Luxomat on ensimmäisenä yhdistänyt läsnäolotunnistimen ja opastusvalon samaan pakettiin.

 

Tilat ja alueet, jotka ovat käyttäjille vieraita pyritään viihtyvyyden ja turvallisuuden tunteen vuoksi pitämään valaistuna. Tyypillisesti tämänkaltaisia ympäristöjä ovat esimerkiksi hotellien käytävät.

PD2N-1C-LED on ideaalinen ja kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi hotellikäytävien ohjaukseen. Valaisimet voivat olla päälle/pois kytkettäviä: kun viiveajat umpeutuvat tunnistin tuottaa perusvalaistustason alueille. Valaiseva tunnistin mahdollistaa sisustukseen sopivien tyylikkäiden ja laadukkaiden valaisimien käyttämisen kustannustehokkaasti.

Esimerkkitapaus: Käytävän kytkettävät valaisimet on automatisoitu tunnistinohjauksella. Valaisimien poiskytkentäviive on 5 min. Tunnistimeen integroitu opastusvalo on toiminnassa täydellä teholla ensimmäiset kaksi tuntia päävalojen poiskytkennän jälkeen. Jos tilassa ei havaita ketään tämänkään jälkeen, voidaan opastusvaloa himmentää esimerkiksi 50 % teholle, kunnes liikkeestä valaisimet kytketään päälle uudelleen.

PD2N-1C-LED

 

 

  • Tunnistimen kehälle integroitu valo antaa perusvalaistuksen käytäviin, lisää viihtyvyyttä ja vähentää valojen päälle kytkemisestä mahdollisesti aiheutuvaa häikäisyä.
  • Kaksi ohjelmoitavaa toimintatilaa mahdollistaa ennennäkemättömän monipuoliset toiminnot. Opastusvalon voimakkuus ja viive säädettävissä, samoin yövalon viive ja voimakkuus.
  • Tunnistimen parametrien asetus onnistuu älypuhelinsovelluksella. Nyt myös asetusarvot voi lukea tunnistimesta ja monistaa ne toisiin tunnistimiin.
  • Yhtä tunnistinmallia voi käyttää sekä master- että slave-tilassa.

 

 

Snro Nimike
26 032 43 PD2N-M-1C-LED-FP

 

LISÄTIETOJA

tuotepäällikkö Esa Kuusela puh. 010 283 2309, esa.kuusela@slo.fi tai SLO-myynti

 

 

Cirrus on pylväsvalaisin, jossa käytännöllisyys ja muotoilu kohtaavat

Fagerhultin Cirrus on uusi kustannustehokas pylväsvalaisin erinomaisella valaistumukavuudella. Valitse tai muokkaa valaisimesta konfiguraattorin avulla kohteeseen sopivat ominaisuudet.

Pracht Tubis BL – vaativien ympäristöjen teollisuusvalaisin

Tubis BL on monikäyttöinen, tiivis (IP67/IP69K) teollisuusvalaisin.

Valaistuksen ohjausratkaisut Glamox valonohjaustuotteilla

Ohjauksella käyttöasteen mukainen valaistus Valaistus muodostaa merkittävän osan julkisten rakennusten energiankulutuksesta. Toisaalta julkisten rakennusten käyttöaste vaihtelee merkittävästi.