Laatu, luotettavuus ja laaja valikoima takaavat täyden suunnitteluvapauden

 

OSRAMin LED-nauhoilla valaiset kohteesi sisällä ja ulkona, hillitysti tunnelmaa luoden, yksityiskohtia korostaen tai tehokkaasti yleisvalaisten. Monipuoliset värilliset vaihtoehdot pukevat kohteesi juhlaan ja valkoisessa valossa on monta laadukasta vaihtoehtoa tarpeesi mukaan: dynaaminen, CCT, säädettävä lämmin valkoinen ja erikoisvalkoinen. Värintoistoon on valittavissa CRI 80 ja CRI 90 mallit.

OSRAMin LED-nauhoista löydät vaihtoehtoja vaativimpiinkin kohteisiin, joissa tarvitaan suojaa mekaaniselta rasitukselta, kosteudelta, UV-valolta tai altistumiselta suolalle.

Monipuolisilla Flexessories® -lisätarvikkeilla – alumiiniprofiileilla, suojakansilla, päätykappaleilla, kiinnikkeillä, liittimillä ja muilla järjestelmäosilla – luot haluamasi valaistuskokonaisuuden mittojen mukaan.

Flex Configurator  -mitta- ja määrälaskuri auttaa valaistuskokonaisuutesi muodostamisessa, halusitpa LED-nauhasi alumiiniprofiileihin valmiiksi määrämittaan katkaistuina ja esiasennettuina tai itseasennetavina asennussarjoina. Tilatessasi tuotteet asennussarjoina saat laskurista tarvittavan materiaaliluettelon.

5 vuoden tuotetakuu 7 vuoden järjestelmätakuuksi

Merkkivalmistajien LED-sirut ja ammattilaisten valikoimat premium-luokan komponentit yhdessä ainutlaatuisen saksalaisen suunnittelun ja ensiluokkaisen italialaisen valmistuksen kanssa ovat luotettavan laadun perusta. Voit halutessasi pidentää takuuaikaa entisestään rekisteröimällä tuotteet Osramin takuujärjestelmään. Lisätietoja:  www.osram.com/cb/services/guarantees

Osramin laajassa LED-nauhavalikoimassa on useita tuoteperheitä:

  •  LINEARlight FLEX IP00 / Protect / DIFFUSE
  •  LINEARlight FLEX Tunable White / Tunable Warm White
  •  LINEARlight Colormix Flex / Colormix Flex Protect
  •  LINEARlight Flex Colored / Flex Protect Colored
  •  LINEARlight FLEX DIFFUSE Top Monochrome / Side Monochrome
  •  LINEARlight Rigid NICHE / FINESSE
  •  TEC FLEX IP00 / Protect

 

 

Ensto Velox -paneelit

Dual White  - Yksi valaisin, kaksi värilämpötilaa

DUOLINE-valaisinjärjestelmä on monipuolinen ja joustava!

Valaistus luo tilaan tunnelmaa ja antaa tilalle ilmettä. DUOLINE-valaisinjärjestelmä tarjoaa monipuoliset ja joustavat mahdollisuudet muunneltavaan kohde- ja yleisvalaistukseen.

Philips ClearWay gen2

Monikäyttöistä ja kustannustehokasta LED-valaistusta