Schneider Electric on tuonut markkinoille kaksi edistyksellistä pistorasiauutuutta. 2-pistorasian USB liittimillä ja 2-pistorasian, johon on integroitu liiketunnistin ja valo.

Uuteen 2-pistorasiaan on integroitu edistyksellinen USB-latauslaite, joka tunnistaa laitteen latauksen tason ja kun 90% taso on saavutettu, lataus hidastuu varmistaen turvallisen ja akkua säästävän latauksen. USB latauslaite tasapainottaa automaattisesti USB ulostuloista lähtevän virran, optimoiden latausprosessia. Ladattavan laitteen lisäksi, myös USB latauslaitteen elinikä kasvaa fiksun latausprosessin myötä. Latausvirta laitteessa saavuttaa jopa 3A tason, kun käytetään C-tyypin liitintä. A-tyypin ulostulosta saatava 2,4A riittää myös erinomaisesti.

Monet uudemmat mobiililaitteet ja kannettavat tietokoneet on varustettu C-tyypin USB-liittimellä. Tämä liitin on kompaktin kokoinen, se mahdollistaa nopeamman latauksen, ja pistokkeen kytkentä tapahtuu kummin päin tahansa. Kun samaan aikaan myös Euroopan Unioni ajaa latausliitäntöjen yhdenmukaistamista, on pitkään tulevaisuuteen katsovan paras valinta latausratkaisuihin C-tyypin liitännällä varustettu laite.

2-pistorasia peitelevyllä + 2x USB lataus A+C 3 A

Snro Väri
25 003 95 valkoinen
25 003 96 antrasiitti
25 003 97 metalli

Lisäksi Schneider Electric tuo markkinoille 2-pistorasian, johon on integroitu liiketunnistin ja alavalo. Monikäyttöistä uutuutta voi käyttää käytävävalona valaisemaan kävelyreittiä pimeällä tai yövalona. Eri käyttötarkoituksia varten pistorasiassa on valintakytkin. Käytävävalotoiminnossa valo(15 lm) syttyy liiketunnistimen havaitessa liikettä hämärässä (alle 20Lux). Yövalotoiminnossa valo on himmeämpi (4lm).

2-pr peitelevyllä, liiketunnistimella 160° ja valolla

Snro Väri
25 190 09 valkoinen
25 190 10 antrasiitti
25 190 11 metalli

Nämä valkoisina, antrasiitin tai metallin värisinä saatavat ratkaisut sopivat loistavasti kaikkiin tiloihin ja tuovat käytännöllisyyttä sähköasennukseen. Tuotteet ovat erityisen monikäyttöisiä remontoidessa, sillä näitä käytettäessä ei tarvitse tehdä valintaa lisäominaisuuksien ja pistorasian väliltä, vaan voit valita molemmat!


Schneider Electric

Teksti ja kuvat: Schneider Electric

Schneiderin ESMI-sivukellojen valikoima päivittyi

Sisäkellojen valikoima muuttui 31.12.2017

Wago lattakaapelijärjestelmä – latauslaitteiden sähkönsyöttöön ja valmiuden rakentamiseen

Keski-Euroopassa lattakaapelia on vuosikymmeniä käytetty sähkönjakeluun kauppakeskuksissa, hotelleissa ja kiinteistöissä.

Suomen suurin varastovalikoima unipro-kosketinkiskojärjestelmän tuotteita

Unipro®-tuotteissa on panostettu tuotteiden korkeaan laatuun, moderniin muotoiluun ja sujuvaan asentamiseen. Monipuolinen kosketinkiskojärjestelmä tarjoaa joustavuutta kohdevalojärjestelmien tai yleisvalaistuksen suunnitteluun. Unipro®-kosketinkiskojärjestelmä on erinomainen valinta yksityisiin ja julkisiin rakennuksiin.