Jarmo Harttunen
Markkinointipäällikkö,
SLO Oy
2.10.2020

Työn tekeminen terveenä on kyllä mukavampaa, siitä on hankala olla eri mieltä. Siksi SLO huolehtii päivittäin siitä, että asioiminen kanssamme olisi turvallista. Päämäärämme on kehittää tapaamme ajatella ja toimia työturvallisuuden puolesta niin, että asiointi kanssamme olisi entistäkin turvallisempaa.Kaikkea emme voi kuitenkaan tietää itse, siispä olemme liittyneet Nolla tapaturmaa -foorumiin, kuten varmasti jo monet teistäkin.

Ammatillinen suhtautuminen työturvallisuusasioihin takaa turvalliset käynnit myymälöissä

SLO on ollut digitaalisen kaupan edelläkävijä sähkötuotteiden toimittajana.  Verkkokauppamme ja SLO APP ovat mahdollistaneet monta asiaa, jotka eivät ennen olisi olleet toteutettavissa asiakaspalvelussa.  Sähköisten palveluiden käyttö onkin lisääntynyt huimasti. Näin poikkeusaikana suosittelemme niiden käyttöä, kun teidän oma tilanteenne sen sallii.

Sähköisillä palveluillamme pystymme toimittamaan ei-kiireelliset toimitukset nopeasti ja turvallisesti. Toki aina ei ole mahdollista odottaa toimitusta, jolloin vierailu myymälöissämme on väistämätön vaihtoehto. Myymälöissämme asioiminen on kuitenkin turvallista, kunhan toimimme turvaohjeiden mukaan. Jos huomaatte puutteita, otamme mielellämme parannusehdotuksianne vastaan.

 

Voit lukea ohjeet Appin käytöstä myymäläkeräilyssä täältä »

Tuotevalinnoissa turvallisuus on ykkönen

SLO tuotevalintoja tehtäessä huomioimme turvallisuuteen liittyvät asiat. Oli kyse asentajan, käyttäjän tai ympäristön turvallisuudesta. Yksikään euro ei ole asia, joka ajaa tuotevalinoissa tämän tärkeimmän asian edelle.

Olemme myös panostaneet henkilökohtaisten suojavarusteiden valikoimaan ja käyttöturvallisuutiedotteiden helppoon löytämiseen.  Kysy lisää myyjiltämme.

Käyttöturvallisuustiedotteet nopeasti verkkokaupasta

Olemme lisänneet käyttöturvallisuustiedotteemme verkkokauppaamme kyseisen tuotteen kohdalle. Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät tuotteen tiedoista välilehdeltä ” Ladattavat tiedostot”. Katso esimerkki täältä »

Silmämme eivät ole kaikkialla

Mikäli huomaatte toimituksissamme turvallisuuteen liittyviä puutteita, toivomme saavamme niistä palautteen. Myös läheltä piti tilanteiden kertominen auttaa meitä kehittämään toimintaamme, jotta vältymme työtapaturmilta ennakoitavasti.

Teemme kaikkemme, että SLO on turvallinen paikka asioida.