Ouneva Oy:n merkkikepit sopivat kriittisten kohteiden merkitsemiseen olosuhteista riippumatta. Merkkikeppejä on saatavilla niin jakokaappien kuin kaapelien merkintään. Jakokaappeihin tarkoitetuissa merkkikepeissä toimitussisältöön kuuluu muoviset kiinnityspalat sekä ruuvit. Näissä merkkikepeissä pituusvaihtoehdot ovat 1200 mm, 1600 mm ja 2000 mm. Kaapeliojan merkkikeppi on varustettu valuankkurilla ja se voidaan asentaa helposti ilman työkaluja. Kaapeliojan merkkikepin toimitussisältöön kuuluu muovinen “KAAPELI” merkkikilpi. Saatavilla myös keltaisella varoituskolmiolla varustetulla merkkikilvellä. Pituusvaihtoehdot maahan kiinnitettävässä mallissa ovat 1600 mm ja 2000 mm.

Merkkikepit valmistetaan lasikuituprofiilista, joka kestää Suomen ilmaston tuomia erikoisolosuhteita loistavasti. Materiaali on erittäin kestävää ja joustavuus tuo varmuutta hankaliin olosuhteisiin. Kepit palaavat alkuperäiseen muotoonsa, vaikka ne taipuisivat ulkoisen rasituksen vuoksi. Etenkin talvisissa olosuhteissa esimerkiksi lumen peittäessä osan merkkikepeistä, pieni auran raapaisu ei välttämättä vahingoita merkkikeppiä. Merkinnässä on käytetty heijastimena 3M Scotchlite-heijastinteippiä, joka takaa laadukkaan ja kirkkaan heijastuksen. UV-säteilyn kesto teipissä on 1-8 asteikolla korkein mahdollinen eli 8.

Ounevan merkkikeppien hyödyt

  • Kestävä lasikuidusta valmistettu varsi
  • Taipuisa
  • Helppo asennus
  • Kaapeliojan merkintään korroosionkestävä alumiininen valuankkuri ja työkaluvapaa asennus
  • Laadukas heijastin
  • Eri pituusvaihtoehdot
  • Punainen ja keltainen väri merkkikilvissä

Kestävää ja huomiota herättävää merkintää Ounevalta sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Lisätietoa merkkikepeistä löydät alla olevan QR-koodin kautta!

Muut liitintuotteemme löydät osoitteesta www.ounevaproducts.fi. Hinta- ja saatavuustiedot saatte omalta Sonepar-myyjältänne.

Teksti:
Ouneva Group
Kuva:
Ouneva Group

ABB:n uusi ADI3M eristetty kiskoliitäntälaite korvaa aikaisemman mallin ADB 3M ja ADB 3M Kit

ABB on lanseerannut uuden ADI3M kiskoliitäntälaitteen, joka korvaa liitäntälaiteyhdistelmän ADB 3M & ADB 3M Kit. Uusi ADI3M on kiskoliitäntälaite, johon asennetaan erikseen tilattavat ADI300  syöttöliittimet (54 110 57). ADI3M säästää tilaa leveyssuunnassa ja helpottaa kaapeleiden asennusta jakokaapissa.

Al- ja Cu-johtimien päättäminen ja liittäminen liitäntäalustaan

Alumiinijohtimien liitoksissa on otettava huomioon alumiinin pinnan oksidoituminen eli hapettuminen ja alumiinin viruminen eli kylmäjuokseminen sekä liitospinnan galvaaninen korroosio.

Pipelifen ROCKY-kaapelinsuoja

Vaativiin asennuskohteisiin Pipelifen ROCKY-kaapelinsuoja