Laatu, luotettavuus ja laaja valikoima takaavat täyden suunnitteluvapauden

 

OSRAMin LED-nauhoilla valaiset kohteesi sisällä ja ulkona, hillitysti tunnelmaa luoden, yksityiskohtia korostaen tai tehokkaasti yleisvalaisten. Monipuoliset värilliset vaihtoehdot pukevat kohteesi juhlaan ja valkoisessa valossa on monta laadukasta vaihtoehtoa tarpeesi mukaan: dynaaminen, CCT, säädettävä lämmin valkoinen ja erikoisvalkoinen. Värintoistoon on valittavissa CRI 80 ja CRI 90 mallit.

OSRAMin LED-nauhoista löydät vaihtoehtoja vaativimpiinkin kohteisiin, joissa tarvitaan suojaa mekaaniselta rasitukselta, kosteudelta, UV-valolta tai altistumiselta suolalle.

Monipuolisilla Flexessories® -lisätarvikkeilla – alumiiniprofiileilla, suojakansilla, päätykappaleilla, kiinnikkeillä, liittimillä ja muilla järjestelmäosilla – luot haluamasi valaistuskokonaisuuden mittojen mukaan.

Flex Configurator  -mitta- ja määrälaskuri auttaa valaistuskokonaisuutesi muodostamisessa, halusitpa LED-nauhasi alumiiniprofiileihin valmiiksi määrämittaan katkaistuina ja esiasennettuina tai itseasennetavina asennussarjoina. Tilatessasi tuotteet asennussarjoina saat laskurista tarvittavan materiaaliluettelon.

5 vuoden tuotetakuu 7 vuoden järjestelmätakuuksi

Merkkivalmistajien LED-sirut ja ammattilaisten valikoimat premium-luokan komponentit yhdessä ainutlaatuisen saksalaisen suunnittelun ja ensiluokkaisen italialaisen valmistuksen kanssa ovat luotettavan laadun perusta. Voit halutessasi pidentää takuuaikaa entisestään rekisteröimällä tuotteet Osramin takuujärjestelmään. Lisätietoja:  www.osram.com/cb/services/guarantees

Osramin laajassa LED-nauhavalikoimassa on useita tuoteperheitä:

  •  LINEARlight FLEX IP00 / Protect / DIFFUSE
  •  LINEARlight FLEX Tunable White / Tunable Warm White
  •  LINEARlight Colormix Flex / Colormix Flex Protect
  •  LINEARlight Flex Colored / Flex Protect Colored
  •  LINEARlight FLEX DIFFUSE Top Monochrome / Side Monochrome
  •  LINEARlight Rigid NICHE / FINESSE
  •  TEC FLEX IP00 / Protect

 

 

Winled Asennushelppo: Suunnattavat Libra -alasvalot

Korosta eri kohteita suunnattavalla Libralla: Asennushelppo-logolla varustettujen Librojen tuotepaketissa kaikki valmiiksi kytkettynä.

Suositun LEDVANCE DAMP PROOF -valaisintuoteperheen uusi sukupolvi on täällä

Entistä enemmän valoa, parempi valotehokkuus, pidempi käyttöikä

Miksi energiaremontti kannattaa tehdä nyt

Vaikka korot ovat nousseet, ei energiaremontista kannata säästää. Kun asunnon tai kiinteistön energiatehokkuutta parannetaan, käyttökustannukset pienenevät ja ympäristö kiittää. Parhaassa tapauksessa energiaremontti maksaa itsensä takaisin nopeasti. Rakennusten energiatehokkuusratkaisut ovat aina investointeja, eivät kuluja. Energiaremontti hyödyttää, koska se tuo energiasäästöjä, vähentää päästöjä, nostaa rakennuksen arvoa, lisää asumismukavuutta ja parantaa huoltovarmuutta. Asumis- ja ylläpitokustannusten leikkaaminen on järkevää varautumista tulevaisuuteen. Energiaremontteja on useita erilaisia. Mm. ilmalämpöpumput, maalämmön hyödyntäminen, poistoilman ja jäteveden lämmön talteenotto, lämmöneristyksen parantaminen, valaistuksen uusiminen, rakennusautomaation lisääminen, energiatehokkuuteen pyrkiminen sekä kiinteistön säntillinen remontointi ovat esimerkkejä näistä. Aurinkopaneelien asentaminen on suosittu energiaremontti ja sen voi tehdä lähtökohtaisesti kaikkiin kiinteistöihin.  Lämmitysjärjestelmän vaihtamiseen on tarjolla ELY-keskuksen tukea ja muihin remontteihin mm. kotitalousvähennystä. Myös Asumisen rahoittamis- ja kehityskeskus ARA jakaa energia-avustuksia. Korjausrakentaminen on aina vastuullisuusteko. Tällä hetkellä tehdään paljon valaistusremontteja, koska loisteputkien maahantuonti loppui elokuussa. Siirtyminen loisteputkista led-valaistukseen pienentää sähkönkulutusta, parantaa näkemisolosuhteita ja laskee huoltokustannuksia. Myös aurinkoenergiajärjestelmiä asennetaan nyt paljon, samoin kuin ilmalämpöpumppuja. Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on tärkeä askel taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Asian kanssa ei kannata aikailla, vaan tekoihin kannattaa ryhtyä heti. Soneparin osaavat myyjät auttavat sinua kaikissa energiaremontteihin liittyvissä kysymyksissä. Nettisivuiltamme löytyy mm. aurinkosähköjärjestelmän valintatyökalu.