Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
15.3.2018

Sähköhenkilöinä olemme tottuneet puhumaan mittaamisen yhteydessä volteista, ampeereista ja kilowateista.Näiden mittaamiseen meitä löytyy valikoimastamme useita mittareita. Sähköisten arvojen lisäksi meillä on kokemusta mitata toimintaamme asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden kanssa keskustellessa tulee esille, että toimintamme on kunnossa. Haluamme kuitenkin näyttää raportoinnilla sen todeksi.

Yhteistyöhömme kuuluu jatkuva asioiden kehittäminen ja parantaminen. Myös muutostoimenpiteiden mittaaminen sisältyy kehitysprosesseihin. Seuraamalla yhdessä sovittuja mittareita, kuten kaupan arvoa, toimitusvarmuutta tai sähköisen ostamisen osuutta, pääsemme kehittämään molempien liiketoimintaa.

Riippumatta siitä, mitä ostokanavaa asiakkaamme haluavat käyttää – EDI, verkkokauppa, SLO APP, sähköposti tai puhelin – pystymme keräämän kaiken datan yhteiseen käyttöön. Voimme seurata, toimiiko yhdessä sovitut toimintamallit myös organisaatiotasolla. Kun ohjaamme toiminnan yhdessä sovittuihin tuotteisiin ja toimintamalleihin, syntyy säästöä.

Kaikki tehot hyödyksi liiketoiminnassa, haluamme yhteistyömme tuottavan pätötehoa.

JTO täytepalat

JTO-täytepalat sopivat ylijännitesuojatelineeseen JTO-24 (5806059) tukemaan ja suojaamaan kaapelia telineen kaapelin kiinnityskohdassa. Paloja on kahdenkokoisia. JTO-täytepalat 9758130 sopivat 30-35 mm kaapeleille ja 9758131 sopivat 35-40 mm kaapeleille.