Allan Sothmann
johtaja,
SLO Oy
30.11.2020

Pandemian aiheuttamat taloudelliset menetykset ovat olleet Suomessa monilla toimialoilla valtavia. Kysynnän heikentyminen keskeisillä vientimarkkinoilla on synnyttänyt vaikeuksia muun muassa teollisuudelle ja viennille.

Vaikka tilanne on monella tapaa haastava, on edelleen asioita, joihin voimme panostaa. Asiakastyössä olemme havainneet, että valmiuksia voidaan parantaa muun muassa näillä kolmella toimenpiteellä:

 1. Edistämällä kehityshankkeita. Fyysisten tapaamisten vähentyminen on lisännyt digitaalista kommunikointia, koska etätapaaminen on nopeaa ja tehokasta. Nyt kun sähköisiä kommunikointikanavia on opittu hyödyntämään, niiden avulla myös kehityshankkeita saadaan edistettyä tehokkaasti.
 2. Keskittymällä investointeihin, kuten
  • päivittämällä teollisuustilojen valaistusratkaisut energiatehokkaammiksi. Samalla ne vievät omalta osaltaan kestävää kehitystä eteenpäin.
  • toteuttamalla ennakoivia kunnossapitotoimenpiteitä nyt, kun tehtaan tuotantokapasiteetti ei ole täysin käytössä. Tällöin kysynnän noustessa tuotanto on hyvässä iskussa ja valmiina pyörimään täysillä.
 3. Vahvistamalla yhteistyötä. Molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö mahdollistaa pitkän aikavälin menestyksen. SLO:lla tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tässä kehityksessä. Avullamme asiakkaat voivat
  • tehostaa tilaus-toimitusprosessiaan,
  • löytää oikeita tuoteratkaisuja,
  • kehittää tuotevalikoimaa,
  • viedä aktiivisesti yhteistyössä kehityshankkeita eteenpäin ja
  • tuoda yhteiseen pöytään ideoita ja ajatuksia.

Sanotaan, että se mikä ei tapa, vahvistaa. Uskomme, että tämä on totta vaikeina aikoina ja yhdessä asiakkaiden kanssa olemme entistä vahvempia myös pandemian jälkeen.

Norwescon Protector-tuoteperhe laajenee

Protector perheen kaksiosainen A-luokan vikavirta pistorasia Protector II on saanut rinnalleen uusia tuotteita, jotka täydentävät suojausta vaativaa pistorasia asennusta erinomaisesti.

POWERTEX – Luotettavat taljat monenlaisiin nostotarpeisiin

Helppoa ja turvallista kuorman nostamista ammattilaisille POWERTEX-taljat soveltuvat esimerkiksi konepajoihin, rakennustyömaille tai vaikkapa varastoon.

Hide-a-liten Level Quick ISO on tehokkaampi ja matalarakenteisempi

Level Multi on ollut jo pitkään yksi Hide-a-liten suosituimmista alasvaloista. Nyt valaisimesta on julkaistu uusi versio, Level Quick ISO, joka on edeltäjäänsä matalarakenteisempi. Aiemmasta versiosta poiketen, uusi Level Quick ISO on hyväksytty asennettavaksi suoraan eristettä vasten.