FSM tarjoaa markkinoiden monipuolisimman valikoiman tietoverkkokaapeleita ulkotiloihin ja kiinteistöjen välisiin kaapelointeihin.

Nyt saatavilla on myös kategorian 7 kaapelit, jotka soveltuvat vaativimpiinkin olosuhteisiin. Cat.7 kaapelit soveltuvat suojaamattomaan maa- ja ulkoasennukseen sekä myös sisäasennukseen.

Tuplavaippainen Cat.7 kaapeli (DCC23SFTP4PHE) voidaan asentaa myös sisätiloihin, kun ulkovaipan kuorii pois. Yksivaippainen Cat.7 kaapeli (DCC23SFTP4PHO) voidaan asentaa sekä sisä- että ulkotiloihin sellaisenaan.

  • Kaapelit ovat taipuisia ja erittäin kulutuksenkestäviä.
  • Kaapelit on valmistettu halogeenittomasta ja vähän savua muodostavasta materiaalista.
  • Ulkovaippa on musta, auringonvaloa ja säätä kestävää.
  • Kaapelit myydään 500 metrin kelalla.
SnroTuote
0233117APS Cat.7 tietoverkkokaapeli tuplavaipalla sisä-/ulkokäyttöön, DCC23SFTP4PHE 

Kuvat ja teksti: FSM

 

Valokaapelit kotimaiselta valmistajalta

Nestor Cablesin tehtaalla Oulussa on valmistunut jo lähes kymmenen vuoden ajan laadukkaita valokaapeleita Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Pienjännitekaapeliverkko, kaipaatko uudistusta?

0,4 kV kaapeliverkon rakentamiseen löytyy vaihtoehtoja

Suojaletkut vaativiin teollisiin ympäristöihin

Vaativissa olosuhteissa on syytä varmistaa, että ympäristö ei vahingoita järjestelmän kriittisiä osia. Tämä voidaan varmistaa suojaamalla tuotteisto suojaletkuilla suunnittelijan asettamin reunaehdoin sekä ammattimaisella asennuksella. Myös suojaletkuja ja -ratkaisuja on erilaisia vaihteleviin teollisiin tarpeisiin. Tässä kirjoituksessa käsitellään kolmea suojaletkun valintaan vaikuttavaa asiaa.