SLO vieraili Tuusulan asuntomessuilla (ajalla 3.-30.8.) katsastamassa tämänhetkiset rakentamisen trendit ja ilmiöt. Tässä muutama huomio, minkä teimme.

Maltillinen suunta valaistusratkaisuissa jatkui tänäkin vuonna

Missä viime vuoden asuntomessujen vaatimattomat sähkökalusteratkaisut kiinnittivät SLO:n asiantuntijan huomion, niin tänä vuonna Tuusulassa asuntovalaistuksessa havaittiin yllättävän vähän eroja sisävalaistuksen toteutuksessa. Yleisvalaistuksen perustana olivat pääsääntöisesti alasvalot muutaman sisutuksellisen riippuvalaisimen maustamana.

Jämerän Salmiakin vankka linja erottui

Yhtenä valopilkkuna – tai pitäisikö sanoa valoviivana – oli kohde nro 30, Jämerä Salmiakki, missä oli Winledin toteuttama valaistussuunnittelu ja kokonaisvalaistusratkaisu. Tässä kohteessa led-tekniikan ja valaistuksen säädön ja ohjauksen mahdollisuuksia oli tuotu esille. Kohde erottui virkistävästi edukseen!

SLO tarjoaa kattavasti valaisinvaihtoehtoja luotettavilta toimittajilta

Tiesitkö, että SLO:lla on tuhansia asuntovalaistuksen tuotteita saatavilla välittömään toimitukseen? Olipa sitten kyseessä uudiskohde tai vanhan kohteen modernisointi, niin valikoimassamme on luotettavien toimittajien alasvalot, valonauhat, perusvalaisimet pintaan sekä tuotteet ja tarvikkeet valaistuksen ohjaukseen ja säätöön.

 

Katso esimerkiksi nämä valikoimat:

Ensto » Ledvance » Winled »

 

Teksti:
SLO Oy
Kuva:
SLO Oy

Terassin valonauhavalaistuksella luodaan tunnelmaa illanviettoon

Toimiva ja näyttävä valaistus terassille valonauhoilla! LED-nauhoilla saadaan toteutettua mitä mielikuvituksellisempia valaistuksia ulkotiloihin.

Welcome IP Audioluuri - tyylikäs ja selkeälinjainen

Valkoinen luurillinen audio sisäyksikkö pinta-asennukseen.

DIN-kiskoasenteinen ECO16BTD -termostaatti saatavilla Enstolta

Enston termostaattisarja täydentyy uudella ECO16BTD -yhdistelmätermostaatilla. Termostatti asennetaan DIN-kiskoon ja sitä voidaan käyttää sekä lattian että huoneen lämpötilojen ja tehoperusteisen lämmityksen ohjaukseen. ECO16BTD täyttää nykyaikaiset energiansäästön -eli Ecodesign- vaatimukset.   Lämpötila voidaan säätää laitteen omalla säätöpyörällä tai käyttämällä Ensto Heat Control -sovellusta (Android sekä iOS). Sovellus kommunikoi termostaatin kanssa Bluetoothin avulla ja se toimii myös muiden Enston lattialämmitystermostaattien sekä lämmittimien kanssa. Sovelluksella voidaan ohjelmoida helposti viikkokalenteri, lyhytaikainen tehostus ja pitkäaikainen loma-ajan lämpötilan poikkeutus. Lisäksi sovelluksesta on helppo seurata energian kulutusta sekä lämpötilojen muutoksia. Jatkossa ECO16BTD -termostaatti voidaan päivittää sovelluksen kautta, jos esimerkiksi uusia ominaisuuksia tulee markkinoille.   ECO16BTD -termostaatti on täydellinen ratkaisu esimerkiksi loma- ja vuokra-asuntoihin, joissa useasti halutaan, ettei käyttäjä pääse säätämään lämpötilaa. Lisäksi termostaatissa on monipuolinen lämmityksen muutostoiminto, jossa ulkoisesta jänniteohjauksesta voidaan muuttaa tavoitelämpötilaa. Ohjauksena voidaan käyttää mitä tahansa vaihetta (L1, L2, L3).   Ominaisuuksia ECO16BDT termostaatin kuormitettavuus on 16A/3600W. Säätöalue on lattiatermostaattina +5...+50°C ja yhdistelmätermostaattina +5...+35°C. NTC-anturin 47kohm/25°C pituus on 4 m (jatkettavissa max. 25 m). DIN-kisko asennus, leveys 2 moduulia, 36 mm x 90 mm. Lattia-anturi on mukana pakkauksessa, mutta huoneanturi ja sen tarvikkeet on hankittava erikseen. Huoneanturina käytetään ECOAC2 -anturia (sähkönumero 26 210 92).   Tuotetiedot [su_table responsive="yes"] Snro Tyyppi Kuvaus EAN Pakk / kpl 26 212 41 ECO16BTD DIN-Kisko lattialämmitys termostaatti 6438100401733 1/12/540 [/su_table]