Karlux on tuonut markkinoille pistorasiapollarin, joka on muokattavissa kohteen tarpeisiin. Pollariin on saatavilla myös valaisin lisäosana.

Teräksinen KS1 (tutummin Kioskisähkö) pistorasiapylväs mahdollistaa kestävän ja tyylikkään sähkönjakelun julkisissa kohteissa ja kaupallisissa tiloissa, joissa sähkönsaanti on muuten haastavaa. KS1:n asennuskohteita ovat esimerkiksi torit, tapahtumapaikat, aukiot, puistot, satamat ja leirintäalueet. Kotimainen valmistus Hollolassa Karluxin tehtaalla mahdollistaa tuotteen räätälöinnin kohteen tarpeiden mukaan. Kioskisähkö on vakiona saatavilla viidellä eri pistorasiayhdistelmällä, mutta sisältö on muokattavissa asiakkaan toiveesta. Pollari on saatavilla kaikissa RAL-sävyissä ja lisäominaisuutena Kioskisähköön on saatavilla valaisimeksi Karlux Siru tai tyylikäs opaalinen valorengas luomaan hienovaraista huomiovaloa. Keskuksen lukittava luukku on muokattavissa eri lukkovaihtoehtojen mukaan asiakkaan pyynnön mukaisesti, esim. Iloq. 

Kioskisähkön ominaisuudet

Sähköpollarin sisältö on räätälöitävissä kohteen tarpeiden mukaan, mutta vakiona siitä on saatavilla seuraavat pistorasiayhdistelmät:

-1 kpl 32A voimavirta + 4 kpl Suko

-1 kpl 16A voimavirta + 4 kpl Suko

-1 kpl 16A voimavirta + 1 kpl 32A voimavirta

-2 kpl 16A voimavirta

-2 kpl 32A voimavirta

Kioskisähkön kotelomateriaalina on kuumasinkitty, pulverimaalattu teräs. Lukittava luukku eri lukkovaihtoehdoilla asiakkaan pyynnön mukaisesti, esim. Iloq. Pollari on saatavilla kaikissa RAL-sävyissä. Kaapelit ohjataan hallitusti itsestään sulkeutuvasta johtoluukusta. Asennus suoraan jalustaan.

Tekniset tiedot

-Syöttöliitin pistorasiat Al/Cu 5-50 mm² (ketjutettava syöttöliitin)

-(optio Pollarivalaisimen syöttöliitin Al/Cu 2,5-35 mm²)

-Ue (V) 230/400

-In (A) 64A

-fn 50Hz

-IP44, IK10

-Vikavirtasuoja A-tyyppi 30 mA

-Suojakatkaisijat C-käyrä

Snro Tuote
34 198 00 KS1 M1 pistorasiapollari
34 198 01 KS1 M2 pistorasiapollari
34 198 02 KS1 M3 pistorasiapollari
34 198 03 KS1 M4 pistorasiapollari
34 198 04 KS1 M5 pistorasiapollari
Teksti:
Karlux Oy
Kuva:
Karlux Oy

ABB i-bus® Standard ja Professional KNX-kytkinyksiköt

Luotettavat lähtöyksiköt suurella kuormankestolla.

T2Black on ohut, notkea ja helposti asennettava saneerauskaapeli

“Tehkää notkea ja ohut saneerauskaapeli, joka on kätevällä kertakäyttökelalla” – tuotekehityspyyntöön on nVent Raychem kehittänyt ratkaisun, jonka nimi on T2Black.

Valkoisten Instal®-johtokanavien sähkönumerot ovat vaihtuneet

Instal®-johtokanavan värisävy on muuttunut puhtaan valkoiseksi. Samalla vaihtuivat valkoisiksi maalattujen tuotteiden sähkönumerot ja tuotenimet. Tuotteet pysyvät muutoin ennallaan.