Soneparin tuotepäällikkö suosittelee LONGin paneeleita sekä Forniuksen tai Kacon inverttereitä

 

Longi paneeli

Sonepar Suomi on valinnut LONGi Solarin aurinkopaneelit kärkituotteekseen, koska ne ovat laadukkaita ja pohjoisen olot kestäviä.

Koska LONGi on alansa markkinajohtaja, on toimitusvarmuus korkea ja tuotteiden saatavuus hyvää. Löydät LONGin aurinkopaneelin verkkokaupastamme.

Invertterivalikoimasta tuotepäällikkömme nostaa Froniuksen ja Kacon. Molemmat ovat eurooppalaisia toimittajia, joiden tuotteet ovat myös korkealaatuisia ja tekniikka testattua. Näiden valmistajien valikoimasta löytyy invertterit isoihin ja pieniin projekteihin.

Kiinnittämiseen suosittelemme Sadexin tuotteita

Sadex on kotimainen yritys, joka tekee muun muassa pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvia aurinkopaneeleiden kiinnikkeitä. Kaikki tuotteet läpikäyvät tarkan testauksen, jolloin laatuun voi luottaa. Lisäksi Sadex kehittää tuotteitaan jatkuvasti, jolloin kiinnikkeiden ominaisuudet ovat aina ajan tasalla. Tämä takaa korkean asiakastyytyväisyyden.

 

Uudenlainen kiinnitysmenetelmä

Monipuolisten kiinnitysvaihtoehtojensa ansiosta SADEX SOLAR -kiinnitysjärjestelmä käy niin kiinteistöjen tasa- ja harjakatoille kuin seinille sekä maakentille. Optimaalinen kiinnitysjärjestelmä myös rasittaa katto- ja seinärakenteita mahdollisimman vähän.

SADEX SOLAR -kiskojärjestelmä on suunniteltu nopeaksi ja helpoksi yhden henkilön asentaa. Kiskojärjestelmä on yhteensopiva SADEX SOLAR -kattokiinnikkeiden ja -asennuskolmion kanssa, joiden avulla aurinkopaneelit voidaan asentaa niin harja- kuin tasakatoille sekä seinille ja maakentille.

SADEX SOLAR -kattokiinnikkeet valmistetaan erittäin kestävästä kuumasinkitystä rakenneteräksestä ja ne täyttävät kai korroosionkestovaatimukset. Sadex myöntää jauhemaalatuille kannakkeille 50 vuoden ja kuumasinkityille 30 vuoden teknisen takuun.

 

Aurinkovoimalaa rakentamaan johtimia ja turvakytkimiä unohtamatta Muista myös kattavat aurinkopaneelijohtimien ja turvakytkimien valikoimat, merkintätarvikkeet ja liittimet. Saat lisätietoja soveltuvista tuotteista ja teknisistä ominaisuuksista omalta myyjältäsi.

SADEX SOLAR -kiinnitysjärjestelmä on lujuuslaskennan avulla suunniteltu kestämään suuretkin lumi- ja tuulikuormat.

Sadexin Solar-liiketoiminta eriytetään omaksi yhtiökseen Wisol-nimen alle 1.9.2022. Sadex Solar -tuotteisiin liittyvät asiat siirtyvät silloin Wisol Oy:n alle. Wisol puolestaan on jatkossa osa Sadex-konsernia.

 

 

Teksti:
Sadex Solar ja Sonepar Suomi Oy
Kuva:
Sadex Solar ja LONGi

Aurinkoenergian uudet tuulet ja sähköautoilun tuleminen

Aurinkoenergiamarkkinoiden kehitys on ollut jo vuosia puheenaiheena Suomessa.

Sähkön käyttö lisääntyy maailmanlaajuisesti

Niistä ajoista, kun isoisä lampun osti, on kuljettu pitkä matka hehku- ja loistevaloista tämän päivän ledivaloihin ja valonohjaukseen.

Mikkelin Asuntomessut 2017

Älykotiratkaisut helpottavat elämää