SLO:lta löytyy laaja valikoima työturvavälineitä. Räätälöimme työturvavälineet käyttötarkoituksesi ja olosuhteittesi mukaan.

Ota yhteyttä vastuumyyjääsi. Alla muutamia esimerkkejä työturvatuotteista erilaisiin käyttökohteisiin.

Maadoitussarja pistokepäätteille 250 A ja 630 AMaadoitussarja

Maadoitussarja on kehitetty läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja pistokepäätevalmistajien kanssa. Sarja mahdollistaa työskentelyn koskettamasta käsin pistokepääteisiin ja siten parantaa henkilökohtaista turvallisuutta työskenneltäessä niiden kanssa. Sarja 630 A pistokepäätteille, joka toimitetaan kantolaukussa joka sisältää: Maadoituspallot, käyttöpistokkeet,momentti- avaimen ja kapasitiivisen tulpan irroitustyökalun, Tyyppi: SKA 630 III. Maadoitussarja 250 A pistokepäätteille sisältää avian uuden maadoitussarjan tyyppi: JKP250-X1-JK27H, Jännitteenkoetin,käyttösauva ja kiristystyökalun.

Monikäyttöinen maadoistussarja

Sarja sisältää nyt ripustuspitimen, jolla sarja voidaan asentaa roikkumaan linjasta. Mikäli sarjaa käytetään puistomuuntamokojeistoissa niin koukku voidaan tarvittaessa nopeasti poistaa.
Tyyppi JK27P3-DXM

Käyttösauva

Käyttösauva MRS-TV 24. Kulmakappaleen avulla voidaan helposti asentaa myös ei kohtisuorassa oleviin maadoitusliittimiin. Sopii kaikkiin RS tyyppisiin maadoitusliittimiin ja käyttöpituus on 2.2 m. Kuljetuspituus on ainoastaan 1.3 m joka helpottaa kantamista.

pelastuskoukkuPelastuskoukku

Pelastuskoukkua, MRK, käytetään apuna poistettaessa sähköiskun saanutta henkilöä vaaralliselta alueelta tapaturman jälkeen. Sauva on tehty samasta eristysmateriaalista kuin muutkin eristyssauvat. Pelastuskoukun halkaisija on 170mm.

Teleskoppisauva MBT

Sauva on suunniteltu jännitetöihin kuten eristimien kunnon mittauksiin ja varoituspallojen /kylttien
asennuksiin. Sauvaa voidaan käyttää myös tykkylumien pudottamiseen 20 kV ilmajohdoilta.
Sauvaa käytetään teleskooppina eri pituuksilla neljän, kuuden tai kahdeksan putken yhdistelmillä.
Jokaisen sauvan pituus on n. 1400mm. Sauvan pää on varustettu työkalupitimellä,
johon voidaan asentaa mm lumenpudotustyövälineet SLK 1 tai SLK 2.
Myös lumenpudotuspiiska SLD 1 sopii pitimeen.
Kantopituus 1,4 m, kevyt paino vain 2,5 kg ja työpituus 9,6 m.

Maadoituksien liitospiste JVF

Käytetään maadoitusköysien liittimille JLA. Maadoituspiste on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja taivutettu sopivaksi asennettavaksi esim. sähköaseman teräspylväisiin tai seinään. Maaadoituskontaktit on valmistettu nikkelipinnoitetusta kuparista, muut osat ruostumattomasta teräksestä. Nimellisvirta max. 42,5 kA/ 1 s.

Liitoskohta JKA

Käytetään asennuksiin alumiiniliitoksissa . Käytetään mm. liittimien JK 42 – 49 ja JK 77 kanssa. Tuotteessa on pallopää pienentämässä korona latausilmiötä. Valmistettu seosalumiinista. Pultit , aluslevyt ja mutterit ovat ruostumatonta terästä.

Maadoitussarja pelastustöihin rautateillä. JSBL

Sarja on suunniteltu suomalaisille kiskoille mahdollistaen turvallisen ja nopean maadoittamisen päärautateillä. Max. maadoituskaapeli poikkipinta 70 mm2 => max 16,0 kA/1 s käytettäessä liitintä JK 21. Max. maadoituskaapeli poikkipinta 35 mm2 => max 8,0 kA/1 s käytettäessä liitintä JK 74.

Momenttityökalu JMD 2

Käytetään yhdessä sauvojen MGV, MDV/MSV and MTV ja työpistokkeen JGS 18 kanssa varmistamaan että saavutetaan riittävä kiristys maadoitusliitintä linjaan asennettaessa.

Paineilmatyökalu TLV 630

Helpottaa kulmapistokepäätteiden 630A irrotusta kojeistoista. Sopiva eri valmistajien pistokepäätteille.

Saadaksesi tarkempaa tietoa tuotteista ja valikoimasta, ota yhteys myyntiimme.

MANDREX ONE-CLICK

Maailman tehokkain reikäsahajärjestelmä

Hajuton ja väritön vihollinen ei enää yllätä

SLO:lla on myynnissä mittari, joka tarkkailee ja tallentaa tietoa asuntosi radonpitoisuuksista reaaliaikaisesti

CA6416, CA6417 ja CA 6418 maadoitusvastuspihdit

Maadoitusvastuspihdit CA 6416, CA 6417 ja uusi CA 6418 tuovat mukanaan käyttöä helpottavia ominaisuuksia ja yksityiskohtia.