Seppo Mustonen
Aluejohtaja, Pohjois-Suomi,
SLO Oy
11.1.2021

Matkustusrajoitusten sekä lisääntyneen etätyön myötä suomalaiset ovat viettäneet enemmän aikaa kotona ja mökeillä, arkena ja vapaa-ajalla. Se on aikaansaanut sisustus- ja investointibuumin, joka sähköalalla toimivankin kannattaa hyödyntää.


Kuluttajat ovat innostuneet remontoimaan ja uusimaan mm. saunan kiukaita, lämmitysjärjestelmiä, auton latausasemia sekä valaistusta. Nyt halutaan satsata mukavuuteen, helppouteen sekä energiatehokkuuteen. Uudet, nykyaikaiset sähkötarvikkeet mahdollistavatkin ison muutoksen asumismukavuuteen ja energiankulutuksen eli hiilijalanjäljen pienemiseen pienellä rahalla.

Esimerkkinä langaton tekniikka kodin talotekniikan päivityksessä on kustannustehokas ja nopea tapa nostaa kodin automaatiotasoa.

Sähköalan ammattilaisen kannattaa hyödyntää tämä trendi korona-ajan muuttaessa suomalaisten suhdetta asumiseen ja mökkeilyyn. Erityisesti talvella tuotteita löytyy lyhyellä toimitusajalla, joten esimerkiksi ilmalämpöpumppuja kannattaa tarjota juuri nyt.

Investointi energiatehokkuutta nostaviin hankkeisiin on järkevä niin lompakon kuin luonnon eli kestävän kehityksen kannalta. Sähköala pystyykin tarjoamaan energiaremontointiin ja uuteen talotekniikkaan erinomaisia ja laadukkaita, elämistä helpottavia ratkaisuja yhteisellä matkalla kohti sähköistyvää, puhtaampaa tulevaisuutta.

Pidetään huolta alan ammattilaisina asiakkaille tarjottujen ratkaisujen toimivuudesta sekä tarpeellisuudesta ja hyödynnetään mahdollisuus oman liiketoiminnan kasvattamiseen nyt, kun kysyntää on.

SLO:n ammattilaiset ovat aina valmiina auttamaan sinua!

 

Kuva: Panasonic Heating & Cooling Solutions