Kalasatamassa uusi ostoskeskus Redi hohtaa auringossa. 

Metro hurahtaa ohi ilmasiltaa pitkin neljän minuutin intervalleissa. Tästä elämää kuhisevasta kaupunkiympäristöstä löytyy myös SLO Hermannin myymälä ja sen mahtava henkilökunta. Myymälän sijainti on siististi cool, kuten Pelle Miljoona asian saattaisi muotoilla.

SLO:n hipsterein sijainti on asiakkaiden valitsema

Myymälä sijaitsee Helsingin Tukkutorin alueella, lähellä Kallion kaupunginosaa. Hermannin myymälä on itäisen Helsingin rakennustyömaiden tukiasema ja laajin ammattilaisten sähkötarvikkeiden ostospaikka keskustan alueella. Myymälä on ollut nykyisellä paikallaan vuodesta 2014. Kun edellisestä paikasta jouduttiin siirtymään, asiakkaat pitivät sijainnin säilymistä tärkeänä. Ylivoimaisesti suurin osa asiakkaista halusi, että myymälä pysyy lähietäisyydellä vanhasta Hermannin rantatien osoitteesta.

Työpajankadun myymälästä saat palvelua monessa koossa

Keskustamyymälässä asiointi on luonteeltaan hieman erilaista verrattuna esimerkiksi Vantaan Tuupakkaan, jonka yhteydessä sijaitsee myös SLO:n logistiikkakeskus. Hermannin myyntipäällikkö Timo Hyvönen arvioi, että iso projektikauppa keskittyy Tuupakkaan, jolloin Hermannista tehtävät hankinnat painottuvat tällä hetkellä pienempiin tarvikehankintoihin.

- Isojakin asiakkaita ja projekteja pystytään palvelemaan monipuolisesti, sillä logistiikkakeskuksesta saadaan Hermanniin tavaratoimituksia helposti saman päivän aikana, vinkkaa Timo Hyvönen.

Hyllyvalikoima on vain jäävuoren huippu

Hermannin myymälästä löytyy suoraan hyllystä lähes 3000 tuotetta 147 toimittajalta ja tilaustuotteiden osalta valikoima on lähes rajaton. Myymälän perusvalikoimaan kuuluu tietenkin SLO:n myydyimpiä artikkeleita, kuten esim. ABB:n ja Schneiderin asennuskalusteita. Monipuolisesta valikoimasta löytyy myös monia sähköasennustyöhön kuulumattomia tuotteita, kuten lasinpesunestettä.

Tiesitkö, että voit tilata sopimustoimittajilta myös ilman sähkönumeroa? Hermannin osaavat myyjät tilaavat sopimustoimittajien valikoimasta asiakkaan tarpeiden mukaan.

" Hermannissa on hyvä meininki, täällä on mahtava porukka "
-  Timo Hyvönen, myyntipäällikkö SLO Hermanni

Näkyvät hyllytuotteet ovat vain pintaraapaisu valikoimasta. Toimintamme lähtökohtana on, että SLO:n tunnuslause "Helpoin paikka asioida" toteutuu.

Myymälässä nautitaan asiakkaiden kanssa aamiaista tiistaisin

Hermannin myyntipäällikkö Timo Hyvönen painottaa asiakkaan ja myyjän suhteen arvokkuutta. Yhteistyötä pitää rakentaa ja vaalia, siksi Hermannin myymälässä panostetaan asiakkaiden viihtyvyyteen. Joka tiistai asiakkaille on tarjolla runsas ja maittava aamiainen klo 7-10. Ruokailun lomassa on hyvä turista kuulumisia myyjien kanssa ja tutustua tavarantoimittajien tietoiskuihin. Timo Hyvönen kertoo, että Hermannissa kaikilla on kivaa. Tämä on helppo uskoa. Lämmin tunnelma välittyy aitoina hymyinä ja spontaaneina tekoina.

Kuva 1: Hermannin vanha ja uusi sijainti. Lähde: Google Maps.

Kuva 1: Hermannin myymälän vanha ja uusi sijainti. Lähde: Google Maps.

