Hager on laajentanut kaapeloidun laajakaistaverkon ja multimedian liitäntään soveltuvien liitintuotteiden valikoimaansa.

Perinteisten kupari- ja kuituliittimien lisäksi löydät Hager- valikoimasta uutuusliittimet Keystone-mitoituksella USB-, HDMI-, Mini Display- Port- ja Audio 3,5 mm -liitynnöille.

Liittimet mahdollistavat ääni-, video- ja dataverkon ristikytkennät IT-tilojen sähkökeskuksien ristikytkentäkaapeissa. Liittimillä toteutat myös perinteisten sähköasennuskalusteiden ohessa kotien ja toimitilojen rasioinnin johtokanavissa, pistorasiapylväissä ja lattiarasioissa.

Perinteisiin AV-rasioihin verrattuna moduulit ovat kustannustehokkaita. Lisäät yrityksesi kilpailukykyä projektien tavaravirtojen käsittelyn helpottuessa.

Liitännöille ei tarvitse enää erikoisrasioita. Kiinteistön tietoverkkoinfrastruktuurin rakennuksessa käytettyjä pölysuojaluukuttomia Keystonekannattimia ja -sovitteita voidaan hyödyntää myös liitäntöjen asennuksessa.

Löydät uudet Hager Keystone-liitinmoduulit SLO:n myyntiohjelmassa sähkönumeroilla 72 420 90 – 72 420 93 ja 79 082 25 – 79 082 34.

Uudistuneet Serie 1930 ja R.classic kiertokytkimet valotoiminnolla

Berker-asennuskalusteiden sekä taide- ja arkkitehtikoulu Bauhausin juhliessa 100-vuotista taivaltaan on Hager uudistanut kiertokytkinvalikoimansa juhlavuoden kunniaksi.

EVLink Smart Wallbox – Latauslaite puolijulkisiin ja julkisiin kohteisiin

Käytännöllisiä ominaisuuksia EVlink Smart wallbox on älykäs, helppokäyttöinen latauslaite, jolla saat tunnissa ladattua autoosi lisää toimintamatkaa 20-100 km, laitemallista ja auton ominaisuuksista riippuen.

Hide-a-liten Level Quick ISO on tehokkaampi ja matalarakenteisempi

Level Multi on ollut jo pitkään yksi Hide-a-liten suosituimmista alasvaloista. Nyt valaisimesta on julkaistu uusi versio, Level Quick ISO, joka on edeltäjäänsä matalarakenteisempi. Aiemmasta versiosta poiketen, uusi Level Quick ISO on hyväksytty asennettavaksi suoraan eristettä vasten.