Ensto lanseeraa uuden valaisinperheen, johon kuuluu neljä sisarusta Anna, Aava, Avara ja Aamu. Sisaruksia yhdistää laadukas valo, yhtenäinen muotokieli ja tyylikäs ulkonäkö. 4A-valaisinperheellä luot juuri niin täydellisen valaistuksen kuin haluat - tilan luonteeseen sopien.

4A-valaisinperheestä löydät sen mitä tarvitsetkin erinomaisen valaistuksen luomiseen toimisto- ja julkitilakohteissa. 4A-valaisimet mukautuvat tilan luonteeseen ja taipuvat moneen - Anna, Aava, Avara ja Aamu ovat ilmeeltään hyvännäköisiä ja valotehokkuuksiltaan erinomaisia. Valaisinperheen yhtenäiseen muotokieleen haluttiin panostaa Enstolla. Valaisimissa uutta on päätymuotoilu; voit valita kulmikkaan tai pyöristetyn ja luoda tilasta omanlaisesi. Geometrinen pääty sopii moderniin makuun, kun taas pyöristetty pääty tuo pehmeyttä toimistoympäristöön. Valitse valaisinten lukuisista piirteistä sinulle sopivimmat - valon laadusta tinkimättä.

Tutustu 4A-valaisinperheeseen

Anna on sisaruksista vanhin, niin viisas kuin älykäskin. Anna on monien mahdollisuuksien valaisin lukuisten hyvien ominaisuuksiensa vuoksi. Valitse Anna uppoon, pintaan tai ripustettavaksi - matalaluminanssiritilällä tai mikroprismaoptiikalla. Pyöreällä tai kulmikkaalla päätyvaihtoehdolla. Anna yllättää monipuolisuudellaan.

Anna System täydentää perhettä ketteryydellään ja taipuu tilasi mukaan. Laadukkaista moduuleista syntyvä valolinja luo designilla ja valo-optisella laadulla tasokkaan ja miellyttävän työympäristön toimistoihin ja muihin julkisiin kohteisiin. Anna System on osiensa summa.

Aava vakuuttaa luotettavuudellaan. Aava tuo rauhallisuutta työtilaasi varmalla otteella. Vakavasti otettava, kestävä ja tehokas. Tuplaritilämalli takaa tuplasti valoa tilaasi.

Avara luo kruunun kohtaamiselle. Huomaavainen Avara tuo valoa neuvotteluhuoneeseen ja huomioi tilanteet myös silloin, kun valoa ei tarvita. Tyylikäs ja siro Avara mukautuu tilanteisiin ja antaa mahdollisuuden keskittyä kohtaamisiin.

Aamu on monipuolinen ja lahjakas moduulivalaisin. Aamun asennettavuus on huippuluokkaa, se sujahtaa nopeasti erilaisiin kattorakenteisiin avokonttoreissa, toimistoissa tai muissa julkitilakohteissa.

Ensto 4A-valaisinperheellä luot yhdenmukaisen ilmeen toimisto- ja julkitilakohteisiin. Valaisimet soveltuvat tämän päivän moderneihin toimistoihin, kouluihin ja julkitiloihin, niin uusiin kuin korjausrakentamiskohteisiin.

Anna

Aava

Avara

Aamu

Toteuta myymälävalaistuksen päivitys nopeasti WAGO Winstalla

Winsta®-pistoliitinjärjestelmällä tehtyjen myymälävalaisinprojektien asiakaskokemukset ovat olleet hyviä niin saneeraus- kuin uudiskohteissa.

Compact Outdoor IP35

IP65-luokiteltu suunnattava alasvalosarja

Kotkassa kenttävalaistus saneerattiin TV-lähetykset huomioiden

KTP:n kotikentälle asennetut Easy LEDin BUBOt välivarastoitiin Soneparilla