Katko Oy tuo markkinoille uuden kuormankytkimen, joka on kokoluokassaan ensimmäinen kierrätettävästä muovimateriaalista valmistettu kytkin erinomaisella suorituskyvyllä.

Tämä 800A kuormankytkin on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan korkeisiin teollisiin käyttövaatimuksiin. Oikosulkukestoisuus on jopa 28kA (1s, 690V).

Kytkimen yhteyteen on toteutettu paljon erilaisia käyttökohteita mahdollistavia ominaisuuksia. Sitä saa kolme-, neljä-, kuusi- ja kahdeksannapaisena ja lisäksi vaihtokytkinratkaisuina. Apukoskettimia voi liittää jopa kahdeksan. Kytkimen voi tilata joko suoravääntimellä tai akselilla varustettuna. Lisävarusteina on saatavissa vaihesuojia ja liitinsuojia.

Katkon tavoitteena on omalla alueellaan toimittaa helppokäyttöisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tätä noudattaen on tämänkin kytkimen yhteyteen saatavissa liitinratkaisut, jotka mahdollistavat monipuoliset kytkentävaihtoehdot.

 

 

 

 

Erillinen tunnistin ulkovalaistuksen ohjauksessa tarjoaa miellyttävimmän lopputuloksen

Kun piha-alueen valaistus halutaan automatisoida, on syytä miettiä valaistusryhmiä, valaisinvalintoja, sekä miten valinnat vaikuttavat ylläpitoon ja huoltoon elinkaaren aikana. Valonheittimeen integroitu tunnistin on kenties se kustannustehokkain vaihtoehto, mutta pitkällä aikavälillä tilanne voi olla toinen. Seuraavissa kappaleissa perustellaan, miksi valaisimesta erotettu ohjaustekniikka olisi järkevin vaihtoehto ulkonäön, toiminnallisuuden ja elinkaaren kannalta.

Läsnäolotunnistimet entistä monipuolisempina

Huippulaadukkaat läsnäolotunnistimet täyttävät nykyaikaisten rakennusten vaatimukset täydellisesti