Allan Sothmann
johtaja,
SLO Oy
30.11.2020

Pandemian aiheuttamat taloudelliset menetykset ovat olleet Suomessa monilla toimialoilla valtavia. Kysynnän heikentyminen keskeisillä vientimarkkinoilla on synnyttänyt vaikeuksia muun muassa teollisuudelle ja viennille.

Vaikka tilanne on monella tapaa haastava, on edelleen asioita, joihin voimme panostaa. Asiakastyössä olemme havainneet, että valmiuksia voidaan parantaa muun muassa näillä kolmella toimenpiteellä:

 1. Edistämällä kehityshankkeita. Fyysisten tapaamisten vähentyminen on lisännyt digitaalista kommunikointia, koska etätapaaminen on nopeaa ja tehokasta. Nyt kun sähköisiä kommunikointikanavia on opittu hyödyntämään, niiden avulla myös kehityshankkeita saadaan edistettyä tehokkaasti.
 2. Keskittymällä investointeihin, kuten
  • päivittämällä teollisuustilojen valaistusratkaisut energiatehokkaammiksi. Samalla ne vievät omalta osaltaan kestävää kehitystä eteenpäin.
  • toteuttamalla ennakoivia kunnossapitotoimenpiteitä nyt, kun tehtaan tuotantokapasiteetti ei ole täysin käytössä. Tällöin kysynnän noustessa tuotanto on hyvässä iskussa ja valmiina pyörimään täysillä.
 3. Vahvistamalla yhteistyötä. Molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö mahdollistaa pitkän aikavälin menestyksen. SLO:lla tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tässä kehityksessä. Avullamme asiakkaat voivat
  • tehostaa tilaus-toimitusprosessiaan,
  • löytää oikeita tuoteratkaisuja,
  • kehittää tuotevalikoimaa,
  • viedä aktiivisesti yhteistyössä kehityshankkeita eteenpäin ja
  • tuoda yhteiseen pöytään ideoita ja ajatuksia.

Sanotaan, että se mikä ei tapa, vahvistaa. Uskomme, että tämä on totta vaikeina aikoina ja yhdessä asiakkaiden kanssa olemme entistä vahvempia myös pandemian jälkeen.

LEDVANCE Streetlight Eco Area on kustannustehokasta kulkuväylien valaistusta

LEDVANCE ECO AREA -valaisimet ovat varustettu leveällä 135° x 75° -optiikalla, jonka ansiosta ne soveltuvat käytettäväksi pihojen, pienten parkkialueiden ja kulkuväylien valaisemiseen. Valaisimet voidaan asentaa halkaisijaltaan 48 mm ja 60 mm pylväisiin, ne on varustettu 10 kV ylijännitesuojalla ja niihin on kiinteästi asennettu 300 mm pituinen liitosjohto.

SLO:n ja Schneider Electricin uusi vuosikymmen alkoi lujitetulla yhteistyöllä paloturvallisuudessa

SLO ja Schneider Electric ovat panostaneet paloilmoitinjärjestelmien varaosasaatavuuteen. Yhteistyön tavoitteena on parantaa yleistä turvallisuutta tuomalla kattavasti paloturvallisuustuotteita SLO:n valikoimaan.

Steinel HPD 2 – infrapunakameratunnistus

Kiinteistön luotettava tunnistintekniikkaohjaus vaatii usean tunnistintekniikan soveltamista eri tiloissa.