Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
8.6.2018

 

SLO:lla on paljon iloisia ja innostuneita ihmisiä tekemässä työtä sinun parhaaksesi.

Tahtotilamme on jatkaa onnistumisissa. Olemme panostaneet digitaalisiin alustoihin – verkkokauppaan ja APPiin – saavuttaaksemme korkeamman asiakastyytyväisyyden. Uusi verkkokauppa ja APP ovat nostaneet asioimisen helppouden uudelle tasolle. Uudessa verkkokaupassa ja älypuhelinsovelluksen avulla pystymme tarjoamaan myös enemmän laadukasta tuoteinformaatiota.

Tasaisen palveluasteen takaamiseksi logistiikan automaatiota on kehitetty, vaikka toimitusrytmimme nopeus ja saatavuus ovat jo nyt toimialan eliittiä. Investoimme jatkossakin, jotta pystyisimme ylittämään asiakkaidemme odotukset joka päivä.

Tekniikka ja SLO:n asiantuntijuus kehittyvät joka päivä

Tuotteiden saatavuuden lisäksi asiantuntijuus on kovaa valuuttaa. Hyödyllisten innovaatioiden erottaminen tuotepaljoudesta on melkoinen haaste. Meillä SLO:lla on tähän ratkaisu ja se on nimeltään SLO Valinnat. Asiantuntijamme käyvät tuotteet sekä palvelut läpi valiten niistä SLO Valinnoiksi parhaimmat ja tärkeimmät.

Osaamista täytyy ylläpitää, siksi panostamme henkilökunnan kouluttamiseen. Näin asiantuntijamme voivat opastaa sinua oikeiden valintojen kanssa. Luota ammattilaisiimme, jotka ohjaavat sinua oikean valinnan suuntaan.

Hauskaa kesää! Syksyllä kuullaan taas!

Asiakkaiden vinkeillä täsmällisempiä hyödykkeitä

SLO uudistaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden ja markkinoiden vaatimuksia. Asiakkaamme ovat avainasemassa, koska vain he voivat kertoa  tarpeensa. Tiedon perusteella SLO valitsee kehityskohteet yhteistyössä valmistajien kanssa. Täsmällisestä kehitystyöstä asiakkaamme  hyötyvät monenlaisin tavoin.

VESISTÖKAAPELITAULUT SLO:LTA

Kun kaapelin reitti kulkee vesistön ali, se tulee liikenneviraston määräysten mukaan merkitä asianmukaisin kyltein.

SLO:n tekninen tuki auttaa tuotevalinnoissa

Vuoden iän saavuttava myynnin tekninen tuki auttaa teitä löytämään oikeat tuotteet ja toimivimmat kokonaisratkaisut