Ympäristövaikutukset huomioiden

Rittalin toi ensimmäisenä maailmassa energialuokituskilvet teollisuusjäähdyttimiin. Vastaavat merkinnät ovat olleet pakollisia jo kulutustuotteissa (EU:n energiamerkintävaatimukset).

QR-koodit ja älypuhelinsovellus

Kaikki Rittalin Blue e+ -jäähdytintuotteet on varustettu QR-koodeilla. Kooditus helpottaa tuotteen tunnistamista, lisätilauksia ja materiaalinhallintaa.

Blue e+ -jäähdyttimissä on helppokäyttöinen kosketusnäyttö ja älykkäät käyttöliittymät. Aplikaatiolla (Android-puhelimiin) voi ladata jäähdyttimen tiedot suoraan puhelimella.

Tuotteet soveltuvat kaikkien mantereiden sähköverkkoihin

Laajat hyväksynnät ja invertteri mahdollistavat asiakkaan menestymisen kansainvälisessä liiketoiminnassa, sillä tuotteet soveltuvat kaikkien mantereiden sähköverkkoihin sellaisinaan.
Rittalin tuotteet on palkittu moneen kertaan maailmalla. Vakuutuitko jo?

Laadukas Wi-Fi-kameravalvontapaketti maailman johtavalta kameravalmistajalta

Wi-Fi-järjestelmällä voidaan toteuttaa tehokas ja nykyaikainen kameravalvonta kotiin tai pieneen liiketilaan.

SLO-Kamkit esiohjelmoitu kameravalvonta

SLO-KAMKIT on helppo ratkaisu nykyaikaiseen valvontaan kotiin ja toimistolle. Valmiit ohjelmoinnit ja helppolukuinen ohje varmistavat yksinkertaisen asennuksen ja laadukkaan valvonnan.

Socomecin uusi tuotesarja Masterys BC+

Uuden sukupolven Masterys BC+- tuotesarja on kustannustehokas ratkaisu täyttämään julkisen sektorin, kauppojen ja kevyen teollisuuden UPS-tarpeet.