Valot syttyvät automaattisesti astuessasi kotiisi. Lämpötila mökillä laskee alle 10 asteen ja patterit käynnistyvät. Herätessäsi voit huutaa kahvinkeittimen käyntiin. Kaikki tämä ja paljon, paljon muuta on mahdollista WOOX Smart Home tuotteiden avulla.

WOOX-tuoteperhe tuo kotiautomaation mahdollisuudet, mukavuudet ja hauskuudet pikkurahalla kaikkien saataville. Tuotteet voi ajatella omina henkilökohtaisina avustajinaan, jotka suorittavat sarjan hyvin yksinkertaisia tehtäviä automaattisesti tai käsketysti.

WOOX Smart Home -tuoteperheeseen kuuluu jo 13 tuotetta. Sisäkamera on saanut rinnalleen IP65 koteloidun ulkokameran ja LED- lampuista löytyy nyt E14-, E27- ja GU10- kantaiset versiot, lisäksi on LED-nauhaa, jatkojohtoja ja pistorasioita sisään ja ulos.

 

Yksi WOOX riittää - ei KK-maksuja

Yhdellä laitteella pääset helposti alkuun. Lisälaitteita ei tarvita, WOOX toimii itsenäisesti minkä tahansa 2,4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä keskusyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

Näin käytät WOOXia

Kaikkia WOOX-tuotteita ohjataan samalla WOOX Home -mobiilisovelluksella. Voit komentaa laitteita suoraan sovelluksesta, tehdä erilaisia aikatauluja tai rakentaa automaattisia toimintoja. Teknologian taustalta löytyy tekoälyn (AI) ja teollisen internetin (IoT) jättiläinen Tuya, jonka IoT-pilven kautta ohjataan jo nyt yli 100 miljoonaa laitetta ympäri maailman.

IFTTT toteuttaa määriteltyjä käskyjä

WOOX-laitteesi ja ilmainen IFTTT-verkkopalvelu voivat yhdessä tehdä yksinkertaisia toimintoja tiettyjen ehtojen täyttyessä.

Esimerkiksi saapuessasi kotiin valot syttyvät, kun IFTTT tunnistaa saapumisesi. Toiminnon käynnistäväksi ehdoksi on määritelty, että valitsemasi laite (esim. älypuhelin, kannettava tietokone tai tabletti) muodostaa tai katkaisee yhteyden Wi-Fi-verkkoosi. WOOX osaa hyödyntää myös kotoa löytyvää Google Assistant tai Amazon Alexa älykaiutinta niin, että voit käynnistää sähkölaitteita puhumalla. Voit esimerkiksi käskyttää kahvinkeitintä kaiuttimen kautta, kun laite on kytketty WOOX-pistorasiaan (snro 25 281 00).

WOOX Smart Home

 

Woox

 

 

 

 Snro Tekninen nimi Tuotekoodi
 24 075 01 WiFi älyjatkojohto, jokainen töpseli ja USB:t yhdessä sarjassa erikseen ohjattavissa WOOX-R4028
 24 281 00 Pistorasia+kytkin WiFi 230VAC 16A 3680W WOOX-R5024
 24 281 01 WiFi-ohjattava pistorasia ulkokäyttöön WOOX-R4052
 25 281 00 Uppoasennettava WiFi pistorasia 1-osainen 10A WOOX-R4054
 26 365 00 Kaukosäädin WiFi ohjattava IR-lähetin WOOX-R4294
 27 320 00 WiFi-ohjattava älykäs pintakytkin, 10A WOOX-R4967
 41 337 00 WiFi-ohjattava LED-nauha, pituus 5m RGB+WW 30LED/m WOOX-R4049
 47 042 00 WiFi-ohjattava 8W LED-älylamppu RGB E27 WOOX-R4553
 47 042 01 WiFi-ohjattava LED-älylamppu RGBW E14 2700K 4.5W-350LM WOOX-R5076
 47 042 02 WiFi-ohjattava LED-älylamppu RGBW GU10 WOOX-R5077
 71 167 00 WiFi-ohjattava 1080p IP-kamera sisäkäyttöön WOOX-R4024
 71 167 02 WiFi-ohjattava 1080p IP-kamera ulkokäyttöön IP65 WOOX-R4057
 71 167 01 WOOX Smart Home- tutustumispaketti, sisältää 1x WiFi-kamera R4024, 2x pistorasia R5024, 1x jatkojohto R4028, 2x lamppu R4553 WOOX-R4444

 

 

ABB i-bus® Combi KNX -kytkinyksiköt

Combi KNX -kytkinyksiköiden valikoimaan kuuluu 9 kompaktia laitetta. Kanavat voi joustavasti käyttää normaaliin kytkentään sekä verhomoottoreiden ohjaukseen.

