Eatonin erinomaisesta xPole-moduulituotesarjasta löytyy valokaarisuojalaite, joka suojaa henkilöitä ja omaisuutta piileviltä sähköpaloilta.

 

Syksyllä 2017 astui voimaan uusittu SFS- EN6000 -asennusstandardi, joka toi mukanaan uutena suosituksena suojautumisen ryhmäjohdoissa valokaarivioilta. Ryhmäkeskukseen asennettava ryhmäkohtainen valokaarivikasuojalaite pienentää valokaaren vaikutuksia kytkemällä vikatilanteessa syötön pois. Valokaarisuojan käyttösuositukset koskevat mm. kiinteistöjä, joissa on nukkumiseen käytettäviä tiloja sekä tiloja, joissa käsitellään tai varastoidaan palovaarallisia materiaaleja. Suosituksen piirissä ovat myös rakennukset, jotka ovat rakennettu herkästi palavista rakennusmateriaaleista kuten puurakennukset.

Valokaarisuojalaite on erinomainen suoja esimerkiksi korvaamattomille rakennuksille (museot, kirkot) sekä vaikeasti evakuoitaville kohteille, kuten sairaalat ja vanhainkodit sekä kiinteistöt kuten koulut ja päiväkodit.

Tällä ns. ”kipinävahdilla” pyritään estämään sähköpalojen syttyminen, joita syntyy mm. löysien liitosten, kaapelien eristevikojen ja laitteiden huolimattoman käytön tai asennuksen seurauksena. Perinteinen vikavirtasuoja ei havahdu sarja- tai rinnakkaiskipinöintiin, johon Eaton AFDD -suojalaite on suunniteltu havahtumaan.

Eatonin AFDD (Arc Fault Detection Device) on ryhmäkeskukseen asennettava moduulikomponentti, joka pitää sisällään johdonsuojakatkaisijan, vikavirtasuojakytkimen (henkilösuoja 30 mA) ja valokaarisuojalaitteen – kaikki yhdessä kolmen moduulimitan laitteessa.

 

Vikavirtajohdonsuojakatkaisijat
Snro Kuvaus
32 066 74 AFDD, 10 A/2-nap./B-käyrä/30 mA/A-tyyppi
32 066 78 AFDD-10 A/2-nap./C-käyrä/30 mA/A-tyyppi
32 066 90 AFDD-16 A/2-nap./B-käyrä/30 mA/A-tyyppi
32 066 94 AFDD-16 A/2-nap./C-käyrä/30 mA/A-tyyppi

Eaton

Ounevan liitintuoteuutuudet

Tutut OTL-liittimet entistä korkeammilla virta-arvoilla ja uudet OJL-yleisjakeluliittimet

Esiasennetut jalkalaippamoottorit

Soneparin esiasennuspalvelu kokoaa jalkalaippamoottorin tilauksesi mukaan. Saat juuri tarpeisiisi räätälöidyn moottorin nopeasti ja kustannustehokkaasti jopa seuraavaksi työpäiväksi. Kun moottori sanoo sopimuksen irti Moottori on monessa tuotantolaitoksessa keskeisessä asemassa. Laiterikko tulee harvoin sopivaan aikaan ja vain toimiva laitos tahkoaa pätäkkää, jolloin viikkojen odottelu ei kiinnosta ketään. Sonepar on varmuusvarastosi Löydät laajan valikoiman ja asiantuntijuuden samalla yhteydenotolla.  Soneparin valikoima on kattava, koska esiasennuspalvelussa moottoreiden eri runkokokoihin yhdistellään isoja tai pieniä laippoja. Näin vaihtoehtoja on enemmän kuin vakioratkaisuissa. Kun tarvitset tukea valintaan tai korvaavaa tuotetta, Soneparin sertifioidut asiantuntijat auttavat uuden moottorin valinnassa. Ennen kaikkea Soneparilta tilattaessa saat uuden moottorin parhaimmillaan seuraavana työpäivänä. [su_note note_color="#eef8bc" text_color="#000000"] Esiasennetun moottorin kolme hyötyä Saat moottorin nopeasti. Sonepar on varmuusvarastosi, saat uuden moottorin suoraan logistiikkakeskuksen varastolta. Autamme valinnassa. Uusi moottori valitaan Soneparin sertifioidun asiantuntijan kanssa. Palvelu ja toimitus ovat luotettavia. Sonepar on alansa suurin toimija. [/su_note] Lataa esite!         Esiasennettu moottori on Laipoitettu jalkamoottori Oikeassa asennusasennossa Asennustavan mukainen Täsmätoimitettu Tyyppikilpimerkitty Runkokooltaan oikea       Ota yhteyttä Kysy lisätietoja nimetyltä myyjältäsi.

ABB M4M-verkkoanalysaattorit

Tarkkaa sähkön mittausta ja sähkönlaadun valvontaa