FSM tarjoaa markkinoiden monipuolisimman valikoiman tietoverkkokaapeleita ulkotiloihin ja kiinteistöjen välisiin kaapelointeihin.

Nyt saatavilla on myös kategorian 7 kaapelit, jotka soveltuvat vaativimpiinkin olosuhteisiin. Cat.7 kaapelit soveltuvat suojaamattomaan maa- ja ulkoasennukseen sekä myös sisäasennukseen.

Tuplavaippainen Cat.7 kaapeli (DCC23SFTP4PHE) voidaan asentaa myös sisätiloihin, kun ulkovaipan kuorii pois. Yksivaippainen Cat.7 kaapeli (DCC23SFTP4PHO) voidaan asentaa sekä sisä- että ulkotiloihin sellaisenaan.

  • Kaapelit ovat taipuisia ja erittäin kulutuksenkestäviä.
  • Kaapelit on valmistettu halogeenittomasta ja vähän savua muodostavasta materiaalista.
  • Ulkovaippa on musta, auringonvaloa ja säätä kestävää.
  • Kaapelit myydään 500 metrin kelalla.
SnroTuote
0233117APS Cat.7 tietoverkkokaapeli tuplavaipalla sisä-/ulkokäyttöön, DCC23SFTP4PHE 

Kuvat ja teksti: FSM

 

Tulta ilman savua

Johtojärjestelmän palonkestävyydellä on merkitystä

Polttokoe havainnollistaa halogeenittomuuden

Prysmian Group on useampana kesänä tuonut halogeenittomien kaapeleiden polttokokeet lähelle asiakkaita. Polttokokeen tarkoitus on näyttää konkreettisesti, miten perinteinen kaapeli palaa ja savuaa verrattuna halogeenittomaan, palosuojattuun Afumex C-PRo -kaapeliin.

TE Kaapelikiinnikkeiden käyttö on entistä helpompaa uuden valintatyökalun avulla

Nyt voit mitoittaa kaapeliasennusten kiinnityksen vaatimusten mukaan helpommin kuin koskaan, sillä TE Connectivity on julkaissut vuonna 2022 markkinoille tulleille uusimpien standardien mukaan valmistetuille kaapelikiinnikkeille valinta- ja mitoitustyökalun.