Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
15.3.2018

Sähköhenkilöinä olemme tottuneet puhumaan mittaamisen yhteydessä volteista, ampeereista ja kilowateista.Näiden mittaamiseen meitä löytyy valikoimastamme useita mittareita. Sähköisten arvojen lisäksi meillä on kokemusta mitata toimintaamme asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden kanssa keskustellessa tulee esille, että toimintamme on kunnossa. Haluamme kuitenkin näyttää raportoinnilla sen todeksi.

Yhteistyöhömme kuuluu jatkuva asioiden kehittäminen ja parantaminen. Myös muutostoimenpiteiden mittaaminen sisältyy kehitysprosesseihin. Seuraamalla yhdessä sovittuja mittareita, kuten kaupan arvoa, toimitusvarmuutta tai sähköisen ostamisen osuutta, pääsemme kehittämään molempien liiketoimintaa.

Riippumatta siitä, mitä ostokanavaa asiakkaamme haluavat käyttää – EDI, verkkokauppa, SLO APP, sähköposti tai puhelin – pystymme keräämän kaiken datan yhteiseen käyttöön. Voimme seurata, toimiiko yhdessä sovitut toimintamallit myös organisaatiotasolla. Kun ohjaamme toiminnan yhdessä sovittuihin tuotteisiin ja toimintamalleihin, syntyy säästöä.

Kaikki tehot hyödyksi liiketoiminnassa, haluamme yhteistyömme tuottavan pätötehoa.

Puistomuuntamo huomiseksi? – Kyllä SLO:lta

SLO toimittaa asiakkailleen uudet, vakioidut puistomuuntamot aikaisempaa nopeammin. Verkon eri osiin optimoidut puistomuuntamot valmistetaan ABB Viron tehtaalla ja sopimusasiakkaille vakiomuuntamot toimitetaan samassa ajassa muiden verkonrakennustuotteiden kanssa.

PIPELIFE ROCKY jatkoholkit

Mustat Rocky PE -jatkoholkit 75, 90, 110, 125, 140 ja 160mm putkien jatkamiseen.

Jännitetyöhön turvallisuutta ja helppoutta

Klauke akkutoiminen hydraulinen katkaisutyökaluperhe etäkäytöllä