EVO40 on voimaliitin, joka toimii kytkimenä ja erottimena sisältäen pyöritettävän ohjaimen (On-Off). Se on saatavilla 2-6-napaisina (+maa) vaihtoehtoina.

Kuorman kytkeminen ja irrottaminen jännitteellisenä on mahdollista tehdä turvallisesti eristämällä minkä tahansa pienjännitevirtapiirin, IEC/EN 60947-1 ja 60947-3 standardien mukaisesti.

Myös kaikkien 3-vaihemoottoreiden jännitteellinen kytkentä onnistuu IEC/EN 60943-3 standardien mukaisesti.  Näin ollen EVO40 täyttää kytkimien käyttöluokat AC-21A, AC-22A ja AC-23A.

Toimii yhtä aikaa kytkimenä ja eristimenä

EVO40 on varustettu itsepuhdistuvilla hopeoiduilla koskettimilla, joissa ainutlaatuinen ja patentoitu ”twist” mekanismi. Uusi teknologinen konsepti mahdollistaa toimimisen kytkimenä ja eristimenä.

Turvasulut pienentävät sähköiskuvaaraa

Kun kuorma- ja syöttöosat erotetaan toisistaan, niiden suojaus on varmistettu erillisillä turvasuluilla (IP4X) pienentäen sähköiskuvaaraa. Vankkarakenteinen mekanismi mahdollistaa erotuksen erilaisissa vikatilanteissa, kuten ylivirta- tai ylijännitevioissa.

Pieni koko ja seinäasennettava

EVO40 on pienikokoinen, ei näkyviä ruuveja, ei rakoja ja riippulukittava. Asennukseen on tarjolla erilaisia koteloita mm. seinälle asennettava erilaisilla kulmilla.

Materiaalien laadun ansiosta EVO40 tarjoaa joustavuutta vaativimmissakin sovelluksissa hygienian, kestävyyden ja luotettavuuden suhteen (IP66/IP67 ja IK09). Valmistukseen on käytetty halogeenivapaita ja UL94 itsestään sammuvia materiaaleja. EVO40 kestää myös kuumia höyryjä ja kaasuja (IEC 60068-2), UV-säteilyä, korroosiota sekä kemikaaleja.

Sähkönumerot 2460167 – 2460202


Teksti ja kuvat: Marechal Electric

Esiasennetut jalkalaippamoottorit

SLO:n esiasennuspalvelu kokoaa jalkalaippamoottorin tilauksesi mukaan. Saat juuri tarpeisiisi räätälöidyn moottorin nopeasti ja kustannustehokkaasti jopa seuraavaksi työpäiväksi. Kun moottori sanoo sopimuksen irti Moottori on monessa tuotantolaitoksessa keskeisessä asemassa. Laiterikko tulee harvoin sopivaan aikaan ja vain toimiva laitos tahkoaa pätäkkää, jolloin viikkojen odottelu ei kiinnosta ketään. SLO on varmuusvarastosi Löydät laajan valikoiman ja asiantuntijuuden samalla yhteydenotolla.  SLO:n valikoima on kattava, koska esiasennuspalvelussa moottoreiden eri runkokokoihin yhdistellään isoja tai pieniä laippoja. Näin vaihtoehtoja on enemmän kuin vakioratkaisuissa. Kun tarvitset tukea valintaan tai korvaavaa tuotetta, SLO:n sertifioidut asiantuntijat auttavat uuden moottorin valinnassa. Ennen kaikkea SLO:lta tilattaessa saat uuden moottorin parhaimmillaan seuraavana työpäivänä. [su_note note_color="#eef8bc" text_color="#000000"] Esiasennetun moottorin kolme hyötyä Saat moottorin nopeasti. SLO on varmuusvarastosi, saat uuden moottorin suoraan logistiikkakeskuksen varastolta. Autamme valinnassa. Uusi moottori valitaan SLO:n sertifioidun asiantuntijan kanssa. Palvelu ja toimitus ovat luotettavia. SLO on alansa suurin toimija. [/su_note] [siteorigin_widget class="WP_Widget_Media_Video"][/siteorigin_widget]         Esiasennettu moottori on Laipoitettu jalkamoottori Oikeassa asennusasennossa Asennustavan mukainen Täsmätoimitettu Tyyppikilpimerkitty Runkokooltaan oikea       Ota yhteyttä Kysy lisätietoja nimetyltä myyjältäsi.

ABB Ability™ Energy and Asset Manager -ratkaisu

Helppo tapa parantaa luotettavuutta ja energiatehokkuutta ja pienentää kustannuksia

Anamet Europen XTHF suojaletku

Lujarakenteinen, halogeeniton, vähän savua tuottava ja erittäin laajan lämpötila-alueen suojaletku XTHF