Kampissa sijaitsevan Voimatalon toimistoremontissa sisävalaistus päivitettiin vastaamaan standardien mukaisia valaistussuosituksia. Nykyinen valaistus toteutettiin LEDVANCE Panel-moduulivalaisimilla, joilla on jopa 100 000h elinikä. Valaisimen viisinapainen kytkentäkotelo teki asennuksesta nopeaa ja helppoa.

Kolme tekijää määritti valaisinmallin valinnan

Tiloihin haluttiin

  1. laadukasta valoa,
  2. pitkäksi aikaa ja
  3. kustannustehokkaasti.

Nämä kolme tärkeää osatekijää täyttyivät LEDVANCEn Panel-moduulivalaisimissa.

Työpisteille yksilölliset säädöt, käytäville valotehoa

Työpisteille valittiin säädettävät valaisimet, jotta käyttäjien yksilölliset mieltymykset pystyttiin huomioimaan. Käytäville puolestaan valikoitui valaisimet, jotka täyttävät sisävalaistuksesta annetun standardin mukaiset suositukset valaistusvoimakkuudesta. Uusi valaistus on nyt tasainen, huoltovapaa ja nykyaikainen.

Ensisijaisesti LEDVANCEn tuotteisiin päädyttiin juuri sopivien ominaisuuksien vuoksi. Lisäksi LEDVANCE on asiakkaalle entuudestaan tuttu sekä laadukkaaksi tunnettu toimittaja.

Suojellun kohteen korkeat vaatimukset täyttyivät laadukkailla tuotteilla

Vaikka tavoitteet olivat korkeat, täyttyivät ne erinomaisesti ja loppukäyttäjä on todella tyytyväinen uusiin päivitettyihin tiloihinsa. Kaikki osapuolet olivat samaa mieltä siitä, että Ledvancen, SLOn ja urakoitsijan välinen yhteistyö oli tässä projektissa sujuvaa.

Nämä tuotteet valittiin Voimataloon:

42 836 79 LEDVANCE PANEL PFM HO DALI 600 UGR<19 36W 4000K MP
42 836 75  LEDVANCE PANEL PFM HO 600 UGR<19 36W 4000K MP

Projektissa mukana

Teemu Tirkkonen

Avainasiakasmyyjä

SLO Oy

Janne Vasse

Myynnistä ja asennustöistä vastaava

Helsingin talotekniikka Oy

Voimatalo

  • Imatran Voima Oy:n ja Oulujoki Oy:n entinen pääkonttori Helsingin Kampissa.
  • Rakennuksen merkittävät sisätilat, kuten pääportaikko, osa neuvottelutiloista ja kabinettitilat on suojeltu asemakaavalla.
  • Voimatalo valmistui vuonna 1951 arkkitehti Aarne Ervin suunnittelemana.

Teksti ja kuvat: Ledvance

ateha-asennuslistat tarralla

Silmää miellyttäviin asennuksiin

UTUn vakioiduilla sähkökeskuksilla on Avainlippu-merkki

Avainlippu-merkin tunnistaa lähes jokainen suomalainen, ja se edustaa kotimaisuutta, laatua ja vastuullista toimintaa. Merkin voi saada ainoastaan tuote tai palvelu, joka on valmistettu tai tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. UTUn vakioiduilla sähkökeskuksilla on Avainlippu-merkki. Miten UTU-keskukset lunastavat Avainlipun lupaukset? Ulvilan tuotantotiloissa valmistuville UTUn sähkökeskuksille on ominaista niiden pitkä käyttöikä. Sähkökeskusvalmistus aloitettiin UTUlla 1940-luvulla, ja vielä edelleenkin vanhemmissa kohteissa voi törmätä vielä käytössä oleviin vanhoihin keskuksiin. Keskuksien valmistus Ulvilassa työllistää yhä edelleen useita kymmeniä ihmisiä, sekä tuotannossa, suunnittelussa että tuotekehityksessä – kaikki saman katon alla. UTU on toiminut sähköalalla jo yli 100 vuoden ajan. Teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota suomalaista työtä niin utulaisille kuin heidän toimestaan valmistuvia kestävän kehityksen mukaisia tuotteita asiakkaillemme vielä seuraavankin vuosisadan ajan. Kestävä kehitys ja vastuullisuus UTUn toiminnan kulmakivinä Vastuullisuus ja kotimaisuus on teema, joka nousee yhä enemmän esiin niin asiakkaidemme kuin heidänkin asiakkaidensa puheissa ja teoissa. On kunnia-asia, että me UTUlla voimme suomalaisen työn lisäksi tarjota markkinoille kestävän kehityksen mukaiset ja vastuullisesti tuotetut laadukkaat tuotteet. UTUn vakioidut Avainlipulla merkityt sähkökeskukset löydät Soneparilta!    

Metalliset asennusputket OBOlta

OBOn asennusputkivalikoima sisältää lujia ja erittäin lujia putkia ja jatko- sekä kaarimuhveja kierteillä tai ilman kierteitä.