All-In-One -ratkaisussa yhdistyvät kaikki, mitä tarvitset testaamiseen ja dokumentointiin

Kasvatat työn tehoa, kun voit tehdä kaiken tarvittavan yhdellä laitteella. SecuriTEST IP on Ideal Networksin all-in-one valvontakameratesteri. Se on tarkoitettu asennuksiin ja testaamiseen. Laite toimii kaikilla kameratyypeillä.

Kaikki yhdessä laitteessa

SecuriTEST on monitoimipakkaus. Nyt työmaalla käynti on helpompaa kun mukaan tarvitset vain yhden laitteen. SecuriTESTissä yhdistyvät näppärästi videonäytön, kaapelointitesterin, PoE virtalähteen ja läppärin toiminnot.

Mitä voit tehdä laitteella?

  • liittää
  • syöttää jännitettä
  • säätää asetuksia
  • dokumentoida

Voit hankkia tuotteen SLO:lta

snro  Selite
6710016  Valvontakameratesteri, IP-/HD-DVI/Analogisille kameroille

Lisätietoja

Ota yhteyttä SLO -myyjään ja kysy tuotteesta lisää!

 

HARVIA MODULO – jykevä lattiakiuas

Modulo kiukaan voit valita avoimilla tai umpinaisilla kyljillä, värinä musta tai teräs.

EI3000 -sarjan palovaroittimet sähköverkkoon

Markkinoiden luotettavimmat palovaroittimet sähköverkkoon akkuvarmennuksella Sähköverkkoon kytkettävissä EI3000-sarjan palovaroittimissa on litiumvarakäyntiakku, joka on suunniteltu kestämään koko palovaroittimen käyttöiän ajan. Normaalikäytössä varoitin on siis irrotettava katosta vasta vaihdon yhteydessä.

Valaistuksen ohjaustekniikat: Näin toimii Nylundin Stand-alone

B.E.G. Luxomatin ratkaisu valaistusalueiden automatisointiin on yksinkertainen ja toimii ilman keskuslaitteita. Tällä niin sanotulla Stand-alone -ratkaisulla saadaan parannettua energiatehokkuutta, pidennettyä valaisimien elinikää ja lisättyä viihtyvyyttä vaivattoman ohjauksen ansiosta.