Walle on kotimainen sähköajoneuvojen tehokas latauslaitetuoteperhe, joka sisältää latausratkaisut kaikille sähköautoille. Walle-latauslaiteet sopii käytettäväksi sisä- tai ulkotiloissa.

WALLe25A
WALLe25A

 

Kotimainen Walle-latauslaite, joka sopii kaikille sähköautoille

Trafomic Oy jo vuodesta 1983 toiminut kotimainen sähkökomponenttien valmistaja. Vuonna 2019 Trafomic Oy aloitti myös kotimaisten sähköautonlatauslaitteiden valmistamisen. Walle latauslaitteet sopivat kaikkiin sähköautoihin ja valittavissa on useita vaihtoehtoja 1- ja 3-vaiheisista latauslaitteista. Trafomicilla latauslaitteiden suunnittelun kulmakivinä on asennettavuus, luotettavuus sekä käytännöllisyys. latauslaitteita on saatavilla seinäasenteisena, mutta myös tolppa-asenteisina malleina. Ulkokäyttöön soveltuva IP-luokitus, sekä metallinen kotelo varmistavat että latauslaite kestää kovankin kulutuksen ja Pohjoisen olosuhteet.

 

 

Suosituimmat WALLe-mallit

WALLe16A

Walle25A on seinäasennukseen tarkoitettu latauslaite, jota voidaan käyttää sisä- tai ulkotiloissa. Latauslaitteen erityispiirteenä on sähköverkon kahden vaiheen hyödyntäminen yhden vaiheen sijasta, jolloin rakennuksen sähköverkosta saadaan enemmän lataustehoa ajoneuvoille. Walle25A on varustettu Type2-pistorasialla, jota voidaan käyttää auton omalla, julkisiin latauspisteisiin sopivalla kaapelilla. Lisäksi laitteessa on erillinen Schuko-pistorasia. Erityistä hyötyä tästä latauslaitteesta saavat yksivaiheista latausvirtaa hyödyntävät täyssähköautot, kuten esimerkiksi Nissan Leaf.

Walle16A on saatavilla seinään tai tolppaan asennettavana mallina. Latauslaite on varustettu 5M pituisella kiinteällä latauskaapelilla sekä kätevällä johtotelineellä. Latauskaapeleissa on valittavissa Type1 tai Type2 -latauspää. Walle16A virta on säädettävissä oman tarpeen mukaan. Vaihtoehdot ovat 8A tai 16A, jolloin laitteen latausteho on 1,8 – 11kW. Walle16A on helppo asentaa ja laitteen voi halutessaan kytkeä myös 1-vaiheisesti. Walle16A mallit sopivat käytettäväksi kaikille sähköautoille, myös ladattaville hybrideille.  Walle-latauslaitteet saatavilla nyt myös SLO:n verkkokaupasta!

 

 

 

Miksi valita WALLe-latauslaite

  • Helppo käyttää ja asentaa
  • Kotimainen Suomessa valmistettu ja suunniteltu tuote
  • Kestävä ja laadukas
  • Hyvä saatavuus ja nopea toimitus

 

 

Tutustu tuotteisiin SLO:n verkkokaupassa