SLO vieraili Tuusulan asuntomessuilla (ajalla 3.-30.8.) katsastamassa tämänhetkiset rakentamisen trendit ja ilmiöt. Tässä muutama huomio, minkä teimme.

Maltillinen suunta valaistusratkaisuissa jatkui tänäkin vuonna

Missä viime vuoden asuntomessujen vaatimattomat sähkökalusteratkaisut kiinnittivät SLO:n asiantuntijan huomion, niin tänä vuonna Tuusulassa asuntovalaistuksessa havaittiin yllättävän vähän eroja sisävalaistuksen toteutuksessa. Yleisvalaistuksen perustana olivat pääsääntöisesti alasvalot muutaman sisutuksellisen riippuvalaisimen maustamana.

Jämerän Salmiakin vankka linja erottui

Yhtenä valopilkkuna – tai pitäisikö sanoa valoviivana – oli kohde nro 30, Jämerä Salmiakki, missä oli Winledin toteuttama valaistussuunnittelu ja kokonaisvalaistusratkaisu. Tässä kohteessa led-tekniikan ja valaistuksen säädön ja ohjauksen mahdollisuuksia oli tuotu esille. Kohde erottui virkistävästi edukseen!

SLO tarjoaa kattavasti valaisinvaihtoehtoja luotettavilta toimittajilta

Tiesitkö, että SLO:lla on tuhansia asuntovalaistuksen tuotteita saatavilla välittömään toimitukseen? Olipa sitten kyseessä uudiskohde tai vanhan kohteen modernisointi, niin valikoimassamme on luotettavien toimittajien alasvalot, valonauhat, perusvalaisimet pintaan sekä tuotteet ja tarvikkeet valaistuksen ohjaukseen ja säätöön.

 

Katso esimerkiksi nämä valikoimat:

Ensto » Ledvance » Winled »

 

Teksti:
SLO Oy
Kuva:
SLO Oy

Markkinoiden luotettavimmat palovaroittimet sähköverkkoon

EI Electronics -varoittimet on valmistettu ja testattu Euroopassa. Ne sisältävät valtavasti patentoitua tekniikka, joka tekee niistä markkinoiden luotettavimpia.

Jussi- ja IMPRESSIVO -vikavirtasuojapistorasiat ja vikavirtasuojat

Jussi-, Impressivo®- ja IP44-sarjojen vikavirtapistorasiat ja vikavirtasuojat ovat uudistuneet.

Kompaktit S200C-johdonsuojakatkaisijat

50% pienemmän kokonsa ansiosta kojeet soveltuvat erityisesti sähkökeskuksiin ja koteloihin, joissa on kriittinen tilantarve.