Ouneva Oy:n merkkikepit sopivat kriittisten kohteiden merkitsemiseen olosuhteista riippumatta. Merkkikeppejä on saatavilla niin jakokaappien kuin kaapelien merkintään. Jakokaappeihin tarkoitetuissa merkkikepeissä toimitussisältöön kuuluu muoviset kiinnityspalat sekä ruuvit. Näissä merkkikepeissä pituusvaihtoehdot ovat 1200 mm, 1600 mm ja 2000 mm. Kaapeliojan merkkikeppi on varustettu valuankkurilla ja se voidaan asentaa helposti ilman työkaluja. Kaapeliojan merkkikepin toimitussisältöön kuuluu muovinen “KAAPELI” merkkikilpi. Saatavilla myös keltaisella varoituskolmiolla varustetulla merkkikilvellä. Pituusvaihtoehdot maahan kiinnitettävässä mallissa ovat 1600 mm ja 2000 mm.

Merkkikepit valmistetaan lasikuituprofiilista, joka kestää Suomen ilmaston tuomia erikoisolosuhteita loistavasti. Materiaali on erittäin kestävää ja joustavuus tuo varmuutta hankaliin olosuhteisiin. Kepit palaavat alkuperäiseen muotoonsa, vaikka ne taipuisivat ulkoisen rasituksen vuoksi. Etenkin talvisissa olosuhteissa esimerkiksi lumen peittäessä osan merkkikepeistä, pieni auran raapaisu ei välttämättä vahingoita merkkikeppiä. Merkinnässä on käytetty heijastimena 3M Scotchlite-heijastinteippiä, joka takaa laadukkaan ja kirkkaan heijastuksen. UV-säteilyn kesto teipissä on 1-8 asteikolla korkein mahdollinen eli 8.

Ounevan merkkikeppien hyödyt

  • Kestävä lasikuidusta valmistettu varsi
  • Taipuisa
  • Helppo asennus
  • Kaapeliojan merkintään korroosionkestävä alumiininen valuankkuri ja työkaluvapaa asennus
  • Laadukas heijastin
  • Eri pituusvaihtoehdot
  • Punainen ja keltainen väri merkkikilvissä

Kestävää ja huomiota herättävää merkintää Ounevalta sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Lisätietoa merkkikepeistä löydät alla olevan QR-koodin kautta!

Muut liitintuotteemme löydät osoitteesta www.ounevaproducts.fi. Hinta- ja saatavuustiedot saatte omalta Sonepar-myyjältänne.

Teksti:
Ouneva Group
Kuva:
Ouneva Group

Syksy on valon ja sen puutteen sesonkiaikaa

Päivien lyhentyessä on hyvä aika panostaa hyvään valaistukseen niin sisällä kuin ulkona.

Laadukkaalla kaapelin liitoskohdalla vältetään taloudellisia tappioita

Liittäminen on helppoa, osat yhteen ja se on siinä. Valitettavasti asia ei ole ihan näin yksioikoinen eikä onnistunut liitos ole itsestäänselvyys. Nimittäin, vain muutaman nanometrin tai toleranssien ylitykset saattavat muodostaa mittavat taloudelliset tappiot. Epätäydellisyys on kuitenkin vältettävissä, kunhan huomioi muutaman tärkeän asian. Kirjoituksessa kerron, mitä kannattaa huomioida saavuttaaksesi laadukkaan liitoksen.

Virtaa kansalle – markkinoiden älykkäin sähköauton latauspalvelu

  Sähköauton lataus on paljon muutakin kuin pelkkä latauspistoke. Virran palvelut sisältävät kaiken mitä tarvitset auton lataamiseen.