NAF-yleisjatkosperheeseen kuuluu neljä jatkoa, joiden kapasiteetit ovat 48, 96, 192 ja 480 kuitua. Jatkot ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa happoteräksestä.

Kotelot ovat ns. huppujatkoksia koostuen alaosasta jatkoslevyineen sekä suojakuoresta. Yleisjatkosten ovaalit läpimenoaukot mahdollistavat mekaanisten läpivientien käytön ja mahdollisuuden kaapeleiden kylkiottoon. Mekaanisten läpivientien ansiosta jatkot soveltuvat myös mikrokanavaverkkoihin. Mekaanisten läpivientien lisäksi myös perinteisten kutisteiden käyttö tiivistämiseen on mahdollista.

Jatkot ovat todella asennusystävällisiä ja siksi ovat monien uusia suosikkijatkoja.

NAF-yleisjatkosten edut:

  • Yksinkertainen ja luja rakenne
  • Helppo asentaa
  • Kutisteettomat kaapeliläpiviennit ulkohalkaisijaltaan maks. 20 mm:n kaapeleille
  • Soveltuu erilaisille kaapelirakenteille ja mikroputkille
  • Voidaan käyttää kaapeleiden kylkiotossa

Laatu- ja ympäristötekijät

Naficonille laatu on ensisijaisen tärkeää, varsinkin kun olemme ainoa Suomessa valokaapeliverkon päättämistarvikkeita valmistava yritys. Sama koskee myös Naficonin jatkoja.

Jatkoissa hitsaussauma on korroosion kannalta yleensä jatkojen heikoin kohta. Naficonin koteloiden hitsausaumat ovat mekaanisesti kiillotettuja. Käsittely kohdistuu vain hitsattuun alueeseen ja sen ympäristöön poistaen niistä palamisjäljet ja pinnasta epäpuhtaudet ja kromiköyhän pinnan. Sauman kiillotuksessa paljastuu samalla mahdolliset hitsauksen viat tms. huokoset.

Vaihtoehtoista peittauskäsittelyä koteloille ei tehdä, sillä vahvojen kemikaalien käyttö peittauksessa ei ole vihreiden arvojen mukainen ympäristöystävällinen tapa poistaa epäpuhtauksia, koska se kuormittaa jätevesi- ja ongelmajätelaitoksia. Peittausprosessi on myös tarkasti valvottava vaarallisten kemikaalien ja prosessissa syntyvien kaasujen vuoksi.

 

Katso tuotteita SLO:n verkkokaupassa

 


Teksti ja kuvat: Naficon

VIPU-WAGOn tuoteperhe laajenee

Uusi pienikokoinen WAGO 221-2411 Inline-rasialiitin soveltuu erinomaisesti ledien asennukseen, johtimien jatkamiseen ja korjauksiin.

Jussi- ja IMPRESSIVO -vikavirtasuojapistorasiat ja vikavirtasuojat

Jussi-, Impressivo®- ja IP44-sarjojen vikavirtapistorasiat ja vikavirtasuojat ovat uudistuneet.

ELKO Plus nyt varastovalikoimassa

Uusittu ELKO Plus -mallisto on nyt saatavana SLO:n keskusvarastolla, joten toimitusajat kautta maan ovat lyhyitä valkoisille tuotteille.