Sadex Oy jatkaa vahvaa kasvuaan kaikilla liiketoiminta-alueillaan. Varmistaakseen erinomaisen palvelutason ja kannattavan kasvun, Sadex on tehnyt päätöksen keskittyä jatkossa sadevedenpoistoon sekä kattoturvaan. Tästä syystä Solar-liiketoiminta tullaan eriyttämään omaksi yhtiökseen Wisol-nimen alle. Wisol puolestaan on jatkossa osa Sadex-konsernia.

Wisol Oy on perustettu vastaamaan Sadex Solar -liiketoimen lisääntyvään kysyntään nopeasti kasvavassa aurinkosähkömarkkinassa. Wisolin toimintaperiaate pohjautuu Sadexin toimintakonseptiin, mikä takaa jatkossakin erinomaisen palvelun ja asiakaskokemuksen. Wisol Oy:n pääomistus on Hoodie Partners Oy:llä, joka on Sadex Oy:n pääomistuksessa oleva kehitysyhtiö.

Kaikki Sadex Solar -tuotteisiin liittyvät asiat tulevat siirtymään 1.9.2022 alkaen Wisol Oy:n alle.


Teksti ja kuvat: Wisol Oy

Verkonrakennuksen EXIT-suunnitelma

Nyt kun suurinta osaa Suomea kurittaneet lumimassat ovat hiljalleen sulaneet, voimme ryhtyä taas maanrakennus- ja kaivuutöihin. Ennen kauden aloitusta on hyvä tarkastella toimintamalleja ja uudistaa myös tuotevalintoja. Tässä muutama vinkki  uusista verkonrakennuksen tuotteista.

SLO testasi: Onko toimistovalaisimesta kotikäyttöön?

Paloturvallisuutta valaisimen uusimisella

Älykkäät valaisimet askeleen edellä käyttäjäänsä

SLO:n vastavalmistuneen logistiikkakeskuksen laajennuksen toimisto-osan valaistus on tehty käyttäjää ajatellen. Valaistuksen moottorina on itseoppiva ohjausjärjestelmä, joka toimii huomaamattomasti.