Missä nanoe™ X -teknologiaa käytetään?

nanoe on ollut osa ihmisten elämää muun muassa Japanissa vuodesta 2003. nanoe-teknologiaa käytetään monissa eri kohteissa ilman ja pintojen puhdistukseen. Esimerkkejä tästä ovat junat, hissit, autot,  kodinkoneet ja henkilökohtaiset hygieniatuotteet sekä ilmanvaihto. Panasonic Heating & Cooling Solutions on sisällyttämässä nanoe™- teknologiaa moniin kotitalouksien ja kaupallisten tilojen laitteisiin. Ratkaisu ei vaadi suodattimia tai huoltoa, ja se toimii erillään lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmistä.

Teknologiaa käytetään kodeissa ja julkisissa tiloissa, joissa ilmanlaatua halutaan parantaa, esimerkiksi

  • toimistoissa,
  • sairaaloissa,
  • terveyskeskuksissa ja
  • hotelleissa.

nanoe™ X -teknologian oletettu teho kattaa vain saman huoneen, jossa yksikkö on, ja riippuu huoneen koosta, pohjapiirroksesta, olosuhteista ja käyttötavasta. nanoe™ X voi parantaa sisäympäristön laatua, mutta se ei ole lääkinnällinen laite. Paikallisia  rakennus- ja viranomaismääräyksiä on noudatettava.

nanoe™ X: suojaa ympäri vuorokauden. Panasonic Heating & Cooling  Solutions on ottamassa nanoe™- teknologian käyttöön monissa laitteissa.

Riippumattomien testitulosten mukaan Panasonic nanoe™X ilmalämpöpumpuilla on estävä vaikutus koronavirusta (SARS-CoV-2) vastaan

Ensimmäistä kertaa Euroopassa meillä on riippumattomia ja sertifioituja tuloksia testeillä, jotka on suoritettu ilmalämpöpumpun nanoe™ X-tekniikalla. Tulosten mukaan ilmalämpöpumpun nanoe ™ X-tekniikalla saavutettiin 6,7 m3:n tilassa kahdeksan tunnin aikana uuden koronaviruksen estävä vaikutus 91,4%. Testitulokset suoritti laboratorio-olosuhteissa maailmanlaajuinen tutkimusorganisaatio Texcell.

Lue tiedote

Koti  Kaupallinen
Split ja Multi Split. Kiinteä nanoe X Generator Mark 1 PACi. Kiinteä tai lisävarusteena toimitettava naoe X Generator Mark1
Wall HZ Flagship CS-HZ**WKE. 2 kapasiteettia: 7,4–7,83 kW Kasetti 90x90 PU2. Lisävaruste CZ-CNEXU1 S-**PU2E5B. 7 kapasiteettia: 3,5–14 kW
Lattiakonsoli CS-Z**UFEAW-1. 2 kapasiteettia: 5,5–6,2 kW Kasetti 90x90 PU3. Kiinteä S-****PU3E. 7 kapasiteettia: 3,5–14 kW
Split. Kiinteä nanoe PACi. Kiinteä nanoe X Generator Mark 2
Seinämalli VZ CS-VZ**SKE. 2 kapasiteettia: 2,5–3,5 kW Putkien tyyppi PF3 S-****PF3E. 7 kapasiteettia: 3,5–14 kW
VRF (ECOi & ECO G) Kiinteä tai lisävarusteena toimitettava nanoe X Generator Mark 1
Kasetti 90x90 MU2. Lisävaruste CZ-CNEXU1 S-**MU2E5A. 11 kapasiteettia: 2,2–16 kW

Kuinka nanoe™ X toimii

 

  1. Sumutinelektrodi tuottaa kondensaatiota.
  2. Sähköpurkaus johdetaan veteen.
  3. nanoe™ X -hiukkaset syntyvät.

Uusimmassa nanoe™ X  -laitteessa on monihaarainen syöttöjärjestelmä. Se koostuu neljästä neulan muotoisesta elektrodista, joista hydroksyyliradikaalit pääsevät leviämään laajalle.

SLO:lla varastoitavat tuotteet

8108547 CS-HZ25UKE Kiinteä nanoe X Generator Mark 1
8108548 CS-HZ35UKE Kiinteä nanoe X Generator Mark 1
8108677 CS-HZ25WKE sisäyksikkö WiFi Kiinteä nanoe X Generator Mark 2
8108678 CU-HZ25WKE ulkoyksikkö
8108679 CS-HZ35WKE sisäyksikkö WiFi Kiinteä nanoe X Generator Mark 2
8108680 CU-HZ35WKE ulkoyksikkö


Teksti ja kuvat: Panasonic

 

SLO:n ja Schneider Electricin uusi vuosikymmen alkoi lujitetulla yhteistyöllä paloturvallisuudessa

SLO ja Schneider Electric ovat panostaneet paloilmoitinjärjestelmien varaosasaatavuuteen. Yhteistyön tavoitteena on parantaa yleistä turvallisuutta tuomalla kattavasti paloturvallisuustuotteita SLO:n valikoimaan.

Tumma NäpsäSMART-EV-ulkomittauskeskus

Kokonaisratkaisu sähköautojen lataukseen

Norwescolta TimesUp pistorasiat ajastimella

TimesUp on Norwescon uusi ajastinpistorasiasarja. Ajastimella varustettuja pistorasioita käytetään paloriskin minimoimiseen teollisuudessa, julkisissa tiloissa sekä kodeissa.