MMKE 1 kV -liitäntäkaapeli soveltuu erinomaisesti pylväsasennuksiin.

Hienolankaisten johtimiensa ansiosta kaapelin valaisinpylvään ja valaisimen tuulen aiheuttaman tärinän ja värinän kesto on paras mahdollinen. MMKE:n hienolankaiset, hehkutetut kuparijohtimet tekevät kaapelista taipuisan ja helpon asentaa, jolloin se soveltuu asennettavaksi ahtaisiinkin paikkoihin.

Kaapeli on itsestään sammuva, ei sisällä raaka-aineita REACH/SVHC-listalta ja täyttää raaka-aineiltaan RoHS-direktiivin vaatimukset. Se soveltuu myös teollisuuden käyttöön. Kaapeli myös soveltuu kiinteään asennukseen sisällä ja ulkona. Mustan, säänkestoisen ulkovaippansa ansiosta kaapelilla on hyvä UV-kestoisuus. Saatavana pienkelalla, jolloin se on helposti käsiteltävä ja säilytettävä. Kaapeli valmistetaan Prysmian Group Finlandin Oulun tehtaalla.

Tuotteiden sähkönumerot ovat seuraavat:
Snro
04 032 56 MMKE 3×2,5 S 1kV PK150 Eca
04 032 59 MMKE 4×2,5 S 1kV PK100 Eca
04 197 43 MMKE 5×2,5 S 1kV PK100 Eca

Polttokoe havainnollistaa halogeenittomuuden

Prysmian Group on useampana kesänä tuonut halogeenittomien kaapeleiden polttokokeet lähelle asiakkaita. Polttokokeen tarkoitus on näyttää konkreettisesti, miten perinteinen kaapeli palaa ja savuaa verrattuna halogeenittomaan, palosuojattuun Afumex C-PRo -kaapeliin.

LTC H07RN-F Triflex Plus halogeeniton kumikaapeli

Kaapelia käytetään liitoskaapelina kone- ja laiteasennuksissa.

Viime vuoden menestyjän seuraaja – Nexans MCMK HF Easy™ EMC 1kV

Uutuus, jota tulet rakastamaan! Vuonna 2022 lanseerattiin Nexansin AMCMK HF Easy ensimmäisenä uuden sukupolven voimakaapelina. Nyt valikoimaa täydennetään seuraavalla kaapelilla - MCMK HF Easy EMC 1kV.