Easy Install

Perustamis​​vuodestaan 2006 lähtien Nordtronicin on keskittynyt ”Easy Install” -konseptiin, joka takaa asentajalle Nordtronicin tuotteiden helpon ja nopean asennuksen. Koko tuotekehityksemme perustuu tukkukauppiailta ja asentajalta saamamme palautteeseen. ”Easy Install” oli myös keskeisenä ominaisuutena, kun Nordtronic lanseerasi Box-sarjan, riippumatta oliko asennuksessa kyseessä erillinen ratkaisu tai olemassa olevan ekosysteemin laajennus.

Box on Nordtronicin himmenninsarja, joka käyttää uusinta Zigbee 3.0 -protokollaa laitteiden väliseen viestintään. Nordtronic on valinnut Zigbee-protokollan, jonka avulla käyttäjä voi koota kaikki laitteet yhteen yhdyskäytävään ja mahdollistaa laitteiden keskinäisen kommunikoinnin.

Toisin kuin vanhemmat HUB-järjestelmät, joissa laitteet kommunikoivat keskusohjaimen kanssa, Zigbee-tuotteet käyttävät verkkotekniikkaa, jonka avulla laitteet voivat olla yhteydessä toisiinsa. Jos releyksikkö, himmennin tai valonlähde kytketään irti, yksiköt voivat olla yhteydessä toiseen releyksikköön siten, että palvelu pysyy aina keskeytymättömänä.

Box Dimmer Zigbee

Box Dimmer Zigbee on älykäs langaton himmennin. Se kestää jopa 200 watin suuruista LED-kuormitusta mahdollistamalla ketjuttamisen suoraan himmentimen ruuviliittimissä. Box Dimmer Zigbee on pienikokoinen, joten se on helppo asentaa erilaisiin kytkentärasioihin. Tämän ansiosta Box Dimmer Zigbee on myös ihanteellinen ratkaisu himmentämiseen paikoissa, joissa tilaa on vähän.

Box Dimmer Zigbee -laitetta ohjataan joko painikkeella 8-230 V AC / DC, langattomasti sisäänrakennetun Zigbee-moduulin kautta tai lisäämällä se älyvalaistusjärjestelmään. Oli säätötapa mikä tahansa, pienimmän valotason säätäminen on helppoa, ja tietysti viimeksi asetettu valaistuksen kirkkaus säilyy muistissa Box Dimmer Zigbee –laitteessa. Box Dimmer Zigbee on yhteensopiva markkinoiden yleisimpien Zigbee yhdyskäytävien kanssa.

Sähkönumero: 2606301 »

Wireless Switch Zigbee

Wireless Switch Zigbee on langaton Zigbee-kytkin, joka toimii Nordtronicin muiden Zigbee-tuotteiden kanssa. Kytkimestä voit säätää valon voimakkuutta sekä päälle ja pois päältä -toimintoja. Langaton kytkin on magneetilla kiinni asennusalustassaan ja siksi irrotettuna helposti käytettävissä kaukosäätimenä. Alusta on helppo kiinnittää haluamaasi paikkaan mukana tulevalla kiinnitysteipillä. Langaton Zigbee-yhteys takaa pitkän, jopa 30 metrin lähetysetäisyyden, kun taas alhainen kytkimen virrankulutus tarjoaa pitkän akun käyttöiän. Langaton Zigbee kytkin voidaan liittää Touchlink -toiminnolla jopa 30 laitteen ryhmään.

Sähkönumero: 2606303 »

Switch Dimmer Zigbee

Paketti, joka sisältää Box Dimmer Zigbee- ja Wireless Switch Zigbee -laitteet. Täydellinen paketti himmentimellä ja langattomalla painikkeella helppoon erilliseen ratkaisuun, jossa asennukseen on lisättävä enemmän kytkimiä tai joissa uuden kaapelin asentaminen ei ole mahdollista. Box Dimmer Zigbee sijoitetaan joko kattorasiaan tai olemassa olevan kytkimen taakse. Tämän jälkeen langaton kytkin ja Box Dimmer yhdistetään toisiinsa Touchlink -toiminnnolla. Helposti ja nopeasti hyviä tuloksia.

Box-tuotesarja on nyt saatavilla SLO:n varastovalikoimasta.

Sähkönumero: 2606304 »


Teksti ja kuvat: Nordtronic

Mandrex MXqs -järjestelmä on adapterisarja reikien suurentamiseen

Hollantilainen Mandrex on tunnettu innovatiivisesta, maailmanlaajuisesti tunnetusta ONE-CLICK- pikaistukastaan, joka tekee reikäsahan vaihtamisesta todella helppoa nimensä mukaisesti yhdellä klikkauksella. Mandrexin eri terätyypeillä saavutetaan siisti ja vaivaton leikkuu moniin materiaaleihin – puuhun, teräkseen, harkkoon ja moneen muuhun. Reikäsahajärjestelmä todella nopeuttaa työn tekoa ja terän vaihto tapahtuu vain nappia painamalla.

Helposti asennettava ja käytettävä SmartLine -palovaroitinkeskus

PALOTURVAGSM36-4 on EN54-hyväksytty, usean ilmaisinlinjan palovaroitinkeskus.

LEDVANCE Streetlight Eco Area on kustannustehokasta kulkuväylien valaistusta

LEDVANCE ECO AREA -valaisimet ovat varustettu leveällä 135° x 75° -optiikalla, jonka ansiosta ne soveltuvat käytettäväksi pihojen, pienten parkkialueiden ja kulkuväylien valaisemiseen. Valaisimet voidaan asentaa halkaisijaltaan 48 mm ja 60 mm pylväisiin, ne on varustettu 10 kV ylijännitesuojalla ja niihin on kiinteästi asennettu 300 mm pituinen liitosjohto.