Soneparin tuotepäällikkö suosittelee LONGin paneeleita sekä Forniuksen tai Kacon inverttereitä

 

Longi paneeli

Sonepar Suomi on valinnut LONGi Solarin aurinkopaneelit kärkituotteekseen, koska ne ovat laadukkaita ja pohjoisen olot kestäviä.

Koska LONGi on alansa markkinajohtaja, on toimitusvarmuus korkea ja tuotteiden saatavuus hyvää. Löydät LONGin aurinkopaneelin verkkokaupastamme.

Invertterivalikoimasta tuotepäällikkömme nostaa Froniuksen ja Kacon. Molemmat ovat eurooppalaisia toimittajia, joiden tuotteet ovat myös korkealaatuisia ja tekniikka testattua. Näiden valmistajien valikoimasta löytyy invertterit isoihin ja pieniin projekteihin.

Kiinnittämiseen suosittelemme Sadexin tuotteita

Sadex on kotimainen yritys, joka tekee muun muassa pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvia aurinkopaneeleiden kiinnikkeitä. Kaikki tuotteet läpikäyvät tarkan testauksen, jolloin laatuun voi luottaa. Lisäksi Sadex kehittää tuotteitaan jatkuvasti, jolloin kiinnikkeiden ominaisuudet ovat aina ajan tasalla. Tämä takaa korkean asiakastyytyväisyyden.

 

Uudenlainen kiinnitysmenetelmä

Monipuolisten kiinnitysvaihtoehtojensa ansiosta SADEX SOLAR -kiinnitysjärjestelmä käy niin kiinteistöjen tasa- ja harjakatoille kuin seinille sekä maakentille. Optimaalinen kiinnitysjärjestelmä myös rasittaa katto- ja seinärakenteita mahdollisimman vähän.

SADEX SOLAR -kiskojärjestelmä on suunniteltu nopeaksi ja helpoksi yhden henkilön asentaa. Kiskojärjestelmä on yhteensopiva SADEX SOLAR -kattokiinnikkeiden ja -asennuskolmion kanssa, joiden avulla aurinkopaneelit voidaan asentaa niin harja- kuin tasakatoille sekä seinille ja maakentille.

SADEX SOLAR -kattokiinnikkeet valmistetaan erittäin kestävästä kuumasinkitystä rakenneteräksestä ja ne täyttävät kai korroosionkestovaatimukset. Sadex myöntää jauhemaalatuille kannakkeille 50 vuoden ja kuumasinkityille 30 vuoden teknisen takuun.

 

Aurinkovoimalaa rakentamaan johtimia ja turvakytkimiä unohtamatta Muista myös kattavat aurinkopaneelijohtimien ja turvakytkimien valikoimat, merkintätarvikkeet ja liittimet. Saat lisätietoja soveltuvista tuotteista ja teknisistä ominaisuuksista omalta myyjältäsi.

SADEX SOLAR -kiinnitysjärjestelmä on lujuuslaskennan avulla suunniteltu kestämään suuretkin lumi- ja tuulikuormat.

Sadexin Solar-liiketoiminta eriytetään omaksi yhtiökseen Wisol-nimen alle 1.9.2022. Sadex Solar -tuotteisiin liittyvät asiat siirtyvät silloin Wisol Oy:n alle. Wisol puolestaan on jatkossa osa Sadex-konsernia.

 

 

Teksti:
Sadex Solar ja Sonepar Suomi Oy
Kuva:
Sadex Solar ja LONGi

Growattilta energian kokonaishallintaa

Sonepar Suomi tuo mallistoonsa Growattin energian hallinta- ja ohjauslaitteet. Energian hinnan muuttuessa edullisemmaksi kesäaikaan, korostuu oman kulutuksen optimoinnin tärkeys, jotta mahdollisimman suuri osa tehdyistä investoinneista saadaan hyödynnettyä.

SBTI:n tavoitteita lukuina: Soneparin aurinkovoimala tuottaa energiaa odotusten mukaisesti

Emokonsernimme Sonepar on sitoutunut tieteeseen pohjautuvaan ilmastotavoitteeseen, missä maapallon lämpötilan nousu pidetään alle 1,5 °C:ssa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Sonepar Suomen logistiikkakeskuksen katolle asennettiin vuonna 2022 lähes 1600 aurinkopaneelia.

EdgeClip -reunakiinnitysankkurit johdinsiteellä aurinkopaneeli asennuksiin

EdgeClip -sarja on luotettava valinta kaapeleiden kiinnittämiseen paneelien reunoihin – nopeasti ilman asennustyökaluja. Huonosti kiinnitetyt kaapelit aurinkopaneeli asennuksissa voivat vaurioitua helposti tuulen tai lumikuorman vaikutuksesta.