Kasvava ja kehittyvä perheyhtiö UTU on kuulunut jo lähes vuosisadan ajan suomalaisen sähköalan osaajiin.

UTU toimittaa laadukkaita sähkötuotteita rakentamisen, sähkönsiirron ja teollisuuden tarpeisiin. Keskus- ja kojeistotuotanto sijaitsee Ulvilassa, jossa valmistetaan myös sähkönumerolliset vakiokeskukset.

 

Boxer ja bulldog keskukset, Pike Pro

Suojaa kiinteistöt tehokkaasti vaarallisia ylijännitteitä vastaan!

Boxer-mallisto on täydentynyt ylijännitesuojalla varustetulla versiolla. Uudistus luo selkeän ajansäästön työmaa-asennuksiin. Keskuksessa käytetään varistorityypin Hager SPN900 -ylijännitesuojaa, joka on varustettu vaihdettavilla vikanäytöllisillä suojapatruunoilla.

 

IT-osallinen ryhmäkeskus omakotitalojen ja muiden pienkiinteistöjen sähköistykseen

IT-bulldog soveltuu pinta- ja uppoasennukseen moniin erilaisiin kohteisiin. Keskuksen johdonsuoja-automaatit ja N- ja PE-liittimet on varustettu jousiliittimin, mikä takaa helpon

ja nopean asennuksen. Keskuksessa on otettu huomioon kasvavat IT tarpeet, ja se täyttää uudisrakennuskohteissa vaadittavan 0,24 m2 pinta-alan.

 

Oma suunnittelu Ulvilassa takaa parhaan lopputuloksen

Boxer ja bulldog-tuoteperheen keskukset ovat UTU:n oman tuotesuunnittelun tuloksia, joissa lähtökohtina ovat asentajaystävällisyys ja käytettävyys. Keskuksissa on hyvin varatilaa tulevaisuuden lisäyksiä ja tarpeita varten. Komponentteina käytetään Hagerin laadukkaita johdonsuojakatkaisijoita ja vikavirtasuojakytkimiä.

 

Pike Pro -piharasia digitaalisella kellolla Pike Pron kellossa on kiinteä kahden tunnin lämmitysjakso. Kellon aika-asetuksen jälkeen molempia pistorasioita voidaan ohjata itsenäisesti omilla +/- -ohjauspainikkeilla, ja automatiikka kytkee virran päälle kaksi tuntia aiemmin.

 

Snro Tyyppi Tuote
33 320 08 boxer 3836 2T YVP Mittauskeskus uppo/pinta FE – boxer 3836 2T YVP
33 321 78 IT-bulldog 3836J/1400 Ryhmäkeskus-data uppo/pinta FE – IT-bulldog 3836J/1400
34 050 07 PIKE PRO 2TE 2AV Piharasia – PIKE PRO 2TE 2AV

Made in Finland SLO Oy

 

 

 

 

ABB:n rasiatuki AS101 betonielementeille

Markkinoiden tehokkain ja nopein ratkaisu sähköasennusrasioiden kiinnittämiseen

WIHAN 34-osainen JT-työkalusalkku opiskelijalle ja ammattilaiselle

Wihan 34-osainen salkku sisältää perussetin pihtejä ja meisseleitä jännitetyöhön sekä muita tarvittavia työkaluja asennustöihin.

Eltakon® -monitoimiaikareleet pienentävät varastointitarvetta

18 toimintoa ja universaali ohjausjännite 8-230V UC asettavat uuden tason aikareleille.