Suuri tai pieni, klassinen tai moderni, runsas ja monipuolinen OBOn valikoima koteloita ja jakorasioita. Jokaiselle löytyy sopiva OBOn valikoimasta.

OBO BETTERMAN X-sarja

X-sarja

Uusi X-sarja tarjoaa valikoiman kytkentärasioita ja tyhjiä koteloita, jotka kestävät kovimmatkin mekaaniset iskut. Käyttämällä polykarbonaattipohjaisia erikoismuoveja, IK08/IK09 X-sarja täyttää korkeat iskunkestävyysvaatimukset. Lujatekoinen, ulkokäyttöön ja koviin olosuhteisiin, helppo ja joustava asennus. Testattu DIN EN 60670 osa 1 ja 22 mukaan. Värivaihtoehtoja: vaaleanharmaa, harmaa/läpinäkyvä ja musta sekä puna/musta. IP67. Koot välillä 114x114x78–241x191x126.

A-sarja, uudistunut perusrasia

Klassinen perusrasia peruskäyttöön. Halogeenivapaat, kestomuoviset A-sarjan tuotteet, joissa kiinteät kiinnityskorvat ja esivalmistellut kaapeliläpiviennit. IP55 ja helppo asennettavuus muodostavat tämän uudistuneen klassikon profiilin.

  • Valkoinen, vaaleanharmaa ja punainen
  • Koot välillä 80x43x34 – 125x100x40 mm

T-sarja, kestosuosikki

OBOn suosittu T-sarja kasvaa kasvamistaan. Koot T250–T350, erilaisiin asennuksiin, monipuolisin lisävarustein. T-sarjan jakorasiat soveltuvat melkein kaikkiin asennuksiin. T-sarjan kaikki jakorasiat ovat UV-kestäviä, lujia ja halogeenivapaasta materiaalista ja sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

  • Kalvotiivisteillä valkoinen ja vaaleanharmaa
  • Kytkentäliittimillä ja kalvotiivisteillä vaaleanharmaa
  • T-sarjaa saatavana myös läpinäkyvillä kansilla ja korotetuilla kansilla
  • Koot välillä 90x90x52–285x201x120 mm ja lisäksi pyöreä ø 80×51 mm

Palonkestävät jakorasiat E30 ja E90

Palonkestävän jakorasian tarkoituksena on jatkaa ja haaroittaa palonkestäviä kaapeleita ja taata järjestelmän toimivuus tulipalon aikana. Palonkestävien jakorasioiden tulee olla testattu EN1363-1 -palokokeen mukaan. OBOn jakorasiat täyttävät kaikki standardin DIN4102-12 vaatimukset ja ne kestävät toimintakuntoisina asennusohjeen mukaan asennettuina vähintään 90 minuuttia.

  • Väri oranssi
  • Koot välillä 150x116x67–285x201x121 mm

 

Lisäksi OBO tarjoaa standardi- tai erikoiskäyttöön koteloita:

  • Mx-sarja: alumiininen, korkea IK-luokka takaa kestävyyden teollisuusympäristössä sekä suojan vandalismia ja kiveniskuja vastaan.
  • Keskuskotelot: korkea suojausluokka (IP66) ruuviliittimillä, pistoliittimillä ja ilman liittimiä.

Lisätarvikkeet OBOn koteloille ja jakorasioille: laadukkaat holkkitiivisteet, kaapelikiinnikkeet, asennuslevyt, kiinnityskappaleet ja kalvotiivisteet.

 

 

Konepaikkojen sulanapidot Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Turvallisuus ja toimivuus ovat avainsanoja Helsinki- Vantaan lentoasemalla. Siksi lähtöporttien konepaikkojen betonin sulanapitoon asennetaan nVent Raychemin valmistama EM2-XR -lämpökaapeli (snro: 0431076).

Ulkovaipan eheysmittaus

Chauvin Arnouxin eristysvastusmittareilla CA 6549 (5 kV) ja CA 6550 (10 kV)

Lisälaitteilla laadukas 5G-verkko

Tukiaseman lyhyen kantaman vuoksi mobiilinetti vaatii ulos asennetun lisäantennin Ulos asennettu 5G- (tai 4G-) lisäantenni parantaa mobiilinetin toimivuutta. Syynä huonoon toimivuuteen voivat olla esimerkiksi mobiilitukiaseman sijainti, ympäröivät rakennukset ja sisätiloissa asunnon rakennusmateriaalit, kuten selektiiviset ikkunat. Lisäantenni korjaa nämä ongelmat.