Kuva 2: Avainasiakasmyyjä Krista Salonranta, asiakas Marko Aarnio ja myyntipäällikkö Timo Hyvönen testaavat Jopon kuormakantavuutta. Kuva: SLO Hermanni

Kuva 2: Avainasiakasmyyjä Krista Salonranta, asiakas Marko Aarnio ja myyntipäällikkö Timo Hyvönen testaavat Jopon kuormakantavuutta. Kuva: SLO Hermanni

Joko tunnet Hermannin sähkötarvikemyyjät?

Päivittäistä sähkötarvikemyyntiä tiskin luona hoitavat Ninnu, Pauli ja Sami. He ovat kaikki rautaisia ammattilaisia, jotka tekevät työtä sydämen palosta sähköalaan. Uudistuneesta myyjätiimistä löytyy pitkän linjan ammattilainen, tuntemusta logistiikasta ja tuoretta sähköalan osaamista.

"Nimeni on Ninnu Perälä. Olen työskennellyt sähköalalla yli 20 vuotta erilaisissa tehtävissä asentajana, myyjänä, ostajana ja yrittäjänä. Hermannin tiikerit on mahtava tiimi, jonka kanssa on ilo tehdä töitä. Kevennämme kiireisiä työpäiviä hurtilla huumorilla. Tervetuloa käymään, täällä teitä palvellaan ammattitaidolla ja pilke silmäkulmassa."

" Olen Pauli Eemola. Ennen SLO:ta työskentelin kymmenen vuotta logistiikka-alalla. Hermannin myymälässä olen ollut sähkötarvikemyyjänä vuoden verran. Täällä on aivan loistava tiimi ja työssä on huumoria. Tervetuloa ostoksille tai ihan vaan kahvilla käymään "

" Minä olen Sami Harttunen. Olen ollut SLO:lla myyjänä vuoden verran. Tällä hetkellä täydennän tuotetuntemustani koulussa, jotta voisin palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin. Olen ollut valmistaloasentajana ennen SLO:lle tuloa. Hermannista saat ratkaisukeskeistä palvelua"

SLO:lla työurat ovat parhaimmillaan vuosikymmenien pituisia. Myyntipäällikkö Timo Hyvönen on ehtinyt palvella asiakkaita SLO:lla jo 29 vuotta ja Leo Westerholmille on kertynyt 20 työvuotta SLO:n leivissä. Avainasiakasmyyjä Krista Salonrantakin tavoittelee ensimmäistä vuosikymmentään slolaisena.

Heitä haasteesi SLO-myyjille

Tule käymään ja haasta myyjämme. Katso, kuinka kovaa ainesta tiskin takaa löytyy ja heitä parhain tuotetilaushaasteesi. Todennäköisesti saat mitä pyydät ja vielä vähän enemmän. Joudun tosin varoittamaan, että myyjiemme aito innostus saattaa tarttua myös sinuun.

Tiesitkö tämän SLO Hermannin myymälästä? Kolme faktaa

  1. SLO:n asiakkaille varattujen parkkipaikkojen määrää on lisätty
  2. Joka tiistai myymälässä on asiakkaille aamupalaa tarjolla klo 7-10. Yleensä samaan aikaan on myös tavarantoimittajan tietoisku.
  3. Ympäristössä on kymmenittäin erinomaisia lounaspaikkoja. Jätä sähkötarviketilaus, käy rauhassa lounaalla ja nouda lopuksi tilauksesi vaivattomasti.

Teksti:
Marja Apunen-Mäkelä
markkinointisuunnittelija
SLO Oy
Kuva:
Mats Vuorenjuuri / Unikuva

Infratiera rakentaa Suomeen uusiutuvan energian verkostoa

Tuulivoimapuisto on näyttävä ja tuottava mutta kuitenkin päästötön

Hyvän kultaesiintymän päälle kasvoi Euroopan suurin kultakaivos

Mittavaa esiintymää operoi Agnico Eagle Finland Oy

Asiantunteva apu ja konttipalvelu turvasivat tiukan aikataulun toteutumisen

Suomen suurin maa-asenteinen, yhteensä 725 kW:a tuottava aurinkoenergiavoimalaitos asennettiin Haminaan ennätysaikataulussa keväällä 2016.