Kasvava ja kehittyvä perheyhtiö UTU on kuulunut jo lähes vuosisadan ajan suomalaisen sähköalan osaajiin.

UTU toimittaa laadukkaita sähkötuotteita rakentamisen, sähkönsiirron ja teollisuuden tarpeisiin. Keskus- ja kojeistotuotanto sijaitsee Ulvilassa, jossa valmistetaan myös sähkönumerolliset vakiokeskukset.

 

Boxer ja bulldog keskukset, Pike Pro

Suojaa kiinteistöt tehokkaasti vaarallisia ylijännitteitä vastaan!

Boxer-mallisto on täydentynyt ylijännitesuojalla varustetulla versiolla. Uudistus luo selkeän ajansäästön työmaa-asennuksiin. Keskuksessa käytetään varistorityypin Hager SPN900 -ylijännitesuojaa, joka on varustettu vaihdettavilla vikanäytöllisillä suojapatruunoilla.

 

IT-osallinen ryhmäkeskus omakotitalojen ja muiden pienkiinteistöjen sähköistykseen

IT-bulldog soveltuu pinta- ja uppoasennukseen moniin erilaisiin kohteisiin. Keskuksen johdonsuoja-automaatit ja N- ja PE-liittimet on varustettu jousiliittimin, mikä takaa helpon

ja nopean asennuksen. Keskuksessa on otettu huomioon kasvavat IT tarpeet, ja se täyttää uudisrakennuskohteissa vaadittavan 0,24 m2 pinta-alan.

 

Oma suunnittelu Ulvilassa takaa parhaan lopputuloksen

Boxer ja bulldog-tuoteperheen keskukset ovat UTU:n oman tuotesuunnittelun tuloksia, joissa lähtökohtina ovat asentajaystävällisyys ja käytettävyys. Keskuksissa on hyvin varatilaa tulevaisuuden lisäyksiä ja tarpeita varten. Komponentteina käytetään Hagerin laadukkaita johdonsuojakatkaisijoita ja vikavirtasuojakytkimiä.

 

Pike Pro -piharasia digitaalisella kellolla Pike Pron kellossa on kiinteä kahden tunnin lämmitysjakso. Kellon aika-asetuksen jälkeen molempia pistorasioita voidaan ohjata itsenäisesti omilla +/- -ohjauspainikkeilla, ja automatiikka kytkee virran päälle kaksi tuntia aiemmin.

 

Snro Tyyppi Tuote
33 320 08 boxer 3836 2T YVP Mittauskeskus uppo/pinta FE – boxer 3836 2T YVP
33 321 78 IT-bulldog 3836J/1400 Ryhmäkeskus-data uppo/pinta FE – IT-bulldog 3836J/1400
34 050 07 PIKE PRO 2TE 2AV Piharasia – PIKE PRO 2TE 2AV

Made in Finland SLO Oy

 

 

 

 

Elektroninen termostaatti Raystat V5

nVent RAYCHEM uusin tuote termostaattiperheeseen on Raystat V5.

Harvia Glow on sähkökiuasuutuus, joka kruunaa tyylikkäimmänkin saunasisustuksen

Harvia Glow -pilarikiuas on muotoiltu vaativimmankin saunansisustajan tarpeet täyttäväksi. Glow on tyylikäs ja virtaviivainen designiltaan ja muotonsa ansiosta se antaa joustavuutta saunasisustuksen suunnitteluun, sillä Glow on saatavana myös nurkkaan asennettavana mallina Glow Corner. Korkea pilarimuoto tuo näyttävyyttä saunaan ja majesteettinen Glow onkin kuin kruunu lauteiden keskellä.

ABB i-bus® Standard ja Professional KNX-kytkinyksiköt

Luotettavat lähtöyksiköt suurella kuormankestolla.