Klippon® Connect riviliitintuoteperhe tarjoaa tehokkuutta kaikissa työvaiheissa.

 

Teollisuuskytkennän kumppanina näemme paneelien rakentamisen yhtenäisenä prosessina – suunnittelusta asennukseen ja käyttöön asti. Tuloksena parempaa tehokuutta ja tuottavuutta kaikissa paneelinrakennusprosessin eri vaiheissa.

 

Hyödyt paneelin rakentamisprosessin aikana

Nopea asennus, tilan- ja ajansäästö asennuk- sessa, Klippon® Connect riviliittimet tarjoavat paljon etuja. Riviliitinvalikoimamme löytyy

tuotteita yleiseen tarpeeseen sekä erityisille sovelluksille optimoitu valikoima. Sovellusten vaatimukset määräävät mikä ratkaisu on paras. Tukipalvelumme, kuten Configurator- suunnitteluohjelmisto ja kokoonpano-palvelumme täydentävät tarjontaamme edelleen. Emme siis tarjoa vain komponentteja, vaan kokonaisen palvelupaketin!

 

Johdotus aina oikealla liitäntätekniikalla (universal range)

Riviliitinten on kestettävä paljon päivästä toiseen. Sen lisäksi, että niiden on oltava kestäviä ja luotettavia, niiden on oltava oikein asennettuja ja helppokäyttöisiä. Tämä poistaa väärän johdotuksen mahdollisuuden ja varmistaa kestävät sekä luotettavat liitokset.

Jokaisen kytkentätekniikan valinta riippuu suuresti käytetystä sovelluksesta. Valikoimamme sisältää niin ruuvi-, jousi- ja ”push in”-asennuksen. Laaja ja kattava KLIPPON Connect-riviliitinvalikoima auttaa sinua hyödyntämään paneelin sovellukset tehokkaasti ja joustavasti.

 

Application range – Liittimet eri sovelluksiin

Vaikka useat sovelluskentät paneelissa ovat samankaltaisia lähes kaikilla toimialoilla, ovat useat paneelit hyvinkin yksilöllisiä. Olemme tunnistaneet ja kehittäneet erityisiä ratkaisuja myös näille sovellusalueille.

Tarveperusteiset sovellukset auttavat ratkaisevasti lisäämään tuottavuutta ja turvallisuutta. Tuotetoimintoihin, jotka ovat optimoitu ja mukautettu tiettyihin vaatimuksiin (signal- ja ohjausjännite). Lisätehokkuutta kaikkiin vaiheisiin suunnittelusta käyttöönottoon!

 

 

Weidmüller

 

 

 

 

 

 

Teksti:
Weidmüller

Eaton PKZ-sarjan moottorinsuojakatkaisijat

Eatonin moottorinsuojakatkaisijoita on valmistettu jo vuodesta 1932 lähtien ja nämä innovaatiot sekä tekniset ratkaisut ovat muuttaneet merkittävästi moottorinsuojauksen trendejä.

Axclight® -kaapelit turvallisiin verkkoihin ja kannattaviin urakoihin

KJ -kaapelit turvallisiin verkkoihin ja kannattaviin urakoihin