SLO työkaluvalikoimista löydät nyt myös runsaasti Knipex –tuotteita

 

Valikoiman keihäänkärkenä toimivat putoamissuojatut eli kirjaimilla TT (Tethered Tools) valikoimiin merkityt työkalut. Knipexin TT –työkaluvalikoiman työkalut on varustettu työkaluun valetulla – työskentelyä haittaamattomalla –  TT –kiinnityssilmukalla. Integroidun kiinnityssilmukan löydät sekä  VDE 1000V suojauksella varustetuista TT -työkaluista että normaaleista 2 -komponenttikahvoilla varustetuista TT -työkaluista. Integroidun lenkin maksimikuormitus on 400N ja se kestää pudotusta 3 metriä. Korkealla työskennellessäsi vältät työkalun putoamisen aiheuttamat mahdolliset loukkaantumiset, esinevahingot sekä katoamiset käyttämällä Knipex TT –työkaluja sekä niihin kuuluvia Knipex TT –turvatarvikkeita. Huomioitavaa on, että vaikka Knipexin TT –työkalusarjan tuotteissa on integroitu kiinnityslenkki ei se haittaa ns. normaaliakaan työskentelyä. Voit huoletta täyttää työkalupakkisi kiinnityslenkeillä varustetuilla työkaluilla. Työskentelitpä sitten maassa tai mastossa.

Laaja työkaluvalikoima

Knipex TT –työkaluvalikoiman lisäksi löydät SLO:lta runsaan valikoiman Knipexin legendaarisimpia työkaluja, kuten työkaluklassikoksi muodostunut siirtoleukapihti Cobra 250 mm. Kaapelileikkureita löydät valikoimistamme VDE 1000V suojauksella tai perusmallisena, räikällä tai ilman. Miten itse haluat! Knipex valikoimamme on suunniteltu vastaamaan tarpeeseen, mitä työssäsi kohtaat. Suurin osan valikoiman tuotteista varastoidaan SLO:n keskusvarastossa, jotta pystymme takaamaan tuotteille nopean toimituksen – teitpä oston sitten myymälässä, verkkokaupassa tai SLO APPissa!

Ohessa Knipex kuvasto, mistä löydät koko SLO:n tarjoaman Knipex -valikoiman. Jos kuitenkin tarvitset tuotteen, mitä et kuvastosta löydä,  älä epäröi olla yhteydessä myyjiimme. SLO:n kautta on saatavilla kaikki markkinoilla tarjottavat Knipex -tuotteet.

QR-koodista aukeaa esittelyvideo

Kuvastoon on lisätty tuotteille QR –koodeja, joita voit skannata puhelimen QR –koodin lukijalla. QR –koodi johtaa kyseisen työkalun esittelyvideoon, mistä käy hyvin ilmi, mihin kaikkeen kyseinen työkalu pystyy.

Tervetuloa ostoksille!

Teksti:
Timo Bergholm, tuotepäällikkö, SLO Oy

Chauvin Arnoux CA 771-jännitteenkoetin

Ergonominen jännitteenkoetin jopa 1000 V AC / 1400 V DC mittauksiin EN 61243:n mukaisesti.

AIRTHINGS WAVE -RADONMITTARI

  Radon on maaperässä muhiva uraanin hajoamiskaasu, joka päätyy perustusten ja lattianrakosten kautta rakennuksiin ja kertyy sisäilmaan.