Missä nanoe™ X -teknologiaa käytetään?

nanoe on ollut osa ihmisten elämää muun muassa Japanissa vuodesta 2003. nanoe-teknologiaa käytetään monissa eri kohteissa ilman ja pintojen puhdistukseen. Esimerkkejä tästä ovat junat, hissit, autot,  kodinkoneet ja henkilökohtaiset hygieniatuotteet sekä ilmanvaihto. Panasonic Heating & Cooling Solutions on sisällyttämässä nanoe™- teknologiaa moniin kotitalouksien ja kaupallisten tilojen laitteisiin. Ratkaisu ei vaadi suodattimia tai huoltoa, ja se toimii erillään lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmistä.

Teknologiaa käytetään kodeissa ja julkisissa tiloissa, joissa ilmanlaatua halutaan parantaa, esimerkiksi

  • toimistoissa,
  • sairaaloissa,
  • terveyskeskuksissa ja
  • hotelleissa.

nanoe™ X -teknologian oletettu teho kattaa vain saman huoneen, jossa yksikkö on, ja riippuu huoneen koosta, pohjapiirroksesta, olosuhteista ja käyttötavasta. nanoe™ X voi parantaa sisäympäristön laatua, mutta se ei ole lääkinnällinen laite. Paikallisia  rakennus- ja viranomaismääräyksiä on noudatettava.

nanoe™ X: suojaa ympäri vuorokauden. Panasonic Heating & Cooling  Solutions on ottamassa nanoe™- teknologian käyttöön monissa laitteissa.

Riippumattomien testitulosten mukaan Panasonic nanoe™X ilmalämpöpumpuilla on estävä vaikutus koronavirusta (SARS-CoV-2) vastaan

Ensimmäistä kertaa Euroopassa meillä on riippumattomia ja sertifioituja tuloksia testeillä, jotka on suoritettu ilmalämpöpumpun nanoe™ X-tekniikalla. Tulosten mukaan ilmalämpöpumpun nanoe ™ X-tekniikalla saavutettiin 6,7 m3:n tilassa kahdeksan tunnin aikana uuden koronaviruksen estävä vaikutus 91,4%. Testitulokset suoritti laboratorio-olosuhteissa maailmanlaajuinen tutkimusorganisaatio Texcell.

Lue tiedote

Koti  Kaupallinen
Split ja Multi Split. Kiinteä nanoe X Generator Mark 1 PACi. Kiinteä tai lisävarusteena toimitettava naoe X Generator Mark1
Wall HZ Flagship CS-HZ**WKE. 2 kapasiteettia: 7,4–7,83 kW Kasetti 90x90 PU2. Lisävaruste CZ-CNEXU1 S-**PU2E5B. 7 kapasiteettia: 3,5–14 kW
Lattiakonsoli CS-Z**UFEAW-1. 2 kapasiteettia: 5,5–6,2 kW Kasetti 90x90 PU3. Kiinteä S-****PU3E. 7 kapasiteettia: 3,5–14 kW
Split. Kiinteä nanoe PACi. Kiinteä nanoe X Generator Mark 2
Seinämalli VZ CS-VZ**SKE. 2 kapasiteettia: 2,5–3,5 kW Putkien tyyppi PF3 S-****PF3E. 7 kapasiteettia: 3,5–14 kW
VRF (ECOi & ECO G) Kiinteä tai lisävarusteena toimitettava nanoe X Generator Mark 1
Kasetti 90x90 MU2. Lisävaruste CZ-CNEXU1 S-**MU2E5A. 11 kapasiteettia: 2,2–16 kW

Kuinka nanoe™ X toimii

 

  1. Sumutinelektrodi tuottaa kondensaatiota.
  2. Sähköpurkaus johdetaan veteen.
  3. nanoe™ X -hiukkaset syntyvät.

Uusimmassa nanoe™ X  -laitteessa on monihaarainen syöttöjärjestelmä. Se koostuu neljästä neulan muotoisesta elektrodista, joista hydroksyyliradikaalit pääsevät leviämään laajalle.

SLO:lla varastoitavat tuotteet

8108547 CS-HZ25UKE Kiinteä nanoe X Generator Mark 1
8108548 CS-HZ35UKE Kiinteä nanoe X Generator Mark 1
8108677 CS-HZ25WKE sisäyksikkö WiFi Kiinteä nanoe X Generator Mark 2
8108678 CU-HZ25WKE ulkoyksikkö
8108679 CS-HZ35WKE sisäyksikkö WiFi Kiinteä nanoe X Generator Mark 2
8108680 CU-HZ35WKE ulkoyksikkö


Teksti ja kuvat: Panasonic

 

Tulikos taas kiirus?

Termostaattien määräykset muuttuvat 1.1.2018.  

FIBOX EK -kotelot

Modulaarista ja korkealuokkaista kotelo-osaamista jo viiden vuosikymmenen ajan.

Musta ELKO Plus nyt Soneparin varastovalikoimassa!

ELKO Plus on moderni asennuskalustesarja, joka tarjoaa inspiroivia sisustusvaihtoehtoja. Muotoilu on teräväkulmaista ja väreinä ovat valkoinen, alumiini ja trendikäs mattamusta. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyvät muun muassa universaali LED-säädin ja markkinoiden tehokkaimmat USB-pistorasiat.