NAF-yleisjatkosperheeseen kuuluu neljä jatkoa, joiden kapasiteetit ovat 48, 96, 192 ja 480 kuitua. Jatkot ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa happoteräksestä.

Kotelot ovat ns. huppujatkoksia koostuen alaosasta jatkoslevyineen sekä suojakuoresta. Yleisjatkosten ovaalit läpimenoaukot mahdollistavat mekaanisten läpivientien käytön ja mahdollisuuden kaapeleiden kylkiottoon. Mekaanisten läpivientien ansiosta jatkot soveltuvat myös mikrokanavaverkkoihin. Mekaanisten läpivientien lisäksi myös perinteisten kutisteiden käyttö tiivistämiseen on mahdollista.

Jatkot ovat todella asennusystävällisiä ja siksi ovat monien uusia suosikkijatkoja.

NAF-yleisjatkosten edut:

  • Yksinkertainen ja luja rakenne
  • Helppo asentaa
  • Kutisteettomat kaapeliläpiviennit ulkohalkaisijaltaan maks. 20 mm:n kaapeleille
  • Soveltuu erilaisille kaapelirakenteille ja mikroputkille
  • Voidaan käyttää kaapeleiden kylkiotossa

Laatu- ja ympäristötekijät

Naficonille laatu on ensisijaisen tärkeää, varsinkin kun olemme ainoa Suomessa valokaapeliverkon päättämistarvikkeita valmistava yritys. Sama koskee myös Naficonin jatkoja.

Jatkoissa hitsaussauma on korroosion kannalta yleensä jatkojen heikoin kohta. Naficonin koteloiden hitsausaumat ovat mekaanisesti kiillotettuja. Käsittely kohdistuu vain hitsattuun alueeseen ja sen ympäristöön poistaen niistä palamisjäljet ja pinnasta epäpuhtaudet ja kromiköyhän pinnan. Sauman kiillotuksessa paljastuu samalla mahdolliset hitsauksen viat tms. huokoset.

Vaihtoehtoista peittauskäsittelyä koteloille ei tehdä, sillä vahvojen kemikaalien käyttö peittauksessa ei ole vihreiden arvojen mukainen ympäristöystävällinen tapa poistaa epäpuhtauksia, koska se kuormittaa jätevesi- ja ongelmajätelaitoksia. Peittausprosessi on myös tarkasti valvottava vaarallisten kemikaalien ja prosessissa syntyvien kaasujen vuoksi.

 

Katso tuotteita SLO:n verkkokaupassa

 


Teksti ja kuvat: Naficon

Kojerasia raudoitusadapterilla

SPELSBERG kojerasia raudoitusadapterilla betonivaluihin.

Vikavirtasuojan automaattinen testaus. Sähköturvallisuuden ykkösvahti

Ihmishenkiä suojaavan vikavirtasuojan ei ole varaa jäykistyä tai jumittua. Senpä takia suojalaitteen toiminta on varmistettava säännöllisesti. Perinteisesti kiinteistön huollosta vastaava henkilöstö käy testaamassa laitteet esimerkiksi neljännesvuosittain. Restart Autotest -suoja säästää tämän työn ja varmistaa turvallisuuden. 

Ensto vastasi urakoitsijoiden toiveeseen

– kytkimet ja pistorasiat saatavilla suurpakkauksissa!