SLO vieraili Tuusulan asuntomessuilla (ajalla 3.-30.8.) katsastamassa tämänhetkiset rakentamisen trendit ja ilmiöt. Tässä muutama huomio, minkä teimme.

Maltillinen suunta valaistusratkaisuissa jatkui tänäkin vuonna

Missä viime vuoden asuntomessujen vaatimattomat sähkökalusteratkaisut kiinnittivät SLO:n asiantuntijan huomion, niin tänä vuonna Tuusulassa asuntovalaistuksessa havaittiin yllättävän vähän eroja sisävalaistuksen toteutuksessa. Yleisvalaistuksen perustana olivat pääsääntöisesti alasvalot muutaman sisutuksellisen riippuvalaisimen maustamana.

Jämerän Salmiakin vankka linja erottui

Yhtenä valopilkkuna – tai pitäisikö sanoa valoviivana – oli kohde nro 30, Jämerä Salmiakki, missä oli Winledin toteuttama valaistussuunnittelu ja kokonaisvalaistusratkaisu. Tässä kohteessa led-tekniikan ja valaistuksen säädön ja ohjauksen mahdollisuuksia oli tuotu esille. Kohde erottui virkistävästi edukseen!

SLO tarjoaa kattavasti valaisinvaihtoehtoja luotettavilta toimittajilta

Tiesitkö, että SLO:lla on tuhansia asuntovalaistuksen tuotteita saatavilla välittömään toimitukseen? Olipa sitten kyseessä uudiskohde tai vanhan kohteen modernisointi, niin valikoimassamme on luotettavien toimittajien alasvalot, valonauhat, perusvalaisimet pintaan sekä tuotteet ja tarvikkeet valaistuksen ohjaukseen ja säätöön.

 

Katso esimerkiksi nämä valikoimat:

Ensto » Ledvance » Winled »

 

Teksti:
SLO Oy
Kuva:
SLO Oy

SLO App ja Tuntitoimitus valtteina Roihuvuoren ennätysnopeassa linjasaneerauksessa

Helsingin Roihuvuoren kahden viikon suomenennätysremontissa SLO:n Tuntitoimituksen vahvuus mitattiin, kun varsinainen linjasaneeraus minimoitiin kahteen viikkoon.

Ainutlaatuisen älykkäät Eaton 93PS UPSit

Suomessa suunniteltu ja valmistettu modulaarinen 93PS UPS sopii erinomaisesti kiinteistöjen ja teollisuuden yms. kriittisille kuormille.

DESK 2 - joustavaan käyttöön suunniteltu pistorasiapaneeli

DESK 2- joustavaan käyttöön suunniteltu alumiininen pistorasiapaneeli toimistoihin, neuvotteluhuoneisiin, sekä koulu- ja asuinympäristöihin.     Ihanteellinen ratkaisu kotitoimistoon etätyöskentelyn tueksi. Pistorasioiden saavutettavuus työpöydältä käsin vähentää jatkojohtojen tarvetta sekä edistää laitteiden kytkennän ergonomisuutta. DESK 2 asennetaan pöydän kanteen säädettävillä alumiinisilla jaloilla helposti ja jälkeä jättämättä, kuusiokoloavainta käyttäen. DESK 2 soveltuu mainiosti muunneltaviin tiloihin, koska sen kiinnitys sekä irrottaminen on nopeaa ja vaivatonta, eikä vahingoita pöytätason pintaa. DESK 2- pistorasiapaneeli on varustettu 0,2m Wieland-virtatulojohdolla, johon tulee liittää halutun mittainen Wieland- virransyöttökaapeli pistokepäällä.   PUR oranssi suojamaadoitettu spiraaliliitosjohto, schukopistokkeella. Johtimet kumia ja vaippa PUR:ia. Johdon laajenemiskerroin 1:5. Käyttökohteina muun muassa nosto-ovet, tuotanto- ja työskentelytilat, katosta tuleva virranjakelu, laboratoriot, koneenrakennus. Hyvä kemiallinen kestävyys sekä kylmän- ja lämmönkestävyys, 70 ° C. Erinomainen hankaus- ja uralujuus. Erittäin hyvä palautumisvoima. Soveltuu erityisesti käytettäväksi ulkona tai kosteissa tiloissa. UV- kestävä. Pituus ilmoitettu: kerällä/venytettynä. Spiraalikaapelin pää 1: Pituus 100 mm suorana, suojamaadoitettu pistoke kaksinkertaisella suojakosketinjärjestelmällä, ruiskupinnoitettu Spiraalikaapelin pää 2: Pituus 200 mm, josta kuorittu 30 mm, pääteholkeilla [su_table] Snro     Tuote 14 356 04 DESK 2, pistorasiapaneeli 3:lla pistorasialla, valkoinen (kuten RAL9010) 24 120 24 Wieland virransyöttökaapeli pistokepäällä 1,5m 24 120 25 Wieland virransyöttökaapeli pistokepäällä 2m   24 120 38 PUR Spiraalijohto 3 x 1.5mm², pituus 500 mm/2500 mm 24 120 39 PUR Spiraalijohto 3 x 1.5mm², pituus 1000 mm/5000 mm [/su_table]