Suojaa, sekä turvaa kiinteistöt kustannuksia säästäen automaattisilla ja itsetestaavilla vikavirtasuojilla!

Vikavirtasuojan mekanismi saattaa jäykistyä ajan kuluessa ilman käyttöä, ja sen vuoksi vikavirtasuojat tulisi tarkastaa valmistajan käyttöohjeen mukaisesti säännöllisin väliajoin. Vikavirtasuojia voi testata manuaalisesti vikavirtasuojalaitteen testipainiketta painamalla. Testipainiketta painaessa laitteen vivun tulee kääntyä 0-asentoon, ja tämän jälkeen se palautetaan takaisin I-asentoon. Mikäli laite ei reagoi testipainikkeen painamiseen, laite on uusittava.

Itsetestaava vikavirtasuoja on oiva apu isoissa kiinteistöissä

Edellä mainittu ei ehkä kuulosta isolta manuaaliselta aherrukselta, mutta asia muuttuu heti kun kiinteistössä sijaitsee useampi testattava vikavirtasuoja, tai ne löytyvät erittäin haastavista paikoista. Perinteisen vikavirtasuojalaitteen manuaalinen testaus myös katkaisee kiinteistön osasta sähköt, joka sekin on haaste esimerkiksi isoille kaupallisille, teollisille, tai terveydenhuollon kiinteistöille.

Kohdista resurssit viisaasti ja valitse Acti9 RED

Automaattiset ja itsetestaavat vikavirtasuojat Schneider Electricin Acti9 RED-sarjasta ovat oiva valinta kiinteistöihin, joissa halutaan säästää kustannuksia ja kohdistaa resursseja hyödyllisemmin ja tehokkaammin kiinteistönhuollossa, sekä taata katkeamaton sekä turvallinen sähkönjakelu rakennuksen operatiivisen elinkaaren joka hetkellä.

Acti9 RED-sarjan itsetestaavat vikavirtasuojat säästävät kiinteistöhuollon henkilöstön aikaa poistamalla vikavirtasuojaustestauksen kiinteistöhuollon työlistalta. Perinteisiä Vikavirtasuojia tulee testata useamman kerran vuodessa valmistajan ohjeen mukaisesti, ja testausajankohdat tulee katkosten vuoksi usein sopia tarkasti erikseen. Tämän lisäksi itse testien ja niistä raportoinnin suorittamiseen kuluu huoltohenkilöstön aikaa ja resursseja.

Acti9 RED-sarjan automaattiset vikavirtasuojat varmentavat laitteen ja sen suojauksen toimivuuden automaattisesti, katkaisematta sähköjä testauksen aikana – pois siis turhat kustannukset, suunnittelu, sekä ajankäyttö!

Tutustu Schneider Electricin Acti9 RED-sarjan automaattisiin vikavirtasuojalaitteisiin tämän linkin takaa »

 

Sähkönumero Tuotteen nimi
3253822 REDtest 2P 40A 30MA A
3253820 REDtest 2P 25A 30MA A

 


Teksti ja kuvat: Schneider Electric