Hyvän suosion saavuttanut Hagerin LARA- lattiarasiaperhe laajentuu uusilla tuotteilla. Niiden avulla LARA-tuotteita voidaan asentaa entistäkin monipuolisemmin erilaisiin asennuskohteisiin.


Nykyisten lattiapistorasiakäyttöön soveltuvien LARA1-tuotteiden rinnalle valikoimaan on lisätty LARA2-lattiarasiapakkaukset ruostumattoman teräksen ja pronssin värisillä kansilla. 2-osaisen pistorasialla varustetun rasiakannen lisäksi rasiapakkaukset sisältävät läpilyöntiaihioilla varustetun valurasian, valurasian suojakannen valuaikaista suojausta varten ja kiinnitysruuvit rasiakannen kiinnittämiseksi valurasiaan. 60 mm minimiupotussyvyyden ja tyylikkään ulkonäön ansiosta uudet LARA2-rasiat soveltuvat erinomaisesti hotellien, konttorien ja myymälöiden lattiapis torasioiksi erilaisten siirrettävien kalusteiden ja esittelyständien sähkönsyöttöön.

 

Uudet LARA2 -­lattiarasiapakkaukset SLO:n tuotevalikoimassa:

Snro Tyyppi Tuote
14 614 28 LARA2NE Lattiarasiapakkaus FE 2xPR RST
14 614 29 LARA2NP Lattiarasiapakkaus FE 2xPR pronssi

 

Suurempiin kalustustarpeisiin tarkoitettujen LARA6- ja LARA12-lattiarasiapakkausten lisätarvikevalikoimaan on lisätty teräskantisille rasioille tarkoitetut täytepalapakkaukset. Täytepalapakkaus sisältää muotoon leikatun 19 mm paksun MDF-levypalan ja 2 mm vahvuisen metallisen kansilevyn ruostumattomasta teräksestä. Sillä voidaan korvata lattiarasiakannen päälle asennettava lattiapinnoite. Täytepala kiinnitetään lattiarasiakannen lattiapinnoitesyvennykseen käyttöön soveltuvalla liimalla. Vakiomittaisena täytepala on nopea ja helppo asentaa. Täytepala luo lattiarasiakannen päälle yhtenäisen ja kulutusta hyvin kestävän pinnan. Siksi se soveltuu käyttöön erityisesi kauppakeskusten ja muiden vastaavien rakennusten käytävätilojen lattiarasia-asennuksissa.

 

Uudet LARA-täytepalat SLO:n tuotevalikoimassa

Snro Tyyppi Tuote
14 613 57 LARAT6FE Täytepala ras. LARA6FE FE/MDF
14 613 58 LARAT12FE Täytepala ras. LARA12FE FE/MDF