Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
15.3.2018

Sähköhenkilöinä olemme tottuneet puhumaan mittaamisen yhteydessä volteista, ampeereista ja kilowateista.Näiden mittaamiseen meitä löytyy valikoimastamme useita mittareita. Sähköisten arvojen lisäksi meillä on kokemusta mitata toimintaamme asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden kanssa keskustellessa tulee esille, että toimintamme on kunnossa. Haluamme kuitenkin näyttää raportoinnilla sen todeksi.

Yhteistyöhömme kuuluu jatkuva asioiden kehittäminen ja parantaminen. Myös muutostoimenpiteiden mittaaminen sisältyy kehitysprosesseihin. Seuraamalla yhdessä sovittuja mittareita, kuten kaupan arvoa, toimitusvarmuutta tai sähköisen ostamisen osuutta, pääsemme kehittämään molempien liiketoimintaa.

Riippumatta siitä, mitä ostokanavaa asiakkaamme haluavat käyttää – EDI, verkkokauppa, SLO APP, sähköposti tai puhelin – pystymme keräämän kaiken datan yhteiseen käyttöön. Voimme seurata, toimiiko yhdessä sovitut toimintamallit myös organisaatiotasolla. Kun ohjaamme toiminnan yhdessä sovittuihin tuotteisiin ja toimintamalleihin, syntyy säästöä.

Kaikki tehot hyödyksi liiketoiminnassa, haluamme yhteistyömme tuottavan pätötehoa.

Hyvin hoidettuna työturvallisuudessa on vain voittajia

Vuoden 2020 asiakastapaamisissa on käsitelty työturvallisuusasioita ja tyytyväisenä olen saanut seurata, kuinka yritykset muokkaavat työturvallisuuskulttuuriaan alati turvallisempaan suuntaan.

SLO:lta saat puistomuuntamot, pultit ja pyyhkeet

SLO on paljon muutakin kuin sähkötarvikkeita. Harvalle tulee ehkä mieleen nakutella MMJ:n tai puistomuuntajatilauksen jatkeeksi tilausrivit jäähdytysnesteestä, moottorisahan teräketjuista tai käsien puhdistusliinoista.

Sähkönjakelu on monipuolinen ja kehitykseen panostava toimiala

Verkonrakennuksessa painotus on pitkäikäisissä ratkaisuissa, korkeassa laadussa ja tulevaisuuden osaajissa