Tanskalaisen Focus-Lightingin NYX on valaisinsarja tämän päivän valaistustarpeisiin, jossa haetaan mukavaa ja häikäisemätöntä valoa ja tyylikästä ajatonta muotoilua. Tiivis alumiinirunkoinen valaisin on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Valaisimen voi päivittää aina uusimmilla valonlähteillä.

Laadukas ulkovalaisinsarja sisältää seinään, pylvääseen tai pollariin asennettavia malleja. NYX 190 -valaisinta saa myös E27-kannalla, jolloin voi käyttää markkinoilla olevia LED-lamppuja. Jos kaapeli asennetaan, pinnassa on käytettävä pinta-asennussovitinta.

Käyttöalue

Koulut, päiväkodit, sisäänkäynnit ja kaikki muut paikat, joissa halutaan tyylikästä ja kauniisti valaisevaa seinävalaisinta.

Rakenne

Valaisimen runko on erittäin laadukasta valettua alumiinia ja kupu on opaloitua polykarbonaattia. IP66, IK10, luokka I. Valaisimen erillinen seinäasennusosa kiinnitetään ensin seinään, jossa kytkennät tehdään.

LED moduuli

Seinäasenteisessa NYX 190 -mallissa käytetään Bridgelux Vero 10 LED-moduulia.

  • Tehonkulutus on 12W (350 mA) tai 17W (500 mA).
  • LED-värisävyt ovat 2700K, 3000K ja 4000K.
  • Värintoistoindeksi CRI > 90.
  • Optiikan hyötysuhde on 57 %.

NYX 190 -pollarimallissa on leveämpi valonjako.

  • Valaisimessa käytetään 2 kpl Bridgelux V6 LED-valonlähdettä.
  • Yhteisteho 9W.
  • LED-värisävyt ovat 2700K, 3000K ja 4000K.

Valaisinta on saatavana tilauksesta myös himmennettävänä, 1-10v ja DALI, sekä Philipsin Xitanium Full Xi FP 22 W, 0.3-1.0 A ohjelmoitavalla liitäntälaitteella.

Optiikka

NYX 190 seinäasennettavassa mallissa on pyöreä valonjako, joka valaisee pehmeästi myös julkisivua. LED-valonlähde sijaitsee valaisimen pohjassa. NYX 190 -pollarimallissa on leveä katuvalaistustyyppinen valonjako. LED-valonlähteet sijaitsevat valaisimen sisäsivuilla.

Asennus

Valaisin voidaan asentaa seinään seinälle ja pollariin asennusohjeen mukaisesti. Jos kaapelit kulkevat pinnassa, tarvitaan erillinen sovitekappale.

Nämä tuotteet ovat saatavilla SLO:n valikoimista:

Snro Tuote
45 145 00 NYX 190 E27 silver 57W max. D58mm
45 145 01 NYX 190 E27 grafiitti 57Wmax. D58mm


Nylund

Teksti ja kuvat: Nylund

Schneider Electricin Acti9 kuormanpudotusrele

Säästöä sähkölaskuun ja tehokkuutta energiankäyttöön Schneider Electricin kuormanpudotusreleellä asuin- ja pienkiinteistöjen omistajat voivat säästää sähkölaskussa, sekä varmistaa oikein kohdennetun ja keskeytyksettömän sähkönjakelun kiinteistössä. Releellä ohjataan sähkönkulutus sinne, missä sitä ensijaisesti tarvitaan, juuri oikealla hetkellä. Samalla taataan sähkönjakelun jatkuvuus ilman pääsulakkeiden ylikuormitusta ja siitä aiheutuvaa mahdollista sähkökatkosta.

LiteRex-asennuskaapelia saatavilla nyt myös mustana

Rekan asentajaystävällinen LiteRex - asennuskaapelituoteperhe täydentyi uudella värillä!

G-Smart – Uuden sukupolven mobiiliohjattava kellokytkin

G-Smart kellokytkin voidaan ohjata sisäänrakennetun Bluetooth-yhteyden ansiosta nyt suoraan mobiililaitteeltasi.