Easy Install

Perustamis​​vuodestaan 2006 lähtien Nordtronicin on keskittynyt ”Easy Install” -konseptiin, joka takaa asentajalle Nordtronicin tuotteiden helpon ja nopean asennuksen. Koko tuotekehityksemme perustuu tukkukauppiailta ja asentajalta saamamme palautteeseen. ”Easy Install” oli myös keskeisenä ominaisuutena, kun Nordtronic lanseerasi Box-sarjan, riippumatta oliko asennuksessa kyseessä erillinen ratkaisu tai olemassa olevan ekosysteemin laajennus.

Box on Nordtronicin himmenninsarja, joka käyttää uusinta Zigbee 3.0 -protokollaa laitteiden väliseen viestintään. Nordtronic on valinnut Zigbee-protokollan, jonka avulla käyttäjä voi koota kaikki laitteet yhteen yhdyskäytävään ja mahdollistaa laitteiden keskinäisen kommunikoinnin.

Toisin kuin vanhemmat HUB-järjestelmät, joissa laitteet kommunikoivat keskusohjaimen kanssa, Zigbee-tuotteet käyttävät verkkotekniikkaa, jonka avulla laitteet voivat olla yhteydessä toisiinsa. Jos releyksikkö, himmennin tai valonlähde kytketään irti, yksiköt voivat olla yhteydessä toiseen releyksikköön siten, että palvelu pysyy aina keskeytymättömänä.

Box Dimmer Zigbee

Box Dimmer Zigbee on älykäs langaton himmennin. Se kestää jopa 200 watin suuruista LED-kuormitusta mahdollistamalla ketjuttamisen suoraan himmentimen ruuviliittimissä. Box Dimmer Zigbee on pienikokoinen, joten se on helppo asentaa erilaisiin kytkentärasioihin. Tämän ansiosta Box Dimmer Zigbee on myös ihanteellinen ratkaisu himmentämiseen paikoissa, joissa tilaa on vähän.

Box Dimmer Zigbee -laitetta ohjataan joko painikkeella 8-230 V AC / DC, langattomasti sisäänrakennetun Zigbee-moduulin kautta tai lisäämällä se älyvalaistusjärjestelmään. Oli säätötapa mikä tahansa, pienimmän valotason säätäminen on helppoa, ja tietysti viimeksi asetettu valaistuksen kirkkaus säilyy muistissa Box Dimmer Zigbee –laitteessa. Box Dimmer Zigbee on yhteensopiva markkinoiden yleisimpien Zigbee yhdyskäytävien kanssa.

Sähkönumero: 2606301 »

Wireless Switch Zigbee

Wireless Switch Zigbee on langaton Zigbee-kytkin, joka toimii Nordtronicin muiden Zigbee-tuotteiden kanssa. Kytkimestä voit säätää valon voimakkuutta sekä päälle ja pois päältä -toimintoja. Langaton kytkin on magneetilla kiinni asennusalustassaan ja siksi irrotettuna helposti käytettävissä kaukosäätimenä. Alusta on helppo kiinnittää haluamaasi paikkaan mukana tulevalla kiinnitysteipillä. Langaton Zigbee-yhteys takaa pitkän, jopa 30 metrin lähetysetäisyyden, kun taas alhainen kytkimen virrankulutus tarjoaa pitkän akun käyttöiän. Langaton Zigbee kytkin voidaan liittää Touchlink -toiminnolla jopa 30 laitteen ryhmään.

Sähkönumero: 2606303 »

Switch Dimmer Zigbee

Paketti, joka sisältää Box Dimmer Zigbee- ja Wireless Switch Zigbee -laitteet. Täydellinen paketti himmentimellä ja langattomalla painikkeella helppoon erilliseen ratkaisuun, jossa asennukseen on lisättävä enemmän kytkimiä tai joissa uuden kaapelin asentaminen ei ole mahdollista. Box Dimmer Zigbee sijoitetaan joko kattorasiaan tai olemassa olevan kytkimen taakse. Tämän jälkeen langaton kytkin ja Box Dimmer yhdistetään toisiinsa Touchlink -toiminnnolla. Helposti ja nopeasti hyviä tuloksia.

Box-tuotesarja on nyt saatavilla SLO:n varastovalikoimasta.

Sähkönumero: 2606304 »


Teksti ja kuvat: Nordtronic

Poikkeusaikanakin kehitetään menestystekijöitä

Pandemian aiheuttamat taloudelliset menetykset ovat olleet Suomessa monilla toimialoilla valtavia. Kysynnän heikentyminen keskeisillä vientimarkkinoilla on synnyttänyt vaikeuksia muun muassa teollisuudelle ja viennille.

Luotettavat Powertex -alumiinitaljat

Helppoa ja turvallista kuorman nostamista ammattilaisille. POWERTEX-alumiinitaljat soveltuvat esimerkiksi asennus-, huolto- ja kunnossapitotöihin.

Uusi Exxact liiketunnistin korvaa vanhat

– Ota käyttövinkit haltuun! Uudessa 160° liiketunnistimessa yhdistyvät kehittynyt liikkeentunnistustekniikka, säädettävä hämäräkytkin ja integroitu painikeajastin. Näiden ominaisuuksien avulla laitteen käyttö on sujuvaa kaikissa tilanteissa: Säädettävän hämäräkytkimen avulla liiketunnistimen toimintaa voidaan rajata halutulla tavalla, joten valot eivät esimerkiksi turhaan syty kirkkaaseen päiväsaikaan, vaikka liikettä havaittaisiinkin. Valot voi aina kytkeä päälle myös painikkeella, vaikka liiketunnistin olisin asennettu toimimaan vain hämärässä. Tällöin valot sammuvat itsestään ajastimella. Voidaan käyttää myös orjana ulkoisen painikkeen tai toisen liiketunnistimen kanssa. Samaan piiriin voidaan kytkeä rajaton määrä orjia, mutta kauimmaisen orjan täytyy olla 50m etäisyydellä masterista. Liiketunnistin näkee 160° keilalla aina 8m päähän luotettavasti. Laitteessa on lisäksi integroitu oikosulku- ja ylikuormitussuojaus sekä valaisimia suojaava ”soft start” -toiminto. LED-kuormia voidaan ohjata aina 200W asti, eikä laitteessa ole minimikuormavaatimusta. Lisäksi tunnistimella voidaan ohjata esimerkiksi hehkulamppuja, halogeeneja ja 1-vaiheisia moottoreita. Ohjeet asennukseen: Suositeltu asennuskorkeus 1m, suojausluokka IP21 Pinta-asennus 35mm pintakojerasiaan Vaatii nollan Pienin pakkauskoko on 1 kpl   [su_table responsive="yes"] Snro Nimike 26 091 68 WDE002375     Exxact PIR 160° 10A valkoinen 26 091 69 WDE003375     Exxact PIR 160° 10A antrasiitti 26 091 70 WDE004375     Exxact PIR 160° 10A metalli [/su_table]