Kestävää kehitystä puhtaamman maailman puolesta  

Sähkö mahdollistaa yhteiskunnan toiminnan ja ihmisten hyvinvoinnin nyt ja tulevaisuudessa.

Nyt on energiatehokkuusremontin aika

Rakennusten hiilijalanjäljestä jopa 75% syntyy käytön aikana. Rakennusten energiatehokkuuden parantaminen on keskeinen keino pienentää energiankulutusta ja siten auttaa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.   Ratkaisevassa roolissa on rakennusten käytönaikainen energiatehokkuus Korjaamisen tarve ei katoa poikkeustilanteessa minnekään, joten myös nyt on oikea aika tehdä kiinteistöjen energiaremontteja. Varsinkin omakotitaloissa pystyy jo pienillä teoilla vähentämään energiankulutusta. Energiatehokkuus on myös osa huoltovarmuutta, koska se parantaa energiaomavaraisuuttamme. Valtiolta avustusta energiaremonttiin Valtio antaa energia-avustuksia remontteihin, jolloin yhä useammalla on taloudellinen mahdollisuus parantaa oman kodin tai taloyhtiön tehokkuutta. Jokainen korjattu rakennus on askel kohti hiilineutraalimpaa Suomea. Lisäksi toimiva sähköistys lisää helppoutta, hyvinvointia ja kiinteistön turvallisuutta. Älykkäät talotekniset ratkaisut kehittyvät vinhaa vauhtia Digitalisaatio ja rakennusautomaatiojärjestelmät tarjoavat valtavat mahdollisuudet kiinteistöalalle. Älykkäät rakennukset ovat kohta keskuudessamme, koska ihmiset haluavat helppoa, turvallista, energiaa säästävää ja vähäpäästöistä elämäntapaa. Parempaa valoa uudella LED-tekniikalla Älykäs teknologia mahdollistaa myös kustannusten, resurssien ja energian säästön infrassa, rakentamisessa ja liikenteessä. Valaistusremontilla saadaan säästöjä käyttökustannuksiin ja parannetaan valaistuksen määrää ja laatua valitsemalla uutta led-tekniikkaa. Uusimalla niin ulko- kuin sisävalaistus säädettäviin ja pitkäikäisiin led-valaisimiin, tilan viihtyisyys paranee ja hiilijalanjälki pienenee. Sivutuotteena positiivinen yrityskuva ja mukavammat työolosuhteet Vähäpäästöisyys ja energiatehokkuus ovatkin nyt yritystenkin liiketoiminnan ytimessä, joten toimitilojen, hallien ja piha-alueiden korjaustarve kannattaa tarkistaa. Oheishyötyjen, kuten asiakastyytyväisyyden, maineen sekä työolosuhteiden paraneminen kannattaa huomioida myös kannattavuustarkasteluissa. Nyt kannattaa investoida aurinkojärjestelmiin ja sähköautojen lataukseen Ajankohtaisia investointikohteita ovat energiatehokkuuden lisäksi myös mm. aurinkosähköjärjestelmät sekä sähköautojen latausasemat. Näidenkään asennus ei katso vuodenaikaa. Hyvä on myös muistaa, että kiinteistön arvo kasvaa energia- ja kustannustehokkuuden myötä.   [su_box title="Neljä syytä tehdä energiaremontti" style="soft" box_color="#eceef0" title_color="#0f0d0d"] Valtio avustaa energiaremontteja Rakennusautomaatiolla saat säästöjä Uudella led-tekniikalla parannat valaistusta samalla kun säästät Vähäpäästöisyys ja energiatehokkuus ovat modernin liiketoiminnan ytimessä [/su_box]