Katko Oy on kehittänyt, suunnitellut ja valmistanut sähköteknisiä tuotteita Suomessa yli 70 vuoden ajan. Tavoitteenamme on aina ollut palvella kaikenlaista teollisuutta mahdollisimman kattavasti.

Teollisuuden asiakkaat ovat tuotekehityksemme tärkein kohderyhmä. Tämä pätee niin valmistavaan teollisuuteen kuin laitevalmistajiin. On asiakkaalla sitten nopea tarve laadukkaalle standardiratkaisulle tai monimutkainen tehdasprojekti vaativissa olosuhteissa, Katko Oy tarjoaa aina elinkaarikuluiltaan edullisen ratkaisun. Toteutuksen ytimenä helppo asennettavuus, joka säästää resursseja ja ehkäisee virheitä. Katkon tuote rakennetaan pitkäikäiseksi ja sisältämään kaikki elementit: tarvittavat apukoskettimet, oikeat kaapeliläpiviennit ja liittimet, joihin kaapelit saa vaivattomasti kytkettyä. Monipuolisesta kotelovalikoimasta voidaan yhdessä valita se haastavatkin olosuhteet kestävä ratkaisu. Kotelomateriaaleina valittavissa ovat erilaiset muovit, alumiini, teräs sekä ruostumaton teräs.

Me olemme turvakytkimien ammattilaisia ja haluamme, että niistä muodostuu asiakkaalle komponentti, joka ei tuota asennuksensa jälkeen mitään ongelmia, vaan suorittaa luotettavasti tehtäväänsä ja turvaa korjaus- ja kunnossapitohenkilöstön työtä. Käytämme materiaaleja ja menetelmiä, jotka tukevat kestävän kehityksen periaatteita. Me olemme valmiita auttamaan oikean tuotteen valinnassa siten, että projektit sujuvat.

Tätä sanomaa me ja meidän kumppaniverkostomme olemme onnistuneet levittämään jo yli 70 maahan. Mutta maailma ei ole valmis tänään eikä huomenna, vaan tarvitsemme jatkossakin sekä uusia että hyviksi jo todettuja ratkaisuja turvallisen teknisen ympäristön rakentamiseen.

Katko on turvakytkimiin, kuormankytkimiin ja kytkinvarokkeisiin erikoistunut suomalainen perheyritys yli 70 vuoden kokemuksella. Läheskään kaikki markkinoilla olevat turva- ja kuormankytkimet eivät tule niihin erikoistuneilta valmistajilta. Juuri siksi me olemme niin ylpeitä omistamme. Suunnittelemme ja valmistamme jokaisen tuotteen itse, omissa tehtaissamme. Suomen haastava ilmasto luo pohjan kytkimille, jotka toimivat kaikissa olosuhteissa kaikkialla maailmassa. Kytkimiä, ei kompromisseja. Niin me ajattelemme Katkolla ja niin ajattelivat myös sukupolvet ennen meitä.


Kuvat ja teksti: Katko 

Siirrettävät ja iskunkestävät PCE pistorasiakeskukset

Turvaa tilapäinen sähkönjakelu työmailla ja tilaisuuksissa

CoreLine high-bay – syväsäteilijä integroidulla tunnistimella

CoreLine-syväsäteilijät ovat nyt saatavilla integroidulla tunnistimella!

SLO:n sähkönjakeluratkaisut teollisuuden omissa verkoissa

Teollisuuden sähkönkulutus kipuaa yleisen talouskehityksen vauhdissa