Katko Oy tuo markkinoille uuden kuormankytkimen, joka on kokoluokassaan ensimmäinen kierrätettävästä muovimateriaalista valmistettu kytkin erinomaisella suorituskyvyllä.

Tämä 800A kuormankytkin on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan korkeisiin teollisiin käyttövaatimuksiin. Oikosulkukestoisuus on jopa 28kA (1s, 690V).

Kytkimen yhteyteen on toteutettu paljon erilaisia käyttökohteita mahdollistavia ominaisuuksia. Sitä saa kolme-, neljä-, kuusi- ja kahdeksannapaisena ja lisäksi vaihtokytkinratkaisuina. Apukoskettimia voi liittää jopa kahdeksan. Kytkimen voi tilata joko suoravääntimellä tai akselilla varustettuna. Lisävarusteina on saatavissa vaihesuojia ja liitinsuojia.

Katkon tavoitteena on omalla alueellaan toimittaa helppokäyttöisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tätä noudattaen on tämänkin kytkimen yhteyteen saatavissa liitinratkaisut, jotka mahdollistavat monipuoliset kytkentävaihtoehdot.

 

 

 

 

Parasta turvaa OBO- salamasuojauksella.

Rakennusten salama- ja ylijännitesuojaus, miksi suojata ja kenen vastuulla.

Muotoilultaan pelkistetty mutta moderni Ensto Maestro

Ensto täydentää ulkovalaisinvalikoimaansa lanseeraamalla uuden Maestro-puistovalaisimen. Maestrossa kohtaa skandinaavinen tyylikkyys ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat - moderni ja pelkistetty muotoilu yhdistettynä kestävään tekniikkaan. Maestro soveltuu pihoihin, puistoihin ja kävelyteiden varteen paikkoihin, joissa tarvitaan tehokasta ja erinomaisesti hallittua valoa.

Kodin ja etätyöpisteen USB-latauspistorasiat Schneider Electriciltä

Onko etätyöpisteesi kömpelö käytttää? Pistorasiat ovat usein väärissä paikoissa ja jatkojohdot muodostavat kulkuesteitä työpisteelle. Koko asunnon pohjaratkaisua ei voi alkaa uusia etätyöpisteen ehdoilla.