Kun asuin- tai liikekiinteistöön uusitaan sähköjärjestelmää, suunnittelu ja tuotevalinnat tehdään turvallisuus edellä. Sähköistyksen ytimenä toimii käyttökohteeseen soveltuva Ensto-sähkökeskus laadukkailla Legrand TX³- ja DX³ -moduulikomponenteilla. Kokonaisuus tarjoaa tehokasta asennettavuutta sekä varmatoimisen ja kestävän lopputuloksen uudis- ja saneerauskohteisiin.

Ensto/Eaton-komponentit päivitettiin Legrand TX³- ja DX³ -sarjaan vuoden 2022 lopulla. Takuun vaatiessa varaosat ovat edelleen tilattavissa tukuista Eaton-tuotemerkillä. 

Luotettavaa suojaa asennuksille

Legrandin TX³-sarja koostuu moduulikomponenteista, kuten johdonsuojakatkaisijoista ja vikavirtasuojakytkimistä. Johdonsuojakatkaisijat ovat saatavana 6kA ja 10kA katkaisukyvyllä. TX³-sarjaa täydentää DX³-sarjan pääkytkimet ja vikavirtajohdonsuojakatkaisijat. TX³-sarja on myös yhteensopiva DX³-sarjan lisätarvikkeiden kanssa. Ammattilaisille tärkeää on komponenttien helppo asennettavuus, selkeys ja muunneltavuus. Johdotuksen helpottamiseksi tuotteissa on näkyvät ja helposti saavutettavat liitännät. Lisätarvikkeissa nuoli osoittaa selkeästi mihin laitteeseen se on kytketty. 

Laajasti testattua laatua

Legrand-komponentit ovat kiinteä osa Ensto-sähköistysratkaisuja ja sähköistämisen konsepteja, jotka perustuvat tarkoituksenmukaisiin tuotevalintoihin ja kilpailukykyiseen hintaan. Kokonaisratkaisut soveltuvat mm. kerrostalon linjasaneerauksiin, joiden yhteydessä päivitetään sähkö- ja telekaapeleita uusien yleiskaapelointi- ja vikavirtamääräysten mukaisiksi. Yhteensopivilla tuotteilla toteutettu sähköjärjestelmä tarjoaa tehokasta suojaa oikosulkuja, ylikuormittumista ja virtavirtahäiriöitä vastaan. 

  • Tuotteemme ovat laajasti testattuja ja täyttävät vaaditut standardit ja turvallisuusmääräykset, kertoo Ensto-sähköistysratkaisujen asiantuntija Jari Tuormaa. 

Vähemmän ympäristövaikutuksia

Suurin osa Legrand-moduulikomponenttien materiaaleista on kierrätettäviä ja uusiokäytettäviä. Ecodesign-määräykset täyttävinä tuotteina ne vähentävät ympäristön kuormitusta koko elinkaarensa ajan. Tuotepakkaukset ovat kevyitä ja tehokkaita kuljettaa. Ympäristöteemaa tukee komponenttien RoHS-yhteensopivuus, eli ne täyttävät EU:n asettamat rajoitukset määriteltyjen haitallisten aineiden osalta. Kaikille tuoteperheille on saatavilla PEP-ympäristöseloste (Product Environmental Profile), josta tuotteen koostumus selviää yksityiskohtaisesti.

Lisätietoja: 

Tee luotettava asennus Hensel-jakorasioilla ja moduulikoteloilla

Hensel mahdollistaa luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun innovatiivisilla tuotteillaan myös paikoissa, joissa hankala ympäristö vaatii viimeisteltyä asennustekniikkaa.

T2Black on ohut, notkea ja helposti asennettava saneerauskaapeli

“Tehkää notkea ja ohut saneerauskaapeli, joka on kätevällä kertakäyttökelalla” – tuotekehityspyyntöön on nVent Raychem kehittänyt ratkaisun, jonka nimi on T2Black.

Uudet ELKO LED-valonsäätimet

ELKO-mallisto vahvistuu uudella LED-säätimellä, jota saa Plus- ja RS16-muotoilulla.