Uusi tulokas korvaa TS 8 -sarjan

Lähes 20 vuotta markkinoilla olleen Rittalin TS 8 -kaappisarjan tie on päättymässä. VX25:n saama asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista.

Useista VX25:n ominaisuuksista mainittakoon:

  • Optimaalinen asennettavuus
  • Enemmän asennustilaa
  • Vähemmän nimikkeitä

VX25-kaapit ovat saatavilla samoilla nimellismitoilla kuin TS 8 -kaapit ja muidenkin käytännön kannalta oleellisten osien mitat ovat säilyneet samoina, esimerkiksi asennuslevyn.

Rittal on tehnyt uuteen kaappisarjaan vaihtamisen helpoksi

VX25-sarjaan siirryttäessä voit hyödyntää helppokäyttöistä VX25-muuntotyökalua.  Lisäksi RiCS-konfiguraattorilla voit helposti määrittää VX25-kaapin, lisätä tarvittavat lisävarusteet ja lopuksi ohjelma luo osaluettelon ja 3D-mallin.

Lisätietoja uudesta VX25-sarjasta Rittalilta

Katso video: VX25 - The New Standard.

Poikkeusaika kuritti kansainvälistä kauppaa

 Vientiteollisuuden haasteet ja mahdollisuudet lähitulevaisuudessa Tilastokeskuksen mukaan (09/2020) vienti laski huhti-kesäkuussa yhdeksän ja tuonti kymmenen prosenttia verrattuna edelliseen kvartaaliin. Verrattaessa vuoden 2019 toiseen neljännekseen tavaroiden vienti väheni neljä prosenttia.

Uuden tiiveysluokan turvakytkin Katkolta IP 69K/IP69

Koneiden ja laitteiden käyttöturvallisuus edellyttää turvakytkimien asentamista entistä vaativampiin paikkoihin tuotantolaitoksissa. KATKO Oy:n uudet haponkestävät turvakytkimet täyttävät IP69K/IP69 tiiveysluokan.

Puhdas hengitysilma on kuin vakuutus parempaan työelämään

Hyvin toimivat hauislihakset ovat yksi tärkeimpiä työkaluja sähköalan ammattilaiselle