Radiopuhelimista on moneksi.

 

Radiopuhelimen käyttö saattaa monessa tapauksessa olla ketterämpää ja järkevämpää kuin normaalien älypuhelimien käyttö, esimerkiksi työmaalla, varastossa tai vaikkapa laskettelureissulla. Lupavapaa ja käytössä ilmainen PMR-radiopuhelin on huoleton ratkaisu. Radiopuhelimien käyttölämpötila valmistajan mukaan on -10 ja +50 välillä, mutta hetkellisesti käyttö onnistuu tätäkin rajummissa lämpötiloissa.

 

Motorola TALKABOUT T62

Motorola TALKABOUT T62 -radiopuhelin on laadukas ja luotettava kumppani jos käyttö tapahtuu pääsääntöisesti sisätiloissa. MicroUSB-kaapelilla kätevästi ladattavat akut kestävät jopa 18 tuntia. Jos akku pääsee kuitenkin tyhjentymään eikä virtaa saa ladattua, voi radiopuhelinta käyttää myös kolmella AA-paristolla. Jopa 8 kilometrin kantama optimiolosuhteissa takaa riittävän kantaman tehokkaaseen käyttöön. T62:ssa on 16 pääkanavaa ja handsfree-mahdollisuus!

 

Tilaa tästä


Motorola TALKABOUT T82 Extreme

Nimensä mukaisesti T82 Extreme on radiopuhelin kovempaan käyttöön ja jatkuvaan ulkokäyttöön vielä parempi vaihtoehto kuin Motorola T62. T82 Extreme on roiskevesisuojattu (IPX4), joten esimerkiksi kevyt sade ei haittaa käyttöä. Kantavuus on myös laajempi ulottuen jopa kymmeneen kilometriin optimiolosuhteissa. Tässä mallissa tulee mukana mm. kätevä säilytyslaatikko, ja handsfree-laitteet molemmille puhelimille. Motorola T82 Extremeä voit käyttää T62 tapaan joko kolmella AA-alkaliparistoilla tai mukana tulevalla akulla, jonka voi ladata kätevästi myös varavirtalähteen avulla.

 

Tilaa tästä

 

 

Motorola logo

T62
TALKABOUT T62

 

T82 Extreme