Luxomat on ensimmäisenä yhdistänyt läsnäolotunnistimen ja opastusvalon samaan pakettiin.

 

Tilat ja alueet, jotka ovat käyttäjille vieraita pyritään viihtyvyyden ja turvallisuuden tunteen vuoksi pitämään valaistuna. Tyypillisesti tämänkaltaisia ympäristöjä ovat esimerkiksi hotellien käytävät.

PD2N-1C-LED on ideaalinen ja kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi hotellikäytävien ohjaukseen. Valaisimet voivat olla päälle/pois kytkettäviä: kun viiveajat umpeutuvat tunnistin tuottaa perusvalaistustason alueille. Valaiseva tunnistin mahdollistaa sisustukseen sopivien tyylikkäiden ja laadukkaiden valaisimien käyttämisen kustannustehokkaasti.

Esimerkkitapaus: Käytävän kytkettävät valaisimet on automatisoitu tunnistinohjauksella. Valaisimien poiskytkentäviive on 5 min. Tunnistimeen integroitu opastusvalo on toiminnassa täydellä teholla ensimmäiset kaksi tuntia päävalojen poiskytkennän jälkeen. Jos tilassa ei havaita ketään tämänkään jälkeen, voidaan opastusvaloa himmentää esimerkiksi 50 % teholle, kunnes liikkeestä valaisimet kytketään päälle uudelleen.

PD2N-1C-LED

 

 

  • Tunnistimen kehälle integroitu valo antaa perusvalaistuksen käytäviin, lisää viihtyvyyttä ja vähentää valojen päälle kytkemisestä mahdollisesti aiheutuvaa häikäisyä.
  • Kaksi ohjelmoitavaa toimintatilaa mahdollistaa ennennäkemättömän monipuoliset toiminnot. Opastusvalon voimakkuus ja viive säädettävissä, samoin yövalon viive ja voimakkuus.
  • Tunnistimen parametrien asetus onnistuu älypuhelinsovelluksella. Nyt myös asetusarvot voi lukea tunnistimesta ja monistaa ne toisiin tunnistimiin.
  • Yhtä tunnistinmallia voi käyttää sekä master- että slave-tilassa.

 

 

Snro Nimike
26 032 43 PD2N-M-1C-LED-FP

 

LISÄTIETOJA

tuotepäällikkö Esa Kuusela puh. 010 283 2309, esa.kuusela@slo.fi tai SLO-myynti

 

 

Philips LumiStreet katuvalaisin

LumiStreet on kustannustehokas ledivaihtoehto perustievalaisimeksi.

Suosittu LEDVANCE Damp Proof -teollisuusvalaisin 5-napaisella läpijohdotuksella

  Suosittu LEDVANCE Damp Proof Classic -tuoteperhe kasvaa kahdella uudella valaisinmallilla.

Uudet PANEL VALUE-sarjan moduulivalaisimet – Panel Compact

LEDVANCE PANEL COMPACT -tuoteperhe on nyt päivittynyt entistäkin houkuttelevammaksi valaistusratkaisuksi useisiin kohteisiin.