Wihan säilytys- ja kuljetusratkaisut merkitsevät rahan säästöä

Wihan säilytys- ja kuljetusratkaisut auttavat asentajaa pitämään ammattityökalut järjestyksessä – työskentelipä hän sitten sähköalalla tai teollisuudessa.

Tehokkuus merkitsee parempaa järjestystä, parempaa toiminnallisuutta ja nopeampaa työntekoa. Kun työkalut
ovat järjestyksessä ja mukana matkassa, työaika ei kulu tarvittavan työkalun etsimiseen tai hakemiseen. Säästetty aika ja vaiva merkitsevät loppujen lopuksi rahan säästöä.

Wihan työkalusarjat kanto- ja vetosalkkujärjestelmissä

Monipuoliset työkalusarjat kulkevat mukana matkassa työpisteeseen kätevissä kanto- ja vetosalkkujärjestelmissä.
Monipuoliset sarjat sekä siistit säilytys-, kuljetus- ja toiminnalliset ratkaisut merkitsevät lisääntynyttä turvallisuutta ja parantunutta ergonomia. Ammattilainen käyttää mielellään laadukasta, tunnettua työkalumerkkiä työmaalla, mikä lisää hänen ammattiylpeyttään ja työnsä laatua.

XXL3-työkalupakki

XXL3-vetopakki on ainoa laatuaan työpenkki- ja porrasjakkaratoiminnoillaan. Pakki kestää 150 kg painon, ja siihen voi lastata työkaluja 50 kg:oon asti. Kannen kaasujouset estävät sormien puristumisen väliin. Isot pyörät mahdollistavat jopa portaissa vetämisen ja pohjalevyn alla
on lisää säilytystilaa muille työkaluille ja tarvikkeille. Nimikoimalla ja lukoilla pakki kulkee mukana urakasta toiseen.

BASIC L sähkösalkku on varustettu perustyökalusarjalla

Sähkösalkkuun on pakattu sähkötöihin tarvittavat taltat, pihdit, leikkurit, mitat ja kuusiokoloavainsarja. L BASIC -kantosalkku soveltuu hyvin sähköalan opiskelijalle tai uudelle asentajalle perustyökalusetiksi. Salkun pohjalevyn alla on runsaasti tilaa (16 l) muille työkaluille ja tarvikkeille.

Wiha työkalureppu

Monipuolinen, laadukas reppu 56 erikokoisella työkalutaskulla kulkee mukana selässä työmaalle. Pehmustettu selkäosa, iskun kestävä polopropyleeni pohja sekä metalliset ripustinkoukut merkitsevät erinomaista toiminnallisuutta hankalissakin työolosuhteissa.

Wihan käsityökalujen AGR-suositusmerkintä takaa ruuvaustyökalun ergonomian

Wiha on maailman ainoa käsityökalumerkki, jota saksalaisten lääkäreiden ja fysioterapeuttien yhdistys AGR suosittelee. Wiha on saanut suositusmerkinnän mm. ruuvimeisselin kahvan koko -konseptistaan. Neljä kulloiseenkin työtehtävään optimaalisesti sopivaa kahvan kokoa ja pituutta suojaavat kättä ja käden lihaksia ylimääräiseltä kuormitukselta.

 

Alussa oli vain ruuvitaltta.. ja siihen se olisi kai jäänytkin, jos ei olisi tullut tuota Wihaa..
Wiha on valmistanut ruuvaustyökaluja yli 80 vuotta. Tools that work for you -tunnuslauseemme merkitsee jatkuvaa vuorovaikutusta ammattiasiakkaiden kanssa ja kehitystyötä heidän ongelmiensa ratkaisemiseksi. Luomme vuodesta toiseen uusia, toiminnallisia ratkaisuja käsityökalujen turvallisuuden, tehokkuuden ja ergonomian parantamiseksi.

Boschin uudet innovaatiot lisäävät käyttömukavuutta ja työtehokkuutta

X-LOCK Vain yksi napsautus ja X-LOCK on käyttövalmis! Bosch X-LOCK on uudenlainen tapa kiinnittää käyttötarvikkeet kulmahiomakoneeseen. X-LOCK tuotteiden edut ovat huomattavat verrattuna aiempaan tarjontaan.

MANDREX ONE-CLICK

Maailman tehokkain reikäsahajärjestelmä