Kasvava ja kehittyvä perheyhtiö UTU on kuulunut jo lähes vuosisadan ajan suomalaisen sähköalan osaajiin.

UTU toimittaa laadukkaita sähkötuotteita rakentamisen, sähkönsiirron ja teollisuuden tarpeisiin. Keskus- ja kojeistotuotanto sijaitsee Ulvilassa, jossa valmistetaan myös sähkönumerolliset vakiokeskukset.

 

Boxer ja bulldog keskukset, Pike Pro

Suojaa kiinteistöt tehokkaasti vaarallisia ylijännitteitä vastaan!

Boxer-mallisto on täydentynyt ylijännitesuojalla varustetulla versiolla. Uudistus luo selkeän ajansäästön työmaa-asennuksiin. Keskuksessa käytetään varistorityypin Hager SPN900 -ylijännitesuojaa, joka on varustettu vaihdettavilla vikanäytöllisillä suojapatruunoilla.

 

IT-osallinen ryhmäkeskus omakotitalojen ja muiden pienkiinteistöjen sähköistykseen

IT-bulldog soveltuu pinta- ja uppoasennukseen moniin erilaisiin kohteisiin. Keskuksen johdonsuoja-automaatit ja N- ja PE-liittimet on varustettu jousiliittimin, mikä takaa helpon

ja nopean asennuksen. Keskuksessa on otettu huomioon kasvavat IT tarpeet, ja se täyttää uudisrakennuskohteissa vaadittavan 0,24 m2 pinta-alan.

 

Oma suunnittelu Ulvilassa takaa parhaan lopputuloksen

Boxer ja bulldog-tuoteperheen keskukset ovat UTU:n oman tuotesuunnittelun tuloksia, joissa lähtökohtina ovat asentajaystävällisyys ja käytettävyys. Keskuksissa on hyvin varatilaa tulevaisuuden lisäyksiä ja tarpeita varten. Komponentteina käytetään Hagerin laadukkaita johdonsuojakatkaisijoita ja vikavirtasuojakytkimiä.

 

Pike Pro -piharasia digitaalisella kellolla Pike Pron kellossa on kiinteä kahden tunnin lämmitysjakso. Kellon aika-asetuksen jälkeen molempia pistorasioita voidaan ohjata itsenäisesti omilla +/- -ohjauspainikkeilla, ja automatiikka kytkee virran päälle kaksi tuntia aiemmin.

 

Snro Tyyppi Tuote
33 320 08 boxer 3836 2T YVP Mittauskeskus uppo/pinta FE – boxer 3836 2T YVP
33 321 78 IT-bulldog 3836J/1400 Ryhmäkeskus-data uppo/pinta FE – IT-bulldog 3836J/1400
34 050 07 PIKE PRO 2TE 2AV Piharasia – PIKE PRO 2TE 2AV

Made in Finland SLO Oy

 

 

 

 

Täyssähkö- ja hybridiautojen latausperiaatteet

Valitse turvallinen ja käyttötarkoitukseen sopiva latausratkaisu

SELCAST vaihtorasiat

Metalliset sähköasennustarvikkeet vaativiin olosuhteisiin

Sentakian pyyhekuivain on nyt SLO:n keskusvarastotuote

Sähkötoiminen pyyhekuivain Sähkötoimiset mallit on varustettu pistorasialiitännällä ja niiden suojausluokka on IP 44 tai IP 34. Valmistusmateriaalina on mallista riippuen joko kromattu teräsputki tai ruostumaton teräs. EE-kuivaimia toimitetaan erikoistilauksesta myös RAL-väreissä. Sähkötoimisten kuivaimien sekä sähkövastusten takuu on 2 vuotta. Kuivaimet ovat CE-hyväksyttyjä. Sähkötoimisia Sentakia-pyyhekuivaimia voidaan käyttää, kuten vesikiertoisiakin, lähes kaikkialla mistä vain sähkölähde löytyy. Asennettaessa pistotulppakytkennällä asiakas voi suorittaa vaivattoman asennuksen itse, eikä sähköasentajaa tarvita. Tuote voidaan asentaa sähköalan ammattilaisen toimesta myös kiinteästi, jolloin sähköjohtoja ei jää näkyviin. Suurimmalla osalla sähkötoimisilla kuivaimilla on pieni energiankulutus – vain 25-100 W. Lisäksi on muutama tehokkaammalla sähkövastuksella varustettu tuote, jotka soveltuvat myös lämmitystarkoitukseen. Kuivaimet ovat CE-hyväksyttyjä. Etuja Kuivain voidaan kääntää myös ylösalaisin, jolloin sähköjohto tulee oikeasta yläkulmasta. On/off kytkin sijaitsee kuivaimen rungossa, sähköjohdon vieressä.   BLG-500 BLG-350     [su_table responsive="yes" fixed="yes"] BLG-350 Teho 30 W Snro 81 125 22 Materiaali Kiillotettu RST IP luokitus IP34 [/su_table] [su_table responsive="yes" fixed="yes"] BLG-500 Teho 35 W Snro 81 125 24 Materiaali Kiillotettu RST IP luokitus IP34 [/su_table]   [su_button url="https://verkkokauppa.slo.fi/?q=sentakia" target="blank" style="flat" background="#dd052b" color="#ffffff" size="6" icon="icon: hand-o-right"]Katso tuotteet SLO:n verkkokaupassa[/su_button]   Lisätietoja löydät Sentakian kotisivuilta » Teksti ja kuvat: Sentakia