SLO:n valikoimasta löytyy nyt laaja valikoima erilaisia LAPP Automaation kaapeleita.

Lapp on yksi maailman johtavista teollisuuskaapeleiden valmistajista. Heidän tunnetuimmasta tuotemerkistään Ölflex, on muodostunut lähes synonyymi teollisuuden ohjauskaapeleille.  SLO on aloittanut kaapeliyhteistyön Lapp Automaation (ent. SKS Automaatio) kanssa, jolloin SLO:n teollisuuskaapelitarjonta on täydentynyt entisestään.

Yli 1700 uutta tuotetta järjestelmissä

Ensimmäisenä käytännön toimenpiteenä SLO järjestelmiin on avattu yleisimpien Lapp-kaapeleiden sähkönumerot (yli 1700kpl).

Tämän yhteistyön myötä  saamme lisäksi helpon ja nopean pääsyn kaikkiin muihinkin Lapp Automaation valmistamiin kaapelituotteisiin. Yleisimmät tyypit löytyvät Lapp Automaation varastosta Hyvinkäältä. Harvinaisemmat tyypit saadaan SLO:lle Saksan varastosta noin viikossa.

Useimpia kaapeleita saamme tilattua metreittäin. Harvinaisimmissa tyypeissä voi olla 500m minimiostovaatimus.

Lisätietoja

SLO:lta lisätietoja voit tiedustella tuotepäällikkö Matti Heikkiseltä ( matti.heikkinen@slo.fi  / p: 050-5682335) tai LAPP Automaatio | Mikko Autio (p. 020 764 7540 / mikko.autio@lappgroup.com)

ETHERLINE ® tiedonsiirtokaapelit

Ethernet- ja
Profinet-verkkojen kaapelointiin Cat.5, Cat.6 ja Cat.7 kaapelit

Osta verkkokaupasta

UNITRONIC® signaali- ja väyläkaapelit

Perinteiseen signaalin viemiseen sekä Profibus, CAN, DeviceNet ja muiden väylien kaapelointiin.

Osta verkkokaupasta

 

 

 

ÖLFLEX® ohjaus- ja
virransyöttökaapelit

PVC- ja PUR-eristeiset ohjauskaapelit teollisten sovellusten ohjaukseen ja virransyöttöön.

Osta verkkokaupasta

 

 

 

 

Mikä yritys?

  • Lapp Automaatio, entinen SKS Automaatio, on Suomen johtava koneenrakennuksen automaatio- ja sähkökomponenttien maahantuoja, ja edustaa alan parhaita ja tunnetuimpia valmistajia.
  • Lapp Automaatio Oy on osa LAPP-konsernia.
  • LAPP Group on saksalainen perheomisteinen konserni, joka on maailman johtavia kaapeleiden, kaapelitarvikkeiden sekä -järjestelmien toimittajia.
  • Tuotevalikoimassa on yli 40 000 tuotetta, jotka valmistetaan pääasiassa yhtiön omissa tuotantolaitoksissa.
  • Konsernissa on 17 tuotantolaitosta ja 40 myyntiorganisaatiota eri puolilla maailmaa, joissa työskentelee noin 3 770 henkilöä.
  • Suomessa yrityksessä on yhteensä noin 50 alan ammattilaista kuudella  eri paikkakunnalla.
  • Päätoimipaikka on Vantaan Varistossa ja  suurvarasto sijaitsee Hyvinkäällä.

Halogeenittomat VOKA KLM/KLMA -merkinantokaapelit – uutuutena pienkelat

CPR-luokitellut halogeenittomat KLM/KLMA -kaapelit turvallisen ympäristön rakentamiseen. Kaapelit soveltuvat erinomaisesti mm. sairaaloihin, kouluihin ja julkisiin tiloihin, joissa vaatimuksena on halogeenittomuus sekä CPR-luokitus. Saatavana myös kätevissä pienkeloissa!

APS CAT6 U/UTP asennuskaapeli sisäasennuksiin

APS tuotteet valmistetaan tarkkojen laatuvaatimusten alaisena. Omalla maahantuonnilla, jatkuvalla tuotannon valvonnalla ja säännöllisillä testauksilla varmistamme erinomaisen laadun. APS kaapelointijärjestelmille on saatavilla 25 vuoden järjestelmätakuu.

Viceran CST-hiomalaite

Viceran CST-hiomalaite on suunniteltu erityisesti keski- ja suurjännitekaapeleiden ristisilloitetun polyeteenieristyksen (XLPE tai PEX) ja puolijohtavan hohtosuojan reunan hiomiseen.