Klippon® Connect riviliitintuoteperhe tarjoaa tehokkuutta kaikissa työvaiheissa.

 

Teollisuuskytkennän kumppanina näemme paneelien rakentamisen yhtenäisenä prosessina – suunnittelusta asennukseen ja käyttöön asti. Tuloksena parempaa tehokuutta ja tuottavuutta kaikissa paneelinrakennusprosessin eri vaiheissa.

 

Hyödyt paneelin rakentamisprosessin aikana

Nopea asennus, tilan- ja ajansäästö asennuk- sessa, Klippon® Connect riviliittimet tarjoavat paljon etuja. Riviliitinvalikoimamme löytyy

tuotteita yleiseen tarpeeseen sekä erityisille sovelluksille optimoitu valikoima. Sovellusten vaatimukset määräävät mikä ratkaisu on paras. Tukipalvelumme, kuten Configurator- suunnitteluohjelmisto ja kokoonpano-palvelumme täydentävät tarjontaamme edelleen. Emme siis tarjoa vain komponentteja, vaan kokonaisen palvelupaketin!

 

Johdotus aina oikealla liitäntätekniikalla (universal range)

Riviliitinten on kestettävä paljon päivästä toiseen. Sen lisäksi, että niiden on oltava kestäviä ja luotettavia, niiden on oltava oikein asennettuja ja helppokäyttöisiä. Tämä poistaa väärän johdotuksen mahdollisuuden ja varmistaa kestävät sekä luotettavat liitokset.

Jokaisen kytkentätekniikan valinta riippuu suuresti käytetystä sovelluksesta. Valikoimamme sisältää niin ruuvi-, jousi- ja ”push in”-asennuksen. Laaja ja kattava KLIPPON Connect-riviliitinvalikoima auttaa sinua hyödyntämään paneelin sovellukset tehokkaasti ja joustavasti.

 

Application range – Liittimet eri sovelluksiin

Vaikka useat sovelluskentät paneelissa ovat samankaltaisia lähes kaikilla toimialoilla, ovat useat paneelit hyvinkin yksilöllisiä. Olemme tunnistaneet ja kehittäneet erityisiä ratkaisuja myös näille sovellusalueille.

Tarveperusteiset sovellukset auttavat ratkaisevasti lisäämään tuottavuutta ja turvallisuutta. Tuotetoimintoihin, jotka ovat optimoitu ja mukautettu tiettyihin vaatimuksiin (signal- ja ohjausjännite). Lisätehokkuutta kaikkiin vaiheisiin suunnittelusta käyttöönottoon!

 

 

Weidmüller

 

 

 

 

 

 

Teksti:
Weidmüller

TeSys Moottorikäynnistimet 37 kW 80A

Kompaktimpi kuin koskaan! Pienikokoinen ja luotettava TeSys-moottorikäynnistin 37 kW:n teholle säästää keskustilaa ja helpottaa asennusta.

LEDVANCE LOW BAY FLEX

Kattava ratkaisu jopa kymmenen metriä korkeisiin tiloihin LEDVANCE LOW BAY FLEX avoimet teollisuusvalaisimet tekevät vaikutuksen helpolla asennettavuudellaan, jopa 160 lm/W:n valotehokkuudellaan ja jopa 100 000 tunnin käyttöiällään. Jopa 16 800 lm:n valovirralla ja kolmella avauskulmavaihtoehdolla, ne soveltuvat erinomaisesti erilaisten teollisuuden tilojen tai myymälöiden valaisemiseen. Pallonkestävät Ball Proof-mallit soveltuvat erinomaisesti myös sisäurheilutilojen valaistukseen.

Kun sähkökatkokset uhkaavat: Varmista teollisuuslaitoksellesi keskeytymättömät prosessit

Pienikin sähkönjakelun hikka voi maksaa teollisuuslaitokselle tuhansia euroja per minuutti