Tiesitko, että Sonepar pakkaa Elektria-kaapelivarusteita yli 36 vuoden kokemuksella?

Varusteet pohjautuvat erittäin laadukkaisiin tunnettujen valmistajien komponentteihin. Tuotteiden luotettavuus on ollut alusta alkaen hyvällä tasolla. Laatu näkyy parhaiten uskollisena ja laajana käyttäjäkuntana.

Elektria-kaapelivarustetuotteista löytyvät ratkaisut pihavalokaapelin jakamisesta aina tuulipuiston kosketussuojattuun pistokepäätteeseen. Kaapelivarusteiden soveltuvuutta tarkastelet helposti käyttämällä kaapelivarustehakua.

Varustepakettien esittely

XVRW-kaapelijatkokset ovat olleet käytössä kaikissa kotimaan verkkoyhtiöissä sekä teollisuudessa jo 35 vuoden ajan. XVRW-tuotteilla on voitu toteuttaa kaikki tarpeet hankalista sekajatkoksista aina erityyppisten vesistökaapeleiden luotettavaan yhdistämiseen.

XVRWM-kaapelijatkojen moderni tuoteperhe saavuttaa vuonna 2023 jo 15 vuoden iän. XVRWM on suosittu jatkos, jonka suunnittelun lähtökohtana on ollut vaatimus, ettei kaapelia huononneta jatkoksen kohdalla.

  • Kolmikerroksinen eristeletku vaatii vähemmän lämpöä kutistettaessa.
  • Mekaaniset liittimet mukana → ei tarvetta kalliille puristustyökaluille.
  • Väliseinämälliset liittimet soveltuvat sekajatkoksiin.
  • Lyhyiden kentänohjausletkujen asennus ja kutistaminen helppoa.
  • Lyhyet kaapeleiden avaukset helpottavat ja nopeuttavat asennustyötä.
  • Ei ylimääräisiä komponentteja.
  • Selkeät asennusohjeet → asennusvirheiden määrä vähenee.
  • Kolmella peruspakkauksella katetaan laaja käyttöalue (XVRWM 49240 perusjatkoksella katetaan valtaosa tarvittavista jatkoksista, koska sen käyttöalue on 95…240 mm² 10…20 kV).

IXSU F / OXSU F -päätteet ovat jousikiristimillä varustettuja päätteitä AHXAMK-W kaapeleille. Päätteissä on vakiovoimajousikiristeinen maadoitusliitos AHXAMK-W-kaapeliin. Helpon ja luotettavan kosketussuojaliitoksen ansiosta pääte on lyhyt ja asennus nopeaa.

XVRG15 -pienjännitekaapelijatkokset ovat edullisia ja luotettavia varusteita Al / Cu -pienjännitekaapeleiden jatkamiseen.

Teksti: Sonepar Suomi Oy
Kuva: Pixabay