Tanskalaisen Focus-Lightingin NYX-valaisinsarjan seinään asennettavat valaisimet ovat tyylikkäitä ja skandinaaviseen makuun sopivia.

Sarjan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja häikäisemättömään valaistukseen.

Tanskalaisen Focus-Lightingin NYX 190 on valaisinsarja, jonka tarkasti mietitty valo yhdistyy saumattomasti tyylipuhtaaseen muotoiluun. NYX-sarja sisältää seinään, pylvääseen tai pollariin asennettavia valaisimia. NYX 190 on pitkäaikainen investointi, jonka hankintaa ei kadu pimenevissä illoissa. Valaisin kestää aikaa ja se on mahdollista päivittää uusimmilla valonlähteillä. Valaisinta suositellaan erityisesti kouluihin, päiväkoteihin, sisäänkäyntien yhteyteen ja kohteisiin, joihin halutaan tyylikästä ja kaunista seinävalaistusta.

Pehmeää valoa kestävässä rungossa Seinään asennettavassa NYX 190 -mallissa on pyöreä valonjako, joka valaisee pehmeästi myös julkisivua. Itse LED-valonlähde sijaitsee valaisimen pohjassa ja valaisinta on saatavilla myös E27-kannalla. Valaisimen rungon suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen: sen runko on erittäin laadukasta valettua alumiinia ja kupuosa on opaloitua polykarbonaattia. Valaisimen erillinen seinäasennusosa kiinnitetään ensin seinään, jossa kytkennät tehdään.

 

Tekniset tiedot

  • Materiaali: runko valettua alumiinia, kupu opaloitua polykarbonaattia
  • Kytkentä: seinämalli 5×2,5 mm2, läpijohdotettava.
  • Luokka: IP66, IK10, luokka I.
  • Tehonkulutus: 12W (350 mA) tai 17W (500 mA)
  • Paino: 2.6 kg

 

Nylund

Nämä tuotteet ovat saatavilla SLO:n valikoimista:

Snro Tuote
45 145 00 NYX 190 E27 silver 57W max. D58mm
45 145 01 NYX 190 E27 grafiitti 57Wmax. D58mm

 

 

 

 

 

Pylväs, joka kääntää katseita – puinen valaisinpylväs Kiaro

Katseenvangitseva Kiaro kiertyy hallitusti pituusakselinsa ympäri joko 45 tai 90 astetta. Kiaron ainutlaatuinen kieroutuminen on saatu aikaan CNC-tekniikalla.

Talas Led nyt tehokkaampana 44W versiona

Karlux on päivittänyt tutun Talas Led taajamavalaisimen tehokkaampaan 5000 lm versioon, joka on erinomainen valinta vaativampiinkin kohteisiin.

Cariitti Huuhto Easy – laadukas asennusvalmis profiilivalaisin

Huuhto Easy -valaisimet ovat todella monikäyttöisiä. Ne toimivat erittäin hyvin keittiön välitilan valaistuksessa ja niitä voidaan käyttää myös epäsuoraan valaistukseen kattopinnan kautta.