Seppo Mustonen
Aluejohtaja,
SLO Oy
3.9.2021

SLO on Suomen suurin sähkötarviketukkukauppa. Olemme monipuolinen ja asiakaslähtöinen myyntiyhtiö, joka tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman lisäksi lisäarvoa tuovia palveluja sekä logistiikan kokonaisratkaisuja, jotka helpottavat elämääsi.

Esimerkiksi valaisimien, jakokaappien ja moottorien esiasennuspalvelu sekä sähköautojen esiasennetut virranottimet säästävät asentajien aikaa, yksinkertaistavat ja nopeuttavat työvaiheita asennuskohteessa ja varmistavat sinun aikataulusi pitävyyden. Projektipalvelut tehostavat työmaalogistiikkaasi selkeästi merkityillä tuotteilla, lyhyillä toimitusajoilla ja haluamassasi eräkoossa toimitettuna töiden etenemisen tahdissa.

Jos olet uusimassa tilojesi valaistusta tai asiakkaasi kaipaa apua valaistusprojektiinsa, niin SLO palvelee alkukartoituksesta loppukatselmukseen. Meiltä saat esityksen valaistuslaskelmineen ja -suunnitelmineen. Emme jätä pulaan myöskään ongelmien ilmaannuttua, joten voit luottaa valaisimien toimivan pitkään ja luotettavasti. Valaisimia, joiden elinikä on yli 100.000 tuntia, on jo paljon. Pystymme toimittamaan yhteistyökumppaniemme kanssa myös erikoisvalaisimia.

Valikoimamme on Suomen laajin: löydät verkkokaupastamme www.slo.fi yli 170.000 tuotetta. Voit siis luottaa, että saat kaikki tarvitsemasi sähkötarvikkeet meiltä, yhdestä paikasta. Verkkokauppamme haku auttaa sinua löytämään tarvittavan tuotteen. Haastavissa tilanteissa kannattaa kääntyä myyjämme puoleen: ammattitaitoinen henkilökuntamme ratkaisee visaisetkin ongelmat tarpeesi huomioiden nopeasti, laadukkaasti ja niin, että sinä säästät aikaa ja rahaa. SLO on osaava ja luotettava kumppani asioida kaikissa tilanteissa. Toimintafilosofiamme perustuu ahkeraan työntekoon ja yhdessä tekemiseen: SLO onkin helpoin paikka asioida.

SLO palvelee monipuolisesti

SLO on paljon enemmän kuin pelkästään sähkötarvikkeiden tukkukauppa.

SLO:n Logistiikkakeskuksen laajennus ja automatisointi vuoden käytössä

SLO panostaa tehokkaaseen, toimitusvarmaan ja virheettömään logistiikkaan – tavoitteena tarjota asiakkaille markkinoiden luotettavin ja nopein toimituskanava sekä monipuoliset logistiset lisäpalvelut.