteä 2000 mm

Nestor cables

ABB InLine II -jonovarokekytkinsarja

InLine II -sarjan ZLBM-jonovarokekytkimet ovat teknisesti luotettavia ja testattuja käytettäviksi vaativissakin olosuhteissa.

Lasketaanko arvoketjun tulos oikein? 

Valitettavasti verkonrakennusala on vaikeuksissa. Alan kannattamattomuus on puheenaihe melkein kaikissa pöytäkeskusteluissa ja syitä tuntuu olevan siellä sekä täällä, ja varsinkin tuolla. Koska yhtenäistä mielipidettä ei tahdo löytyä, jokaisen olisi hyvä arvioida omaa toimintaansa kriittisten lasien läpi.

Edullisin ja huoltovapain erotin kaukokäytöille pitkällä takuulla

IVEP tarjoaa korkealaatuisia ja pitkäikäisiä ratkaisuja verkonrakennukseen. Yrityksen tuotevalikoima kattaa yli 3000 tuotenimikettä. Kaikki tuotteet räätälöidään Suomen vaativiin olosuhteisiin asiakkaan tarpeet huomioiden.