Suuri tai pieni, klassinen tai moderni, runsas ja monipuolinen OBOn valikoima koteloita ja jakorasioita. Jokaiselle löytyy sopiva OBOn valikoimasta.

OBO BETTERMAN X-sarja

X-sarja

Uusi X-sarja tarjoaa valikoiman kytkentärasioita ja tyhjiä koteloita, jotka kestävät kovimmatkin mekaaniset iskut. Käyttämällä polykarbonaattipohjaisia erikoismuoveja, IK08/IK09 X-sarja täyttää korkeat iskunkestävyysvaatimukset. Lujatekoinen, ulkokäyttöön ja koviin olosuhteisiin, helppo ja joustava asennus. Testattu DIN EN 60670 osa 1 ja 22 mukaan. Värivaihtoehtoja: vaaleanharmaa, harmaa/läpinäkyvä ja musta sekä puna/musta. IP67. Koot välillä 114x114x78–241x191x126.

A-sarja, uudistunut perusrasia

Klassinen perusrasia peruskäyttöön. Halogeenivapaat, kestomuoviset A-sarjan tuotteet, joissa kiinteät kiinnityskorvat ja esivalmistellut kaapeliläpiviennit. IP55 ja helppo asennettavuus muodostavat tämän uudistuneen klassikon profiilin.

  • Valkoinen, vaaleanharmaa ja punainen
  • Koot välillä 80x43x34 – 125x100x40 mm

T-sarja, kestosuosikki

OBOn suosittu T-sarja kasvaa kasvamistaan. Koot T250–T350, erilaisiin asennuksiin, monipuolisin lisävarustein. T-sarjan jakorasiat soveltuvat melkein kaikkiin asennuksiin. T-sarjan kaikki jakorasiat ovat UV-kestäviä, lujia ja halogeenivapaasta materiaalista ja sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

  • Kalvotiivisteillä valkoinen ja vaaleanharmaa
  • Kytkentäliittimillä ja kalvotiivisteillä vaaleanharmaa
  • T-sarjaa saatavana myös läpinäkyvillä kansilla ja korotetuilla kansilla
  • Koot välillä 90x90x52–285x201x120 mm ja lisäksi pyöreä ø 80×51 mm

Palonkestävät jakorasiat E30 ja E90

Palonkestävän jakorasian tarkoituksena on jatkaa ja haaroittaa palonkestäviä kaapeleita ja taata järjestelmän toimivuus tulipalon aikana. Palonkestävien jakorasioiden tulee olla testattu EN1363-1 -palokokeen mukaan. OBOn jakorasiat täyttävät kaikki standardin DIN4102-12 vaatimukset ja ne kestävät toimintakuntoisina asennusohjeen mukaan asennettuina vähintään 90 minuuttia.

  • Väri oranssi
  • Koot välillä 150x116x67–285x201x121 mm

 

Lisäksi OBO tarjoaa standardi- tai erikoiskäyttöön koteloita:

  • Mx-sarja: alumiininen, korkea IK-luokka takaa kestävyyden teollisuusympäristössä sekä suojan vandalismia ja kiveniskuja vastaan.
  • Keskuskotelot: korkea suojausluokka (IP66) ruuviliittimillä, pistoliittimillä ja ilman liittimiä.

Lisätarvikkeet OBOn koteloille ja jakorasioille: laadukkaat holkkitiivisteet, kaapelikiinnikkeet, asennuslevyt, kiinnityskappaleet ja kalvotiivisteet.

 

 

DEVIpipeheat™ 10 V3 - Hyväksytty juomavesiputkien sulanapitoon

DEVIpipeheat™ 10 V3 on itserajoittuva lämpökaapeli putkien jäätymissuojaukseen ja sulanapitoon.

Sg Armaturenin yhdistelmätermostaatti nyt saatavilla!

Sg HeatReg on yhdistelmätermostaatti, joka ohjaa sähköistä lattialämmitystä sekä huoneen lämpötilaa.

ABB-free@home – Langattomat patteritermostaatit

Paristolla toimivat patteritermostaatit soveltuvat erinomaisesti saneeraukseen korvaamaan mekaaniset termostaatit.