Ensto lanseeraa uuden valaisinperheen, johon kuuluu neljä sisarusta Anna, Aava, Avara ja Aamu. Sisaruksia yhdistää laadukas valo, yhtenäinen muotokieli ja tyylikäs ulkonäkö. 4A-valaisinperheellä luot juuri niin täydellisen valaistuksen kuin haluat - tilan luonteeseen sopien.

4A-valaisinperheestä löydät sen mitä tarvitsetkin erinomaisen valaistuksen luomiseen toimisto- ja julkitilakohteissa. 4A-valaisimet mukautuvat tilan luonteeseen ja taipuvat moneen - Anna, Aava, Avara ja Aamu ovat ilmeeltään hyvännäköisiä ja valotehokkuuksiltaan erinomaisia. Valaisinperheen yhtenäiseen muotokieleen haluttiin panostaa Enstolla. Valaisimissa uutta on päätymuotoilu; voit valita kulmikkaan tai pyöristetyn ja luoda tilasta omanlaisesi. Geometrinen pääty sopii moderniin makuun, kun taas pyöristetty pääty tuo pehmeyttä toimistoympäristöön. Valitse valaisinten lukuisista piirteistä sinulle sopivimmat - valon laadusta tinkimättä.

Tutustu 4A-valaisinperheeseen

Anna on sisaruksista vanhin, niin viisas kuin älykäskin. Anna on monien mahdollisuuksien valaisin lukuisten hyvien ominaisuuksiensa vuoksi. Valitse Anna uppoon, pintaan tai ripustettavaksi - matalaluminanssiritilällä tai mikroprismaoptiikalla. Pyöreällä tai kulmikkaalla päätyvaihtoehdolla. Anna yllättää monipuolisuudellaan.

Anna System täydentää perhettä ketteryydellään ja taipuu tilasi mukaan. Laadukkaista moduuleista syntyvä valolinja luo designilla ja valo-optisella laadulla tasokkaan ja miellyttävän työympäristön toimistoihin ja muihin julkisiin kohteisiin. Anna System on osiensa summa.

Aava vakuuttaa luotettavuudellaan. Aava tuo rauhallisuutta työtilaasi varmalla otteella. Vakavasti otettava, kestävä ja tehokas. Tuplaritilämalli takaa tuplasti valoa tilaasi.

Avara luo kruunun kohtaamiselle. Huomaavainen Avara tuo valoa neuvotteluhuoneeseen ja huomioi tilanteet myös silloin, kun valoa ei tarvita. Tyylikäs ja siro Avara mukautuu tilanteisiin ja antaa mahdollisuuden keskittyä kohtaamisiin.

Aamu on monipuolinen ja lahjakas moduulivalaisin. Aamun asennettavuus on huippuluokkaa, se sujahtaa nopeasti erilaisiin kattorakenteisiin avokonttoreissa, toimistoissa tai muissa julkitilakohteissa.

Ensto 4A-valaisinperheellä luot yhdenmukaisen ilmeen toimisto- ja julkitilakohteisiin. Valaisimet soveltuvat tämän päivän moderneihin toimistoihin, kouluihin ja julkitiloihin, niin uusiin kuin korjausrakentamiskohteisiin.

Anna

Aava

Avara

Aamu

LEDVANCE STREETLIGHT AREA

Kustannustehokasta kulkuväylien valaistusta

HubSense – Bluetooth-verkko (QBM) tehokkaaseen valaistukseen

OSRAMin HubSense-järjestelmä perustuu standardoituun Bluetooth-verkkotekniikkaan, joka mahdollistaa langattoman viestinnän eri valmistajien laitteiden välillä ja tarjoaa perustan skaalattaville ja joustaville valaistuksenohjausratkaisuille.

LED-valaistusratkaisuja vaativiin teollisuuskohteisiin tarjoavat MIR ja MIR KIT LED

Teollisuudessa valaistustekniset olosuhteet ovat rankat ja haastavat. Tällöin Glamox MIR on aina varma ja luotettava valaistusratkaisu. Tänä päivänä MIR toimitetaan vakiona led-valonlähteillä. Vanhoihin MIR-loistelamppuvalaisinasennuksiin on saatavana MIR KIT LED-päivityssarja, jolla loisteputkiversio saadaan muutettua led-valaisimeksi.  Mikäli sinulla on tällä hetkellä käytössäsi Glamox MIR-valaisimet perinteisillä loistelampuilla, voit turvallisin mielin tilata olemassaoleviin valaisimiin valmiit päivityssarjat led-valonlähteillä. MIR KIT LED on päivityssarja MIR T5/T8-valaisimille. Led-tekniikan vaihto MIR-loisteputkivalaisimeen on vaivatonta ja tulos on palkitseva. Led-tekniikkaan siirtyminen on järkevä ja kokonaistaloudellinen ratkaisu. Sen jälkeen sama luotettava, kovien olosuhteiden kestävyys ja turvallisuus on taattu. MIR KIT LED lisää merkittävästi valaisimen elinikää, säästää huoltokustannuksia ja tarjoaa käyttäjälleen kokonaistaloudellisen LED-valaistusratkaisun. Vakio valovirta on HF tai DALI (10-100% himmennys). Liitäntälaitteen elinikä on jopa 120.000 tuntia / 10% (max. vikaantumisosuus) ympäristön lämpötilassa Ta 25°C. MIR KIT LED on suunniteltu käyttölämpötiloihin -25⁰C - +45⁰C. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tuote 43 466 23  Varaosapakkaus - MIR KIT LED 2500 HF 840 43 466 27 Varaosapakkaus - MIR KIT LED 2000 HF 840 43 466 25  Varaosapakkaus - MIR KIT LED 5000 HF 840 43 466 26  Varaosapakkaus - MIR KIT LED 6500 HF 840 [/su_table]  Teksti ja kuvat: Glamox