Ympäristövaikutukset huomioiden

Rittalin toi ensimmäisenä maailmassa energialuokituskilvet teollisuusjäähdyttimiin. Vastaavat merkinnät ovat olleet pakollisia jo kulutustuotteissa (EU:n energiamerkintävaatimukset).

QR-koodit ja älypuhelinsovellus

Kaikki Rittalin Blue e+ -jäähdytintuotteet on varustettu QR-koodeilla. Kooditus helpottaa tuotteen tunnistamista, lisätilauksia ja materiaalinhallintaa.

Blue e+ -jäähdyttimissä on helppokäyttöinen kosketusnäyttö ja älykkäät käyttöliittymät. Aplikaatiolla (Android-puhelimiin) voi ladata jäähdyttimen tiedot suoraan puhelimella.

Tuotteet soveltuvat kaikkien mantereiden sähköverkkoihin

Laajat hyväksynnät ja invertteri mahdollistavat asiakkaan menestymisen kansainvälisessä liiketoiminnassa, sillä tuotteet soveltuvat kaikkien mantereiden sähköverkkoihin sellaisinaan.
Rittalin tuotteet on palkittu moneen kertaan maailmalla. Vakuutuitko jo?

Eaton MiniSlot UPS-yhteyskortit

Eaton MiniSlot UPS-yhteyskortitUPS-laite kykenee välittämään asiakkaalle tilatietoa, ilmoituksia ja hälytyksiä itsestään, mutta myös ympäröivästä järjestelmästä.

Korkealaatuiset Siedle –ovipuhelinsetit

Ovipuhelinten saksalaista huippulaatua edullisina Siedle -ovipuhelinsetteinä.

Uuden tiiveysluokan turvakytkin Katkolta IP 69K/IP69

Koneiden ja laitteiden käyttöturvallisuus edellyttää turvakytkimien asentamista entistä vaativampiin paikkoihin tuotantolaitoksissa. KATKO Oy:n uudet haponkestävät turvakytkimet täyttävät IP69K/IP69 tiiveysluokan.