Sähkö- ja kuituverkon sekä tie- ja katuvalaistuksen suunnitteluun, rakentamiseen, käyttöön ja kunnossapitoon erikoistunut Ravera pyrkii maan tehokkaimmaksi verkonrakentajaksi vuoden 2015 loppuun mennessä. Tavoitteen saavuttamisessa auttaa joustava yhteistyö SLO:n kanssa.

SLO toimittaa Raveran varastoon riittävän määrän sovittua tavaraa ja vastaa projekteissa tarvittavan materiaalin toimittamisesta joko suoraan työmaille tai varastoon.

 Yhteistyö SLO:n kanssa on alkanut hyvin ja erityisen tyytyväinen olen ollut toimitusten nopeuteen, Raveran aluepäällikkö Jarno Rajamäki toteaa.

“Olemme erityisen tyytyväisiä SLO:n Tapio Kumpulan ja Terttu Ahon ammattitaitoon ja aloitteellisuuteen”

 Thomas Wahlbeck, hankintapäällikkö, Ravera

Samaa mieltä Rajamäen kanssa on hankintapäällikkö Thomas Wahlbeck, joka kiittelee SLO:n Tapio Kumpulan ja Terttu Ahon aktiivisuutta asioiden hoitamisessa.
 Työt muuttuvat koko ajan teknisesti haastavammiksi ja silloin osaava materiaalitoimittaja on todella tärkeä, Wahlbeck sanoo.

Pitkä sopimuskausi mahdollistaa yhteistyön kehittämisen

Riittävän pitkä sopimuskausi antaa aikaa kehittää yhteistyötä asiakkaan toivomaan suuntaan. Molemminpuolinen avoimuus ja aktiivinen ote auttavat yhteistyön syventämistä.

 Uusien ratkaisujen etsimisessä materiaalitoimittajan osaaminen ja kehityshalu ovat avainasemassa, Raveran toimitusjohtaja Aimo Latvala toteaa.

Ravera_SLO.jpg

Vas. Raveran toimitusjohtaja Aimo Latvala, SLO:n avainasiakasmyyjä Terttu Aho ja aluemyyntipäällikkö Tapio Kumpula sekä Raveran hankintapäällikkö Thomas Wahlbeck ja aluepäällikkö Jarno Rajamäki.

 

 

 

 

 

 

Ravera on sähkö- ja kuituverkon sekä tie- ja katuvalaistuksen suunniteluun, rakentamiseen, käyttöön ja kunnossapitoon erikoistunut yhtiö, joka toimii pääosin Pohjanmaan rannikkoalueella. Ravera on Vaasan Sähkön tytäryhtiö, mutta sen asiakkaita ovat myös muut Pohjanmaalla toimivat sähköyhtiöt sekä tietoliikenneoperaattorit. Yhtiö työllistää 65 henkilöä, ja sen liikevaihto on 10 miljoonaa.

 

Kiinnostuitko?

Onko yritykselläsi tarvetta esimerkin kaltaiselle tehokkaalle sähkötarvikkeiden logistiikalle?
Ota yhteyttä myyntikonttoreihimme, niin suunnitellaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus.

Consti Talotekniikka hyödynsi Soneparin logistiikkaa Marskin saneerauksessa

Miljoonaprojektin toimituksia lajiteltiin verkkokaupan viitetietojen avulla

Kerrostalon nousukaapelointi onnistui vaivattomasti hybridikaapelilla

Kerrostalosaneerauksissa uusitaan LVI-kohteiden lisäksi yleensä vähintään asuntojen nousukaapelointi.

Helsingin Scandic Grand Central -hotelliin erikoishankintoja ja aikataulukriittisiä toimituksia

Projektissa mukana urakoinut Aro Systems Oy luotti valaisimien hankinnoissa ja kapean aikaikkunan toimituksissa pitkäaikaiseen kumppanuuteen SLO:n kanssa