SLO vieraili Tuusulan asuntomessuilla (ajalla 3.-30.8.) katsastamassa tämänhetkiset rakentamisen trendit ja ilmiöt. Tässä muutama huomio, minkä teimme.

Maltillinen suunta valaistusratkaisuissa jatkui tänäkin vuonna

Missä viime vuoden asuntomessujen vaatimattomat sähkökalusteratkaisut kiinnittivät SLO:n asiantuntijan huomion, niin tänä vuonna Tuusulassa asuntovalaistuksessa havaittiin yllättävän vähän eroja sisävalaistuksen toteutuksessa. Yleisvalaistuksen perustana olivat pääsääntöisesti alasvalot muutaman sisutuksellisen riippuvalaisimen maustamana.

Jämerän Salmiakin vankka linja erottui

Yhtenä valopilkkuna – tai pitäisikö sanoa valoviivana – oli kohde nro 30, Jämerä Salmiakki, missä oli Winledin toteuttama valaistussuunnittelu ja kokonaisvalaistusratkaisu. Tässä kohteessa led-tekniikan ja valaistuksen säädön ja ohjauksen mahdollisuuksia oli tuotu esille. Kohde erottui virkistävästi edukseen!

SLO tarjoaa kattavasti valaisinvaihtoehtoja luotettavilta toimittajilta

Tiesitkö, että SLO:lla on tuhansia asuntovalaistuksen tuotteita saatavilla välittömään toimitukseen? Olipa sitten kyseessä uudiskohde tai vanhan kohteen modernisointi, niin valikoimassamme on luotettavien toimittajien alasvalot, valonauhat, perusvalaisimet pintaan sekä tuotteet ja tarvikkeet valaistuksen ohjaukseen ja säätöön.

 

Katso esimerkiksi nämä valikoimat:

Ensto » Ledvance » Winled »

 

Teksti:
SLO Oy
Kuva:
SLO Oy

Kampin Voimatalon päivitetty valaistus tarjoaa tasaista ja laadukasta valoa

Kampissa sijaitsevan Voimatalon toimistoremontissa sisävalaistus päivitettiin vastaamaan standardien mukaisia valaistussuosituksia. Nykyinen valaistus toteutettiin LEDVANCE Panel-moduulivalaisimilla, joilla on jopa 100 000h elinikä. Valaisimen viisinapainen kytkentäkotelo teki asennuksesta nopeaa ja helppoa.

Uudet NH00-kahvavarokealustat Bussmann-valikoimaan

UTU on uudistanut Bussmann-varokealustojen tuotevalikoimaa.

ProMod Lite II Kuivanapitolämmityksen ohjain

Kotimaisen Leveltec Oy:n kehittämä ja kokonaan Suomessa valmistettava Kuivanapitolämmitysohjain on vastaus pohjolan haastaviin keleihin ja ratkaisu rakennuksen energiatehokkaaseen lämmitykseen sekä kunnossapitoon.