Hager on laajentanut kaapeloidun laajakaistaverkon ja multimedian liitäntään soveltuvien liitintuotteiden valikoimaansa.

Perinteisten kupari- ja kuituliittimien lisäksi löydät Hager- valikoimasta uutuusliittimet Keystone-mitoituksella USB-, HDMI-, Mini Display- Port- ja Audio 3,5 mm -liitynnöille.

Liittimet mahdollistavat ääni-, video- ja dataverkon ristikytkennät IT-tilojen sähkökeskuksien ristikytkentäkaapeissa. Liittimillä toteutat myös perinteisten sähköasennuskalusteiden ohessa kotien ja toimitilojen rasioinnin johtokanavissa, pistorasiapylväissä ja lattiarasioissa.

Perinteisiin AV-rasioihin verrattuna moduulit ovat kustannustehokkaita. Lisäät yrityksesi kilpailukykyä projektien tavaravirtojen käsittelyn helpottuessa.

Liitännöille ei tarvitse enää erikoisrasioita. Kiinteistön tietoverkkoinfrastruktuurin rakennuksessa käytettyjä pölysuojaluukuttomia Keystonekannattimia ja -sovitteita voidaan hyödyntää myös liitäntöjen asennuksessa.

Löydät uudet Hager Keystone-liitinmoduulit SLO:n myyntiohjelmassa sähkönumeroilla 72 420 90 – 72 420 93 ja 79 082 25 – 79 082 34.

SLO:n kautta saat laajan valikoiman Schneider Electric tuotteita

Schneider Electricin valikoimassa on uppo- ja pinta-asennettavia sähkökalusteita, joista löytyy moniin erilaisiin sisustustyyleihin sopivia vaihtoehtoja ja markkinoiden laajin valikoima asumismukavuutta parantavia tuotteita.

Varastovalikoimissa Bachmannilta

Tyylikkäät DESK 2- ja ELEVATOR -pistorasiapaneelit

Peitekannet kohteen tarpeiden mukaan

Valkoinen peitekansi saa nyt rinnalleen uuden mustan vaihtoehdon.